Günaydııııııın :))))
Canlarımmm benim etiketlerinizi güzel dileklerinizi okudum sayfaları atlayıp çoklu alıntıyı beceremedim.

Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel kalpli kardeşlerim benimm.

Dün geldiler biraz oturduk işte saat 2 ye geliyodu sofrayı hazırladık yemek yendi. Ben dönüp durdum mutfağa mekik dokudum kimse gel kızım sofraya otur demedi kül kedisi gibi mutfakta yedim hemen bir tabak
Çok halsizdim yemeden ayakta duramazdın
Neyse yemek yendi işte çay yanına tabakları falan hazırladım işte öyle çay getir götür falan
Sonra hemen onlar son bardağını içerken meyve tabaklarını hazırladım. O sıra işte nasıl yapalım falan diye konuşuldu erkek arkadaşımın kardeşleri şehir dışında çalışıyo bizimkilerde bi abimle ablam Kıbrıs'tan gelicek Işte herkesin bir arada olabileceği bi gün olsun dediler. Abimin kınası 31 ağustosta düğünü 2 eylülde. Buraya dikkat benim sözüm de 1 eylülde
Araya sıkışıyoruz onların özel gününü bölüyoruz ona mı yanayım herkes ayrı dertte olacak kendi kendime cebelleşicem ona mı yanayım
Ama herkes bir aradayken olmadı için böyle olması gerekiyodu .Öyle kararlaştırdı annemle müstakbel kayınvalidem

Kızlarrr yarın da alışveriş için onların olduğu ile gidicez

Çok sevindim kuzum be mutlu herseyin hayırlısı olsun Rabbim inşallah.

Vallahi meraktan öldük kiz cok sevindimmm cok güzel haberler bunlar :) allahim ayirmasin :) 1 eylüle az kalmis bende kendi sözümde mutfakta atisdirmisdim kiz ne alisverisi? Annen baban ne dedilee? Damadi begendiler mi? Boylu posluymus falan dedi mi annen

Sayfalari okumayab ben sayfalari tek tek okudum kacirmiyim yazdiklarini diye
Hayirlisi olsun kuzun. Iki telas birden olacak ama sonrasinda bol dinlenmeye zamaniniz olacak. Allah hayirlisi islerin kolayligini verir merak etme sen.
Annen damadini begendi mi? Kayinvaliden senin icin ne demis sevgilin dedi mi bisey cok severim böxle konulsri konusmayi hafi anlat bizee

Olsun canım nasıl sağlıkla dünyaya gelecekse öyle olsun. Oğlumda normal doğum yapsam sezeryan istemiyorum diye çok ağladım ama kalp atışları yavaşlayınca mecbur sezeryan oldum. Sağlıkla doğması çok daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…