Haydeç ablamız ameliyat oldu..

kismetsiz kedi

15senedirseviyorum seniii
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
3.851
1
316
50
Diğer
sakarya topiciğinin biricik ablalarından Haydeç ablamız boyun fıtğı nedeniyle bugün ameliyat oldu.aldığımız haberlere göre allahın izniyle başarılı bi ameliyat geçirmiş.eğer bi aksilik olmazsa yarın akşam taburcu olucakmış.inşallah tez zamanda ayaklanıp tekrar aramızda olucak.
bu arada bilenler vardır gerçi ama Haydeç abla denef72nin ablası ,-gülse- ablamızında kardeşi..
kızlar ablamızdan dualarınız eksik etmeyin.ablacım biran önce iyileş..seni bekliyoruzŞeniz

canım benim geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

kısmetsizim heydeç ablamıza çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. bir an önce sağlığına kavuşur inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

amin kızlar amin...çok heyecan yapıyodu.zor olanı atlattı.inşallah tez amanda toparlanacak.dualarınız eksik etmeyin

Canıncım haydeçe çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır tekrar aramıza döner çok selamlarımı iletirsen sevinirim .opuyorumnanaktan

pısıcım ne guzel dusunmussun tsk..
bugun aradım denef ıle goruatum haydecım 2bucukta cıkmıs amelıyattan daha ayılmamıstı...
eger kendını ıı hıssederse yarın aasama cıkartılacakmıs hastaneden ben bu aksam gıdecektım hastaneye denef ayılmadı deyınce yarına erteledım gıtme ısını........

bugün bende aradım haydeç ablamızı kardeşiyle görüştüm şükürki gayet güzel geçmiş ameliyatı biraz sancısı varmış doğal olarak ağrı kesicilerini içmiş uyuyordu inş en yakın zamanda ayaklanıp aramıza dönecek, dualarımız seninle ablacım tekrar çok çok geçmiş olsunŞeniza.s.

bende aradım bugun uyuyodu haydecım
bol bol uyusunda bı an once ıılessın benım gulum.............

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.dün akşam haydeç ablacımla tel.de konuştum.sesi biraz yorgun ama en kısa zamanda toparlanacağına inanıyorum.

bende önceki akşam aradım ama ablam uyuyomuş,kendisiyle görüşemedim,küçük kızıyla konuştum,
en kısa sürede hayırlısıyla atlatacak inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…