- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.021
Yok kiz benim melegimde öyle diyordu hahahahahaHakediyorsn dağıt kop ama fazla dağılma
Km ne diyor kız anlamadımYok kiz benim melegimde öyle diyordu hahahahaha
Benim kizim diyorumKm ne diyor kız anlamadım
Ayy verir yaa babası azcık oyalarken sende koparsn canmmBenim kizim diyorumoda diyordu anne kop cos diye firsat verirse artikim
Hayırlı olsun canım belki benim Doğumda 1 etlul olurYok o gelmedi
Zaten tanıyolar kuzuu. Boyu 1.83 :)) güzel yani boyu :))
Yani işte sözde giyeceğim şey bide yüzükler alınacak :)) çok sağ ol canım benimmmm :)
Dün öyle anne baba teyze enişte falan geldi canım nasıl yapalım ne zaman olsun adı konulsun diye öncesinde konuşmaya geldiler işte inşallah 1 eylülde yüzük takılacak :) az kaldı aynen :)
Babamın henüz haberi yok
Ayy başak burcu mu olacak bebişHayırlı olsun canım belki benim Doğumda 1 etlul olur
İdare canım biraz karnım ara ara ağrıyor. Sen nasılsın neler yapıyorsunmelankolimm canim sen nasilsin iyimisin?
Sen mutluysan hersey ok canim :)
Baban söze gelicek ama demi?
Cok güzel kuzummmcok sevindim senin adina insallah hep böyle mutlu olursunuz. Kiyafetini ve yüzükleri bize göstermeYe unutma
:) inşallah canımmm. Çok sağ ol. Canım ayrı bizimkiler ondanGünaydin canim benim..İyi gectigine sevindim.. Allah mutlulugunu daim etsin.. İnsAllah kiymet bilen insanlardir
Canim son aylarya ağirlastin tabii.. dikkat et kuzum..
En son babalar duyar hesabi..
Ha ok anladim canim... :)Yok kuzum gelmicek. Şimdi abime yazıcam babamı nasıl yapıcaz ne olucak diye. Babama çok kızgınım kuzu ya çok uzun konu onlar. Abimin düğünü var nasıl yapıyosunuz diye arayıp sormadı daha. Fitremi vermemiş belkide bencilce düşünüyorum ama
çok teşekkür ederim ya kızlar çok şükür çok mutluyum içim içime sığmıyo:)
Atarım inşallah canımm :))
Allah razı olsun çokkk teşekkür ederim canımm :) amin :)
Yerim sizi yaaa çok mutlu ediyosunuz beniii :) inşallah canım benimm inşallah :)Hadi inşşş ayy çok mutlu oldum
Ken heycanım yaşadıklarım geldi aklımaaaa çok mutlu olun yaaa
Hersegin fotosunj istiyoruzYerim sizi yaaa çok mutlu ediyosunuz beniii :) inşallah canım benimm inşallah :)
Hepimiz çok mutlu olalım inşallah :)
Coook sevindim canım benim eee gözün aydın :)))Günaydııııııın :))))
Canlarımmm benim etiketlerinizi güzel dileklerinizi okudum sayfaları atlayıp çoklu alıntıyı beceremedim.
Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel kalpli kardeşlerim benimm.
Dün geldiler biraz oturduk işte saat 2 ye geliyodu sofrayı hazırladık yemek yendi. Ben dönüp durdum mutfağa mekik dokudum kimse gel kızım sofraya otur demedi kül kedisi gibi mutfakta yedim hemen bir tabak
Çok halsizdim yemeden ayakta duramazdın
Neyse yemek yendi işte çay yanına tabakları falan hazırladım işte öyle çay getir götür falan
Sonra hemen onlar son bardağını içerken meyve tabaklarını hazırladım. O sıra işte nasıl yapalım falan diye konuşuldu erkek arkadaşımın kardeşleri şehir dışında çalışıyo bizimkilerde bi abimle ablam Kıbrıs'tan gelicek Işte herkesin bir arada olabileceği bi gün olsun dediler. Abimin kınası 31 ağustosta düğünü 2 eylülde. Buraya dikkat benim sözüm de 1 eylülde
Araya sıkışıyoruz onların özel gününü bölüyoruz ona mı yanayım herkes ayrı dertte olacak kendi kendime cebelleşicem ona mı yanayım
Ama herkes bir aradayken olmadı için böyle olması gerekiyodu .Öyle kararlaştırdı annemle müstakbel kayınvalidem
Kızlarrr yarın da alışveriş için onların olduğu ile gidicez
Aaaa hadi bakalım hayırlısı inşallah. Çok teşekkür ederim. Hayirlisyla kucağına almayı nasip etsin Allah :)Hayırlı olsun canım belki benim Doğumda 1 etlul olur
Unutur muyum hiç yüzük takılırken şimdi meraktan ölüyolardır diye düşünürümHersegin fotosunj istiyoruzunutmak yok
Asla nasil unuturum seniii balimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?