Ben 8 aylık evli ve çalışan bir bayanım.. O yüzden yıllık iznimiz gelsinde eşimle doya doya vakit geçireyim herşeyden uzaklarda diyorumAzıcık kaldı bayramdan sonra çtatile çıkacağız inşallah
canım aynı sıkıntıya sahibiz benim yarimde baska şehirde şimdi
ama her tekerlek döndüğünde bana yaklastığını bilmek içimi ısıtıyor.. umarım en yakın zamanda sevdiceğine kavusursunda sıkı sıkı sarılırsın ona.
ha birde sehir dısına gidiceğini söyledikten hemen sonra ama bak gelince bunu bunu yapıcazz demesi beni üzmemek icin nasıl mutlu ediyor anlatamam..
ya Allahım onları bize bağışlasın
ve bir de ilhamın geldiği bir anı yakalamak lazım =D duygular da yoğunlaşmalı tabi =) kötü bile olsa onlar anlarlar mesajımızı zaten de biz kadınlar işte her şey mükemmel olsun istiyoruz =)
Umarım sende en kısa zamanda kavuşursun sevdiğine gelceği günü beklemek o gelceğinde yapıcağımız şeyleri düşünmek beni çok mutlu ediyor...
Amin inşş
ayy taze gelinsin ne güzel ya işte sana özeniyorum canım
dilerim tüm seneleriniz bal ayları tadındda gecer ve her daim mutlu olursunuzz..
nasıl gidiyor sevdiğin adamla aynı evi paylaşmak zor mu anlatsanahayatım ya bişiler öğreneelim belli mi olur bizde evleniriz bi gün belki
Amin çok teşekkürler, darısı başınıza kızlar
Tabi herşey gibi ilk başlarda zorlandığı oluyor insanın.. Ne bileyim gözümü açınca 'ben nerdeyim' dediğim oldu.. 24 yıldan sonra yabancı bi oda da açtım gözlerimi
Ama çoook ta güzel yönleri var tabi.. Artık o ne dedi bu ne dedi babam bekler vs. derdi yok.. Özgürce kafanıza ne eserse dışarı çıkıp gezmek ya da evde beraber yemek yapmak bile öyle güzel ki
Allah hepimizi hep böyle mutlu ve heycanlı kılsın inşallah
haha birde bu yöne var tabiki bol bol slow sarkılar dinle kendi resminizide seyret aynı anda
bir cümle senden bir cümle bizden nokta virgül derken bitiririz bu işi canım ne olacak
Ama çoook ta güzel yönleri var tabi.. Artık o ne dedi bu ne dedi babam bekler vs. derdi yok.. Özgürce kafanıza ne eserse dışarı çıkıp gezmek ya da evde beraber yemek yapmak bile öyle güzel ki
resim oldukça etkili olabilir doğru =) keşke yapabilsem de yazmak yerine gözlerinin içine bakarak söyleyebilsem.. odun diye tabir edilen erkekler vardır ya ben onun dişi versiyonuyum allahım nefret ediyorum bu huyumdan!!
kesinlikle bu en güzeli!
şu an evlenme teklifi edicem yani o derece canım cektiii
ben yemek yapma konusunda falan iyi değilim yardımcı oluruz birbrimize artıkk
ha en güzel yanıda kimseye cevap vermek zorunda değilsinn miss gibi kocam olcak yanımda ooooooohhhhhh
birdee tüm düzen kurulduktan sonra bebiş katılınca aileye tadından yenmez
canııııımmm kendine haksızlık etme lütfen ben sende büyüüükkkk cevherlerin olduğuna inanıyorum
o değilde hadi evlenme teklifi edelim canım cektii kaderin yazdıklarından sonra
Yok yok esas oğlan teklif etsin. Hemde romantik bi şekilde teklifi
Bende hiç iyi değildim yemek konusunda , eşimden öğrendimBen ona hayranım galiba , herşeyi en güzel o bilir gibi
Ama hamurişini severim ve güzelde yaparım, o bilmez.. Misafir gelice birbirimizi tamamlıyoruz işte
Evet en zor hele nişanlılık dönemi oluyor, annem bunu dedi kaynanam bu yaptı vs.. Onu atlatınca düğünden sonra üstünden büyük bir yük kalkıyor insanınŞükürler olsun..
Bebiş için henüz erken diyoruz biraz başbaşa kalalım ve bi takım borçları atlatalım , öyle.. Nasipse..
