Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
noldu canım benım anlatmak ıstersen burda sana yardımcı olabılırız belkı

ya canım anlatayım sende yorumunu yap
şimdi benim bi arkdaşım var büyük ablam dedigim onla bazen mailleşiriz msn üzerinden tmmı bana mail atıo sürekli o işte erkek arkdaşlarıyla ilgili faln bende öle şeyleri pek sevmm ama benim asker hiç sevmez şifremi bilio zaten okumuş dediki işte çok ayrıntıya girio o kız.
Dedimki ya zaten kesmek istiomda ayıp olur faln diye dedim neyse sora ben kıza msj attım ya benim bazı sebeplerden dolayı msne giremiycem mail atamıycam ama dostluk bitmez hermzn derdin olunca tlfnumu bilioun msj at dedim neyse kızda bana msj attım işte sevgilin kızıo diyemi niyeki ben neyim ..... Küfürlü bişe yazmış orda faln bidaha yazma bana bozulmasın aranız diye çok kırıldım bende bişe yazmadım çünkü bugunun yarınında var neyse..
Sora gece benimki nöbetteydi msj geldi ondan bende anlattım oda ne yazmış.
Bak sinilrendim ya ben sana demiştim öle deme diye güsel dille izah etseydin işte kıızın moralini bozdun yazmış bana.
bende uyumuşum sora sabh incindigimi anladı heralde aramış işte kırılmadın dimi diyo bende yok cnm önemli degil dedim ama ben kim için yaptım bunu ki kıza ters bieş demedim kendimi öne sürdümyani
oda kızın moralini bozdun ayıp oldu diyince ben kırıldımm .
öyle işte moralim bozuldu

aa canım yanı sen kırılmakta haklısın tabıkı sonucta bunu sen onun için yapıosun.Şaşırdım yanı öle tepkı vermesıne hem kendısı kızıo hemde öle moralını bozdun felan dıo.Bak canım askerde ya bunların dengesı baya bı bozulmş.Idare et boşver Kırıldıgını pek bellı etme.Zaten belli etmemişsinde ama işte onlar bazen lafın nereye gıtcegını bılmıolr.Hiç düşünmüolr sunu sölıorum ama acaba kıırılırmı acaba hatamı yaptım dıe.Oyüzden boşver canım bunlar ilişkinizin hafıf bı kırılmasına bıle neden olcak neden değil.Arkadasına gelınce bence ondan sana arkadas olmaz.Sonuçta senınle bı gecmişi bı arkdşlıgı vardı öle bırden küfür etmesıne felan gerek yoktu.Ve ortada öle küfür edılcek bi sebepde göremıorum ben.Belkı pişman olup özür diler arkadasın ama bence kabul etme.Arkadaşlıgınızı bı anda silip atmış yani

ohh sonunda beni anlayan çıktı geç cvp verdim benimki aradı cepten knştuk bayagı kırıldıgını biliorum ama o beni ilgilendirmez üzülme sen ben ölesine dedim faln dedi bende döktüm içimi .
sen üzülme orda diye bişe demiorum dedim faln neyse tatlıya bağladık canım yüzüm güldü içimdeki sıkıntı geçti ama gerçkten bende şok oldum böle bieşyin olmasına o kızda zaten kendini gösterdi..saol moral verdigin için hayatım yaa

ayrıcana kıslar ya aynı dönemde giden askerlerin şafakları biinin 345 birinin 342 faln oluo nedenkine yani benimki şubatın 24ünde gitti sinizki??

N€RGİS;7484060 .!.:
benimki de 23 subat pazartesi ((
benim safak 340

alla alla nasıl olur heralde biyerde bi yanlışımz var ben gittignden beri yazıom ama olmuo be:) ozmn 340 acep :)

kızlar benim aşkım da 26.02.2009 da gitti askere yani benim şafak 349 ama komutanları sülüsünüzde ki tarih geçerli diyomuş bizim sülüs 23.02.2009 da alındı yani ona görede 346 günümüz var ama ben gidiş tarihinden itibaren saydım sizin sülüs tarihleriniz ne zaman

valla bizimkide 2 gün önce diodu bende ona göre ayarlıodum çıkan sonuç 345 bugun oldu ama bilmiomki kızz kafam karıştı iyice:)ona sorsam o hiç bilimo saymıo şafak falan

benim askım ayın 23 de gitti o günden bu yana saydığımda 114 gün ediyor. 454 ten cıkarttğımda 340 kalıyo

nazcım uzakmısınız peki:uhm:
yani görüşme imkanı nasıl oluyor,bu konularda çok cahilim:tomato:
mesela evlenseniz başka şehire gitme durumu oluyo dimi?

nazcım uzakmısınız peki:uhm:
yani görüşme imkanı nasıl oluyor,bu konularda çok cahilim:tomato:
mesela evlenseniz başka şehire gitme durumu oluyo dimi?

bu sene ezun olcak..tayini izmire çıktı..şehir şehir gezcez valla:)) Allah'tan denizcide kıyılardan kıyılardan gitcez evlenince inşallah opuyorumnanaktan

nedemk canım benım ya bız ney için varızkaydirigubbakcemile3 ıyı yapmışsın canım bak içini dokmuşsun rahatlamışsın askınla aranıda düzeltmişsin ohh ne güzell.yanı ıkı gunlukler için askınızı kırmaya degmez.Boşver bıtanem sen Askınla gelecek olan gunlerınızı düşünün o kızıda kafana takma

yettim kıslarr geldimmmm:)
yeni gelenler hoşgeldiniz canlar.
ay canım ömür boyu asker olanın sevdügü:)allah kolaylık versin ama sen onunla olcan yinedee biz napak şimdi gidelim ziyaretçi odalarda kalalım tabi kız diye içeri sokarlarsa :)

Huhuuuuu bendee qeldımmmm hatunlarr =)))opuyorumnanaktan

Neler kaynatıyodunuzz bensızz bakım heeeeeeeee =))):lepi:

Gellllll teskereeeeeeeeeee =):asigim:

Kı emoşum benımkı qelıncee kaşımı bıyımı kuaföre aldırırımm dıyodummm =)

Aanacım aynaya bı baktım kıl yumağı olmuşummm oturdum yoldum kendimi =)
Sivilce dolmuş yüzümmm sıkıntıdann iğrencimm yaaa =(dance:

Bacama ağdada yapmam lazımmmmm benımkı qelırse denıze felan gıderızz kııııı =)

ehehehe Bıraz acık sözlu oldum amma nese artıkk kıskızayızzzzzzz =)

:teytey: :teytey: :teytey:

ohh ohh ssüslen canımm abooo bak ne dicem kükürtlü sabun al hemencecik sür yüzün aydınlık olur sivlceler kurur memnunmuş herkes canım ben abime almıştım:)
oda bitirdi memnun kaldı ama.
ayrıcaa bende kuaföre gidiom onla buluşcam zamn şimdi gör kaşlar bıyıklar çıktı
gidicem bu hafta ama sevgülüm yokk:):)ooohooo o 6 aya gelmez daha yafss

gelince cici ol sevgilin öpsün seni daaa:)naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…