cancum ağlama o kadar ama ii değil! :))
kararınca ağla :)
bana durup dururken sevdalımın eşyalarını görünce özellikle ağlama nöbeti geliyor ama ...mafoldumben
cancum hb balım leyy ben bikere benimkine şifreli msj yoladım bunları ezberle lazım olur dediii ben ikigüne ezberledim herife attım bi msj hönkk::::)anlamadı bile haha
Tatlımm ==)
Az önce aradı ..Teli efendım hayatım diyerek açtım =)
Şok olduu ... Nasılsın zor cıktı ağzından =) Sonra tekrarladı nasılsın hayatım dedi =)
Konuştuk öle hava su kontürlüden aradığı için hiç konuyu açmadım heycanlandım bide =)
5yıl olucak nerdeyse heycanlandım konuşurken =) Ah vatan borcu nelere kadirsinnn =)turkbayragi
Hafta sonu alıcam boyunun ölçüsünüü =)hihoyyyt
vay vay topİk dolmuŞ gÜnaydın kızlar toprak hoŞgeldİn asocum yaaa neŞe verdİn buraya:):) off kızlar offffffff Şu askerlİk bİ bİtsİn varyaa Öyle hayallerİmİz varkİ tek onu beklİoz amaaaaa
bİraz anlayıŞlı olalımmm
onlarda olsun
Çabucak bİter İnŞŞŞ
kızlar dün bi oaly anlatyım dün aşkım dışarda görevi vardı knşurken şarjı bitti neyse ordan hastaneyi korumaya faln gitmiş derken ben yatakda onu beklerken dalmak üzereydim 12 30 gibi telefon çalmış askerim arıo neysee
açtım telefonu şaşştım kaldım öle bi özlemişki neler dio ya açar açmaz aşkımm çok özledim gel bi öpim kız faln:)noluo be gece gece git yat deli dedim..
1 saat nerdeyse öle knştuk soraa hadi yaa iyice içimi kötü ettin kız dio yattık ölee.
sizinde oluomu hiç beklemediginiz zamnda bi aşk doluo içine hiç beklemediginiz zamnda bi üzüntü?heralde askerde olmanın şeyi bunlar.
gerçi zamn zamn bizlerede oluodurda orası ayrı mesele......
slm kızlar nasılsınız bende 110 gündür asker yolu bekleyenlerdenim siz çok şanslısınız çarşı izinleriniz var rahat konuşuyosunuz bizim çarşı iznimiz yok senağlama rahatla konuşamıyoruz bile tlf bile çok zor arıyo o da çok kısa sürüyo zaten birde dün rahatsızlanmış serum fln takmışlar çok üzüldüm senağlama burda olsa hemen giderdim sarılırdım içim rahat ederdi ama olmuyo işte kusura bakmayın biraz fazla uzattım ama anlatınca rahatlıyorum hepimize hayırlı teskereler turkbayragi
cancumm bidenemm vee sevgılı topik sahipleri dıyorum artık.. ;-)
hayırlı teskereler dılıyorum insallah sagsaglım sevdıceklerınıze kavusursunuz :Saruboceq:
size gecmeyen gunler,tez zamanda askerlıklerı bitiversin insallah :Saruboceq: :Saruboceq:
Ben de asker yolu gözlerim günü güne eklerim a dostlar!!! :))
Zaycaaaaaaaaaaa qelicekk qalibaaaaa ucuyorumm ucuyorummmmmmmmm =)opuyorumnanaktan
günayınnn cnm :) vlla darısı basımıza ne dıelım bısde beklıoruz öle
günaydınnn canım.
offf vlaaa yaa sıkılıorum bazennn ruhum daralıo
şafak 345demi canım ya bazzen böle ınsan boğuluomş gibi oluobıde yaz geldi içi kıpır kıpır oluo ınsanın :çok üzgünüm: ınsan dıo askmda burda olsaydı söle yabsaydık bunuda yapsaydık die şafak 348:çok üzgünüm:
Günaydınn kısçelerrrrrrrrr =))))opuyorumnanaktan
Emoşummm canım uçuyodumm akşamm kıı =)))))):teytey:
Benımkıylen konusduk caktırmıyoo ama qelıcek qalıbaaa cok heycanlıyımm ıns qelebılır yaa =)
Şafak 345 in qerqinliği oo =(
300Leer qecmek bılmıyoo ınsanın ömründen ömür gidiyooo =((
290 la siteye qeldimmm 274 oldu şimdii =)
Emoşum en iyisi evde durma buqun senn ...
şafak 345offf offfffffffffffff bugun içim bi kötü ya dün gece moralim biraz bozuktu zatennnn nasıl geçicek allahım yardım et yaaaaaasenağlama
valla bilmiorum ne yapacagımı bazen onu böle özleyerek mutsuz ettigiimi düşünorumonada diorum hayır dioo bazen o üzüntülü bazen ben üzüntüülü....
ama bizim güldügümüz zamnlarda çokdur ben üzüntülü olmasam hep kikiki lerim tflda:)
bak sesini özledim bebegimini offf yaaaa ne büyük bi sınav aslında kıslar bunlarturkbayragi ASKERİMM YARİMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?