Hayırlı olsun canım belki benim Doğumda 1 etlul olur

Yok kuzum gelmicek. Şimdi abime yazıcam babamı nasıl yapıcaz ne olucak diye. Babama çok kızgınım kuzu ya çok uzun konu onlar. Abimin düğünü var nasıl yapıyosunuz diye arayıp sormadı daha. Fitremi vermemiş belkide bencilce düşünüyorum ama
Sen mutluysan hersey ok canim :)
Baban söze gelicek ama demi?
Cok güzel kuzummm cok sevindim senin adinainsallah hep böyle mutlu olursunuz. Kiyafetini ve yüzükleri bize göstermeYe unutma
çok teşekkür ederim ya kızlar çok şükür çok mutluyum içim içime sığmıyo:)
Atarım inşallah canımm :))

Ha ok anladim canim... :)

Bu heyecanları okadar çok seviyorum ki ve çok onur ve mutluluk duyuyorum. Aynı heyecanları yaşadım. Allahım nasıl güzel Eşim gözlerini alamazdı benden ben utanırdım bakma öyle diye. Şimdi ben bakıyorum o kaçırıyor bakma utanıyorum ama hep bana öyle bakmasını istiyorum şimdi bisi mi oldu yada yüzümde birşey mi var diyor. Gülüyorum dün dışarıdaydık elini tuttum sıkıca tutmadı bende dedim ki biz yeni evliyken sımsıkı tutardın hiç araya boşluk girmezdi. Herşeyi düşünen eşim şimdi ben demesem kendiliğinden birşey yapmaz anlamadım biz ne içiyoruz ne yığıyoruz ya da işte ne tür kızlar görürler mi diyim ne diyim bilemedim bu davranışlar tükenir. Tek ümidim oda RABBİME kavuşmak tabi bazı zebaniler izin verse yoksa varya hakkaten bu dünya çekilecek gibi değil

Coook sevindim canım benim eee gözün aydın :)))

Ay herkesin Eylül'de bişi var ben napsam eylunun 1 de hamile kalıyim barii N Nnuurrr um çok sevindim minigim benim fotoları istiyooruuuum bak unutma ByNkoaLa um canimcim T Tatlianne20 güzelim napiyosun bakım Oeksuez git sende gitte unutma beni @gulse14 nasıl oldun kuzu gece çok merak ettim seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…