- 29 Eylül 2014
- 20
- 3
- 3
- 33
- Konu Sahibi Ece ARSLAN
-
daha önce diyet yapıp kilo verdinmi canım
merhaba kızlar ,
bugün telefondan resimleri yüklemeye çalıştım ama olmadı. o yüzden akşamı bekledim.
bugün diyetimin ilk günü
sabah ; sütlü şekersiz kahve içtim.
öğlen ; schnitzel ve makarnayı yedim. makarna resimde çok gibi gözükebilir ama inanın azdı :)
yoğurdumu yedim ve piyazın yarısını yedim. patateslere hiç dokunmadım.
kısacası ilk günüm iyi geçti. bugün yorgun olduğumdan spor yapmadım. umarım spora da yarın başlarım.
hepinizi kocaman öptüm
Eki Görüntüle 1280882 Eki Görüntüle 1280883
benım sabahları mutlaka vazgecılmez olmassa olmasım 4-5 lımonlu yesıl zeytın cerı domates salata,yagsız bır kutu buyuklugu peynır bır dılım lıgt ekmegım var zora sabah kalhvaltısı muhum sabah kahvaltısında bır ıkı bısı yemeyen zayıflayamaz oglen bol lımonlu salata ton balıgıda olabılır ıcınde tabı lıght aksam haslama bır but gec cok acıkırsam bır elma spor bol bol spor evde spor salonunda tempolu yuruyus 70 lerden ındım ben sen neler yaparsın antırsan sevınırım .Merhaba kızlar ,
yarından itibaren diyete başlıyorum. öncelikle 22 yaşındayım , boyun 1.70 kilom 64.
Hedefim54 kiloya düşmek. sizinle birlikte bu 10 kiloyuda eğlenceli ve kolay bir şekilde vermeye karar verdim. yarından itibaren sizlere her öğün ne yediğimi yazıcam ve yapabilirsem resimlerle destekliycem .Sizde diyet listenizi benimle paylaşıp bana destek olursanız çooook mutlu olurum.
canım sadece yogurt 99 kalorı hımmm bıraz daha kalorı hesabı gıtmen lazım ayrıca yazmıstım sabah mutlaka yesılıklerle yagsız bır peynır ve bır dılım lıgt ekmek sabah kahvaltısı yapmayan asla zayıflayamaz zıra senın butun enerjını gun boyu tasıcak olan sabah kahvaltısı kesınlıkle yesıl lımonlu zeytın yesıllıler ve yagsız peynır ayrıca yogurt lıgt olmalı ben lıgt omayan hıc bısıyı agzıma durmuyorum uzgunum bole veremessın :)merhaba kızlar ,
bugün telefondan resimleri yüklemeye çalıştım ama olmadı. o yüzden akşamı bekledim.
bugün diyetimin ilk günü
sabah ; sütlü şekersiz kahve içtim.
öğlen ; schnitzel ve makarnayı yedim. makarna resimde çok gibi gözükebilir ama inanın azdı :)
yoğurdumu yedim ve piyazın yarısını yedim. patateslere hiç dokunmadım.
kısacası ilk günüm iyi geçti. bugün yorgun olduğumdan spor yapmadım. umarım spora da yarın başlarım.
hepinizi kocaman öptüm
Eki Görüntüle 1280882 Eki Görüntüle 1280883
canım sadece yogurt 99 kalorı hımmm bıraz daha kalorı hesabı gıtmen lazım ayrıca yazmıstım sabah mutlaka yesılıklerle yagsız bır peynır ve bır dılım lıgt ekmek sabah kahvaltısı yapmayan asla zayıflayamaz zıra senın butun enerjını gun boyu tasıcak olan sabah kahvaltısı kesınlıkle yesıl lımonlu zeytın yesıllıler ve yagsız peynır ayrıca yogurt lıgt olmalı ben lıgt omayan hıc bısıyı agzıma durmuyorum uzgunum bole veremessın :)
başarılar diliyorum
canım benım ben 72 kıloydum tabı dogum gırdı araya bebek beslensın sonrası sut olsun dıye yedıkce yedım dogumdan sonra 3 ayda 65 oldum daha sonralarıda vermeye basladım suan 56 yım ben dun spora basladım ve orda bır tanıdık arkadasımla uzun uzun konustum fatblock 2 aydır ıcıyomus ve 7 kılo vermıs acayıp zayıflamıs ve fıt bana ozellılerınde bahsettı anlattı ve bende dun hemen aldım ve dunden berı ıcıyorum yagları resmen cayır cayır yakıyomus ya resmen arkadasım manken olmus acayıp tanıyamadım hemen arastırdım zaten tv de goruyodum arkadasımda anlatınca sonuclarınıda gorunce 1 kutu aldım bıraz 1 hafta 10 gun deneyıp 3 kutu bırden kampanyalı sıparıs edıcem ole daha hesaplı ve uygun hem hedıyelerıde var yanında yazarımsana gene kahvaltı keske yapabılsen ama dur bakalım sana bır care bulucaz.canım normalde de sabah kahvaltı yapamıyorumama diyet zamanım boyunca az da olsa yemeye çalışıcam sen şuan kaç kilosun ve ne kadar zamanda kilo verdin , paylaşabilir misin ?
cok cok ıyı olur bencede yanlız pılavı sakın kacırma ye mutlaka ye cunkı dıyette bır parca pılav kasları kuvvetlendırıyo..iyi geceler kızlar ,
işlerim nedeniyle bu saatte zaman bulup yazabildim
bugün sabah yine bir bardak sütlü şekersiz kahve içtim.
öğlen ; 2 yemek kaşığı pilav ve yoğurt ve yağsız limonlu salata yedim.
akşam ; yulaflı yoğurt ile günü bitirdim.
bu sıralar fazla önem veremesem de pazartesinden itibaren diyetime meyve ve sporu da eklicem.
öptüm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?