Haydi buyurun

Craftsgln

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
189
82
13
Hanımlar var mı hiç hayatımda kötü şeyler yaşadım hiç bilmediğim bir şehire gidip yeni hayat kurdum diyen. Bir önceki konumda eşimden şiddet gördüğümü ve yalnız başıma markete bile göndermediğini yazmıştım. Kaçarak evlenince baba evine dönmeye yüzüm yok. Ha kabul eder mi babam evet eder ama ben istiyorum ki 2 bin TL param var gideyim iş bulayım diyorum. Biliyorum az bir miktar fakat 21yaşımdayım ve işim olsun bir yandan da okuyayım istiyorum. Yani size sorum varmı ben herşeyi herkesi geride bıraktım başka şehire yerleştim hayat kurdum diyen Şimdiden teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için.
 
Allah yardımcınız olsun daha çok gençmişsiniz ilk önce ailenizin yanını gitseydiniz iyi olurdu belki hemen iş bulamayabilirsiniz 2 bin tl sizi ne kadar idare edebilir ailenizin yanına gidip iş bulsaydınız önce tabi sonra ayrı bir eve cıkıp istediğiniz gibi hayatınızı kurabilirsiniz neden olmasın birçok kişi bunu yapıyor.
 
Kaçarak evlenince dönmeye yüzüm yok deme çok gençsin ailen bunu yaşının cahilliğine verir şuan evlisin sanırım şiddet görüp kendini o adama ezdirip psikolojini bozacağına tabiki ailenin yanına dönmelisin bi defa kendine öz güvenin olsun bu hayatta 38 yaşımdayım insan neleri görüyor neler yaşıyorda mücadele ediyor ,ilk önceliğin kesinlikle çalışmak olsun ve erkeklere güvenip onlara zayıf yönlerini gösterip kullandırma hiç bir zaman iradeli ol ve hayata dimdik yürü yaşın çok genç toparlarsın
 
Fakat iş bulsam da ailem göndermez ki. Zaten babamın kavgalarından evdeki büyük sorunlardan kaçmıştı. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.
 
Fakat ailemin yanına gidersem de iyi olmayacak. Babam küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak iyi olmayacak.
 
Fakat ailemin yanına gidersem de iyi olmayacak. Babam küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak iyi olmayacak.
Onlar senin ailen babanın annene yaptığı şiddet kabul edilemez, Zaten kızları en büyük hata burda yakalıyor, ailenin sorunlarından kaçmak bir erkeğe sığınmak fakat şunu unutma ki ailen ne kadar kötü bile olsa elin iyisinden çok daha iyidir kendini ezdirme hiç bir erkeğe ortadaki problem şiddetse bunu kabul etmek mümkün değil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…