- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.981
Amin kuzum Günaydın ♥♥Günaydın canlarım inşallah hepimiz için güzel bir gün olur
Ben hic birinizi unutmam kzuum senideKuzum hiç unutmuyorsun beni, seviyorum seni canim benim
Bende uyudum o sıra balımHahahahahahahahaha ben sana kiyamammKusura bakma uyuya kalmisim ben :)!
Günaydinnn tatlis annisssGünaydın mutlu bir sabahlarimiz olsun hayırlı bir gün geçirelim inşallah. ♡♥
Sanada Günaydın güzel hatun♡♥♥♥Günaydinnn tatlis annisss
Çok sevindim kuzum be mutlu herseyin hayırlısı olsun Rabbim inşallah.Günaydııııııın :))))
Canlarımmm benim etiketlerinizi güzel dileklerinizi okudum sayfaları atlayıp çoklu alıntıyı beceremedim.
Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel kalpli kardeşlerim benimm.
Dün geldiler biraz oturduk işte saat 2 ye geliyodu sofrayı hazırladık yemek yendi. Ben dönüp durdum mutfağa mekik dokudum kimse gel kızım sofraya otur demedi kül kedisi gibi mutfakta yedim hemen bir tabak
Çok halsizdim yemeden ayakta duramazdın
Neyse yemek yendi işte çay yanına tabakları falan hazırladım işte öyle çay getir götür falan
Sonra hemen onlar son bardağını içerken meyve tabaklarını hazırladım. O sıra işte nasıl yapalım falan diye konuşuldu erkek arkadaşımın kardeşleri şehir dışında çalışıyo bizimkilerde bi abimle ablam Kıbrıs'tan gelicek Işte herkesin bir arada olabileceği bi gün olsun dediler. Abimin kınası 31 ağustosta düğünü 2 eylülde. Buraya dikkat benim sözüm de 1 eylülde
Araya sıkışıyoruz onların özel gününü bölüyoruz ona mı yanayım herkes ayrı dertte olacak kendi kendime cebelleşicem ona mı yanayım
Ama herkes bir aradayken olmadı için böyle olması gerekiyodu .Öyle kararlaştırdı annemle müstakbel kayınvalidem
Kızlarrr yarın da alışveriş için onların olduğu ile gidicez
Vallahi meraktan öldük kizGünaydııııııın :))))
Canlarımmm benim etiketlerinizi güzel dileklerinizi okudum sayfaları atlayıp çoklu alıntıyı beceremedim.
Dün geldiler biraz oturduk işte saat 2 ye geliyodu sofrayı hazırladık yemek yendi. Ben dönüp durdum mutfağa mekik dokudum kimse gel kızım sofraya otur demedi kül kedisi gibi mutfakta yedim hemen bir tabak
Neyse yemek yendi işte çay yanına tabakları falan hazırladım işte öyle çay getir götür falan
Sonra hemen onlar son bardağını içerken meyve tabaklarını hazırladım. O sıra işte nasıl yapalım falan diye konuşuldu erkek arkadaşımın kardeşleri şehir dışında çalışıyo bizimkilerde bi abimle ablam Kıbrıs'tan gelicek Işte herkesin bir arada olabileceği bi gün olsun dediler. Abimin kınası 31 ağustosta düğünü 2 eylülde. Buraya dikkat benim sözüm de 1 eylülde
Araya sıkışıyoruz onların özel gününü bölüyoruz ona mı yanayım herkes ayrı dertte olacak kendi kendime cebelleşicem ona mı yanayım
Ama herkes bir aradayken olmadı için böyle olması gerekiyodu .Öyle kararlaştırdı annemle müstakbel kayınvalidem
Günaydın kuzum gece çok rahatsızdım şimdi iyiyim çok şükür. Nasılsın napıyorsun
Sayfalari okumayab ben sayfalari tek tek okudum kacirmiyim yazdiklarini diyeGünaydııııııın :))))
Olsun canım nasıl sağlıkla dünyaya gelecekse öyle olsun. Oğlumda normal doğum yapsam sezeryan istemiyorum diye çok ağladım ama kalp atışları yavaşlayınca mecbur sezeryan oldum. Sağlıkla doğması çok daha önemliBende sezaryan olabilirim kuzum belli değil
Yok kuzum bekarlarda var nisanlandiriyoruz senunde görürüz ins
Erken uyu bare dinlen bebeğim bende severim ama tel bozuk pek bakamiyom youtubeye
Tamm kuzum hayırlı geceler
Hayırlı geceler kuzum görüşmek üzere
Canımm benim duanız güzel temennileriniz çok mutlu ediyo beni. Çok teşekkür ederim güzelimmmm.Çok sevindim kuzum be mutlu herseyin hayırlısı olsun Rabbim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?