E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
noldu canım benım anlatmak ıstersen burda sana yardımcı olabılırız belkı
aa canım yanı sen kırılmakta haklısın tabıkı sonucta bunu sen onun için yapıosun.Şaşırdım yanı öle tepkı vermesıne hem kendısı kızıo hemde öle moralını bozdun felan dıo.Bak canım askerde ya bunların dengesı baya bı bozulmş.Idare et boşver Kırıldıgını pek bellı etme.Zaten belli etmemişsinde ama işte onlar bazen lafın nereye gıtcegını bılmıolr.Hiç düşünmüolr sunu sölıorum ama acaba kıırılırmı acaba hatamı yaptım dıe.Oyüzden boşver canım bunlar ilişkinizin hafıf bı kırılmasına bıle neden olcak neden değil.Arkadasına gelınce bence ondan sana arkadas olmaz.Sonuçta senınle bı gecmişi bı arkdşlıgı vardı öle bırden küfür etmesıne felan gerek yoktu.Ve ortada öle küfür edılcek bi sebepde göremıorum ben.Belkı pişman olup özür diler arkadasın ama bence kabul etme.Arkadaşlıgınızı bı anda silip atmış yaniya canım anlatayım sende yorumunu yap
şimdi benim bi arkdaşım var büyük ablam dedigim onla bazen mailleşiriz msn üzerinden tmmı bana mail atıo sürekli o işte erkek arkdaşlarıyla ilgili faln bende öle şeyleri pek sevmm ama benim asker hiç sevmez şifremi bilio zaten okumuş dediki işte çok ayrıntıya girio o kız.
Dedimki ya zaten kesmek istiomda ayıp olur faln diye dedim neyse sora ben kıza msj attım ya benim bazı sebeplerden dolayı msne giremiycem mail atamıycam ama dostluk bitmez hermzn derdin olunca tlfnumu bilioun msj at dedim neyse kızda bana msj attım işte sevgilin kızıo diyemi niyeki ben neyim ..... Küfürlü bişe yazmış orda faln bidaha yazma bana bozulmasın aranız diye çok kırıldım bende bişe yazmadım çünkü bugunun yarınında var neyse..
Sora gece benimki nöbetteydi msj geldi ondan bende anlattım oda ne yazmış.
Bak sinilrendim ya ben sana demiştim öle deme diye güsel dille izah etseydin işte kıızın moralini bozdun yazmış bana.
bende uyumuşum sora sabh incindigimi anladı heralde aramış işte kırılmadın dimi diyo bende yok cnm önemli degil dedim ama ben kim için yaptım bunu ki kıza ters bieş demedim kendimi öne sürdümyani
oda kızın moralini bozdun ayıp oldu diyince ben kırıldımm .
öyle işte moralim bozuldu
aa canım yanı sen kırılmakta haklısın tabıkı sonucta bunu sen onun için yapıosun.Şaşırdım yanı öle tepkı vermesıne hem kendısı kızıo hemde öle moralını bozdun felan dıo.Bak canım askerde ya bunların dengesı baya bı bozulmş.Idare et boşver Kırıldıgını pek bellı etme.Zaten belli etmemişsinde ama işte onlar bazen lafın nereye gıtcegını bılmıolr.Hiç düşünmüolr sunu sölıorum ama acaba kıırılırmı acaba hatamı yaptım dıe.Oyüzden boşver canım bunlar ilişkinizin hafıf bı kırılmasına bıle neden olcak neden değil.Arkadasına gelınce bence ondan sana arkadas olmaz.Sonuçta senınle bı gecmişi bı arkdşlıgı vardı öle bırden küfür etmesıne felan gerek yoktu.Ve ortada öle küfür edılcek bi sebepde göremıorum ben.Belkı pişman olup özür diler arkadasın ama bence kabul etme.Arkadaşlıgınızı bı anda silip atmış yani
N€RGİS;7484060 .!.:benimki de 23 subat pazartesi((
benim safak 340
nazcım uzakmısınız peki:uhm:
yani görüşme imkanı nasıl oluyor,bu konularda çok cahilim:tomato:
mesela evlenseniz başka şehire gitme durumu oluyo dimi?
ohh sonunda beni anlayan çıktı geç cvp verdim benimki aradı cepten knştuk bayagı kırıldıgını biliorum ama o beni ilgilendirmez üzülme sen ben ölesine dedim faln dedi bende döktüm içimi .
sen üzülme orda diye bişe demiorum dedim faln neyse tatlıya bağladık canım yüzüm güldü içimdeki sıkıntı geçti ama gerçkten bende şok oldum böle bieşyin olmasına o kızda zaten kendini gösterdi..saol moral verdigin için hayatım yaa
benimki de 23 subat pazartesi((
benim safak 340
Huhuuuuu bendee qeldımmmm hatunlarr =)))opuyorumnanaktan
Neler kaynatıyodunuzz bensızz bakım heeeeeeeee =))):lepi:
Gellllll teskereeeeeeeeeee =):asigim:
Kı emoşum benımkı qelıncee kaşımı bıyımı kuaföre aldırırımm dıyodummm =)
Aanacım aynaya bı baktım kıl yumağı olmuşummm oturdum yoldum kendimi =)
Sivilce dolmuş yüzümmm sıkıntıdann iğrencimm yaaa =(dance:
Bacama ağdada yapmam lazımmmmm benımkı qelırse denıze felan gıderızz kııııı =)
ehehehe Bıraz acık sözlu oldum amma nese artıkk kıskızayızzzzzzz =)
:teytey: :teytey: :teytey:
biz saymıyoruz şafak:dilcikar:
külliyen yalan
geçen gün bana patii şu kadar gün var diyodun heheh delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?