Eskiden bir hayaldi bunlar bizim için, askerlik, iş, ev.. Hepsi bir bir gerçekleşti sonsuz hamd olsun RabbimizeDarısı tüm sevenlerin başına inş..
hakikaten yaa şimdi kuyumcuda bulcam kendimi aa bu ne böyle =D=D onun edeceği teklifle ilgili bile hayallerim var aslındaen en enn romantiğinden olmalı mümkünse çığlık atıp ağlamalıyım =D ah benim sevgilim de bir öğrense nasıl mutlu olcam ben de hiç anlamam çünkü biraz da kalpazanım kıskıs =)
haha işin sakası tabi canım koca bir tek taş romantik bir yemek ve teklif olmadan olur mu hiç
benimde hamur işlerim güzeldir anemden el almışım büyüklerin söyledği gibi ama iş yemeğe gelince ya cok tuzlu ya cok sulu oluyo anlamdım gitiitüm sorun yemekte yoksa cok becerikliyimdir erkek arkadasımın ailesi ve kendiside yemek üzerine calıstıkları için sanırım işim biraz daha kolay imece usulu bu işinde üstesinden gelicez artıkkk
nişan dönemi aslındda uzun surmemeli dimi canım ya ? hersey tamamlandıktan sonraa hoooppp nikah masasına
düğündede kaynanama o laf edenlere karsıda 2 göbek atınca tüm yorgunluğum gider bunun hayaliyle yasıyorum
simdide benim için bir hayal okullarımız onun askerliği işi falan derken işte.. bakalım hayat bize neler sunacak neler getirecek inşallah hersey dilediğimiz gibi olur birbirimize kavusuruz sizin gibi
çocuk kara kara düşünüyordur simdi o kadar şiir yazdım he deyip gecti ben ona smdi nasıl teklif etsemde çığlık atıp ağlasa diye
Evet evet nişan süresi kısa tutulmalı.. Yoksa işin cıvığı çıkar
İş güç herşey tamam olsun malum isteme döneminden sonra nefes alsan paralı oluyor herşey ; çiçek , çikolata , söz, nişan, çeyiz , mobilya, ev, davetiye, kına, nikah , düğün vb..Birçok şey düşünülüp biraz birikimden sonra adım atılmalı ki nişan kısa tutulabilsin.. Öyle bi yüzük takalım gerisi ya nasip derlerse uzar da uzar bu süre
Olur olur hayırslısı ile nasip olunca.. 15 ay Hakkari'den asker yolu bekleyen biri olarak buna canlı örneğim , sonsuz şükürler olsunAmin inşallah Rabbim hepimizin gönlüncen geçenleri hayırlısı ile gerçekleştirsin
Evet evet nişan süresi kısa tutulmalı.. Yoksa işin cıvığı çıkar
İş güç herşey tamam olsun malum isteme döneminden sonra nefes alsan paralı oluyor herşey ; çiçek , çikolata , söz, nişan, çeyiz , mobilya, ev, davetiye, kına, nikah , düğün vb..Birçok şey düşünülüp biraz birikimden sonra adım atılmalı ki nişan kısa tutulabilsin.. Öyle bi yüzük takalım gerisi ya nasip derlerse uzar da uzar bu süre
Olur olur hayırslısı ile nasip olunca.. 15 ay Hakkari'den asker yolu bekleyen biri olarak buna canlı örneğim , sonsuz şükürler olsunAmin inşallah Rabbim hepimizin gönlüncen geçenleri hayırlısı ile gerçekleştirsin
ay ahahah ben bunu hiç düşünmemiştim haaklısın =D üzüldüm şimdi ya hatta şimdiden düşünmeye başlamıştır kıyamadığım =D zor mutlu olan sevgilide sıkıntılı valla üzüldüm benimkine şu an =D
para şart ama öyle bir para değil ciddi para heleki günümüzde =/ hakkariden mi büyük sabır örneğisiniz tebrik ettim doğrusu =S
para şart ama öyle bir para değil ciddi para heleki günümüzde =/ hakkariden mi büyük sabır örneğisiniz tebrik ettim doğrusu =S
ay canım beniiiimm ya emeğinin ve sabrının karsılığını almıssın eşinde mükafatlandırıyoor işte daha ne olsunn tşekkürler güzel dileklerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?