Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cancum ağlama o kadar ama ii değil! :))

kararınca ağla :)

bana durup dururken sevdalımın eşyalarını görünce özellikle ağlama nöbeti geliyor ama ...mafoldumben

yaa zor gelecek bidenem haftasonu alışverişini yaptık eve geldim koptumm resmen

cancum hb balım leyy ben bikere benimkine şifreli msj yoladım bunları ezberle lazım olur dediii ben ikigüne ezberledim herife attım bi msj hönkk::::)anlamadı bile haha

anamm benimkide sanırım öle hööönnnkk diye kalır :roflol:

opuyorumnanaktan ayy canım benim yaaa bı gırmedım neler kaçırmışım:) ayy bak ne güzel iyi yapmışsın canım benım aranızın düzeldiğine sevındım arada sırada erkeklerımızı böle şaşırtmamız lazımsırnaşık şey

inşş canım benım ya bı an önce kavusalm asklarımıza

senın yasadıklarını bazen bende yasıorum canım yaa haklısın böle bı anda çok özliosun bı anda üzntüye kapılıosun üzüntüye kapılmandakı sebepde askınınn yanınn da olmaması

Zaycaaaaaaaaaaa qelicekk qalibaaaaa ucuyorumm ucuyorummmmmmmmm =)opuyorumnanaktan

üzülme canım yaa smdiden gecmiş olsun.sen haklısın tabı senınkı daha zor ama dayan canıım ben hebsı geccek hayırlısyla kavuscaz askerlerımıze o zaman içimiz tam anlmıyla huzur dolucak

ağzından ball damlıo bal kaydirigubbakcemile3 inşş canım yaaaa gelsınler bır an önce :çok üzgünüm:

Zaycaaaaaaaaaaa qelicekk qalibaaaaa ucuyorumm ucuyorummmmmmmmm =)opuyorumnanaktan

evet bıtanem yaaa smdiiii okudum onuda yorum yabcakdım ayyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile5 ne güzel işde kavuşuosun askına yaaaa obaaa sevın sevın kalk kız oturmak yok yerınde zıplamaya basla smdidensırnaşık şey

günaydınnn kısslarrrrrrrr vay vay dün bi çıktım uçan uçana :):)kıs dur sakin ol mystickgirl delü:)geliomu seninki oh gözün aydın valla...biz napalımmmmmm mafoldumben

günayınnn cnm :) vlla darısı basımıza ne dıelım bısde beklıoruz öle

günaydınnn canım.
offf vlaaa yaa sıkılıorum bazennn ruhum daralıo

demi canım ya bazzen böle ınsan boğuluomş gibi oluo bıde yaz geldi içi kıpır kıpır oluo ınsanın :çok üzgünüm: ınsan dıo askmda burda olsaydı söle yabsaydık bunuda yapsaydık die şafak 348:çok üzgünüm:

Günaydınn kısçelerrrrrrrrr =))))opuyorumnanaktan

Emoşummm canım uçuyodumm akşamm kıı =)))))):teytey:

Benımkıylen konusduk caktırmıyoo ama qelıcek qalıbaaa cok heycanlıyımm ıns qelebılır yaa =)

şafak 345 offf offfffffffffffff bugun içim bi kötü ya dün gece moralim biraz bozuktu zatennnn nasıl geçicek allahım yardım et yaaaaaasenağlama

inş canım inş gelirde sarılır sana biz yapamıoruz o yapar inş:
içim kötü canım yaa bilmiorum ama ruhum daraldı

Şafak 345 in qerqinliği oo =(

300Leer qecmek bılmıyoo ınsanın ömründen ömür gidiyooo =((

290 la siteye qeldimmm 274 oldu şimdii =)

Emoşum en iyisi evde durma buqun senn ...

Şafak 345 in qerqinliği oo =(

300Leer qecmek bılmıyoo ınsanın ömründen ömür gidiyooo =((

290 la siteye qeldimmm 274 oldu şimdii =)

Emoşum en iyisi evde durma buqun senn ...

valla bilmiorum ne yapacagımı bazen onu böle özleyerek mutsuz ettigiimi düşünorum onada diorum hayır dioo bazen o üzüntülü bazen ben üzüntüülü....
ama bizim güldügümüz zamnlarda çokdur ben üzüntülü olmasam hep kikiki lerim tflda:)
bak sesini özledim bebegimini offf yaaaa ne büyük bi sınav aslında kıslar bunlarturkbayragi ASKERİMM YARİMMMM

şafak 345 offf offfffffffffffff bugun içim bi kötü ya dün gece moralim biraz bozuktu zatennnn nasıl geçicek allahım yardım et yaaaaaasenağlama

noldu canım benım anlatmak ıstersen burda sana yardımcı olabılırız belkı

evet canımn bı bı sınav askımızı zorlayan . ne kadar buyuk oldugunu göstercek sevgının sabır etmemız lazım baska elımızden bişi gelmez cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…