• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
gunaydinlaaaaaaaaaaaaaaarrr canlar:16::16:
cicim :17::17: cok utandim simdi ya haklisin konulmaz offf neyapsam yapip gondereyim mi oglusuna :34::34:
yada sen babasina soyle hemen bulsun alsin :53:olma mi

yaaaa ophh yaa bozulurr gelene kadarr bikeremm o

babbasına söyleyelim yapsın adam aşcı :1::1:

Merhaba kızlarrrr :1: Bende hediyelerimi sarmaya başladımm çok zevkliii :1: Bekle beni kurbann :ssz::ssz:

Merhaba kızlar nasılsınız hazırlıklar nasıl kurbanım cok az kaldı hedıyelerımın bıtmesıne sende heycanla beklıyosundur emınım kım gönderıcek dıye :))):3:

ayyyy sağol yaaaa hatırlattığın için:43::43::43::43:

esracımmmm ağlama bak bizde başlarız flzaskla sonra :5:
allahın izniyle bizlerede nasip olacak bizde cicim gibi aşericez koca göbüşlü hamişler olucazzzzzzzzzz :49::49::49: :16::16::16:

Son düzenleme:
allahın izniyle bizlerede nasip olacak bizde cicim gibi aşericez koca göbüşlü hamişler olucazzzzzzzzzz :49::49::49: :16::16::16:

Evtttttt esracımmmmmmm bizde ağlarızzzzzzzzzz sonraaaaaaa:5::5:
baharımında dediği gibi inşalla en kısa zamanda bizlerede nasip olurrrrrrrrrr....:49::49:

yok canım sorun değil tamam
rica ederim özürdilemene gerek yok canım

Evtttttt esracımmmmmmm bizde ağlarızzzzzzzzzz sonraaaaaaa:5::5:
baharımında dediği gibi inşalla en kısa zamanda bizlerede nasip olurrrrrrrrrr....:49::49:

:58::58::58::58::58:
sizi üzmek istemedim inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrularınıza:nazar:

canım bi an hassas anıma denk geldi sanırım yok ağlamıyorum canlar sizde ağlamayın
hayırlısı artık

Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr nerde herkesss çok sessiz burasııııııııııııı:5::5::5:
:16::16::16::16:

Back
X