Haydeç ablamız ameliyat oldu..

ben haydecin büyük kızıyım :) dualarınız için tşk ediyoruz :)

annem şu an daha iyi tabi ağrıları devam ediyor birazcık,yazdıklaınızı tek tek okudum,çok sevindi ve tşk etti :)

teyzeciklerim ve ananem de yanında zaten,o yüzden zaten mutlu,sizind e desteğinizi okuyunca daha da mutlu oldu :)

en kısa zamanda iyileşip,buraya yazacağını bildirdi :)

ve sizleri kocaman öptüğünü söylediiiopuyorumnanaktan

ooy yaradana kurban olurum,allah daa ii etsin inş.
aklımızda ve dualarımızda,allahım acil şifalar nasip etsin:Saruboceq:

coook gecmis olsun haydec abla ... her ne kadar tanismiyor olsakta biran önce iyilesip aramiza dönmen dilegiyle ...

Çok geçmiş olsun canım ablacım allah acil şifalar versin biran önce seni aramıza bekliyoruz kocaman öptüm seni Şeniz Şeniz Şeniz

tubiişim(yanlış demiyom demi) güzel haberleri verdiğin için teşekkür ederiz.tabii sonucunda ameliyat geçirdiyorgun olması normal.ama inşallah en kısa zamanda toparlanacak inşallah.bizdende ona sevgileirmizi ilet .bizde onu kocaman öpüyoruzz

amanınnnn tubısım haydecım gozel haberler wermıs
cok sewındım yha
dualarımız ıı dıleklerımız haydecımle bı an once ıılessın ıns... nanaklarından op bızım ıcın.

canım yaa sağol güzel haberlerin için bizde onu çok çok öpüyoruz sözüm onu arıcaktım bugün ben yaa, işe yetişme telaşından unuttum yarın inş.ilk işim

annem çok teşekkür ediyor sizlere tekrar ve yattığı yerden öpüyor :)

bu arada ben yine büyük kızıyım :)))

zor bi amlyt ismi basit bi hastalık giibi gelsede gerçekten insanın güncel hayatını maffedecek kdr kötü agrısı oluyor ..geçmiş olsun inş kısa sürede düzelirsiniz:)

zor bi amlyt ismi basit bi hastalık giibi gelsede gerçekten insanın güncel hayatını maffedecek kdr kötü agrısı oluyor ..geçmiş olsun inş kısa sürede düzelirsiniz:)

çok teşekkür ederim.. evet basit gibi ama değil yaşadım ve biliyorum..boyun fıtıkları alındıktan sonra 3 fıtığın yerine 3 mekenızma takıldı boynuma.ve onların vücuda uyum sağlaması içinde boyunluk takıyorum artık 2 gün kaldı çıkartıcam boyunluğu.. kolumda güç kaybı var.bu ameliyatı olmasaydım eğer felç olma riskim vardı ve zor bi karar verip oldum.. bundan sonra daha dikkatli davranmam gerekiyor.. ilginiz için çok teşekkür ederim tüm dostlarım...Şeniz

cnm çok geçmiş olsunnn aslında insanın herzaman dikatli hareket etmesi lasım sen amlyt oldun diye deil saglam insanda bile ani bi harekette çıkabilcek bşyy..başarılı bi amlyt eçirdin keisn bünyen alıştıktan sonra o mekanizmalara uyum saglar ve eski haline dönersin cnm çok çok geçmiş oslun allah bidaha göstermesina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…