Yok o gelmedi
Zaten tanıyolar kuzuu. Boyu 1.83 :)) güzel yani boyu :))
Yani işte sözde giyeceğim şey bide yüzükler alınacak :)) çok sağ ol canım benimmmm :)
Dün öyle anne baba teyze enişte falan geldi canım nasıl yapalım ne zaman olsun adı konulsun diye öncesinde konuşmaya geldiler işte inşallah 1 eylülde yüzük takılacak :) az kaldı aynen :)
Babamın henüz haberi yok

Sen mutluysan hersey ok canim :)
Baban söze gelicek ama demi?

Kuzumm tanıyo herkes birbirini. Annesinin yanına evine çok gittim yani yemeğe çaya vs. Yeni görmedi
Babası falan çok hanım efendi demişti daha önce sağ olsun :) inşallah Allah kolaylık verir kuzum ya. Annesinin de böyle mıç mıç ilişkileri yok çok dile getirmez düşüncelerini ama seni çok seviyo der erkek arkadaşım annesinden dolayı.
Bide öperim elini mesela annemden utanıyorum biraz işte ne bileyim
Annesi de utandığımı anlıyo sırtımı sıvazlar elimi sıkar işte hani anlarsınız ya o sıcaklığı samimiyeti öyle bi şey :) güzel tebessüm eder öyle ne bileyim :)) annesi babası kendi hallerinde insanlar çok tatlı insanlar. Yeni tanımadım yani kaç sene oldu kuzum gider gelirim arar sorarız öyle düşünüyorum :)

Canımsınnn. Çok teşekkür ederim :) inşallah hepimiz için Allahım gönlümüzdekini hayırlı olarak verir :)
Evet canımm inşallah o günün tadını çıkarıcaz :))

Cok güzel kuzummm cok sevindim senin adinainsallah hep böyle mutlu olursunuz. Kiyafetini ve yüzükleri bize göstermeYe unutma

Günaydin canim benim.. İyi gectigine sevindim.. Allah mutlulugunu daim etsin.. İnsAllah kiymet bilen insanlardir

Günaydın kuzum gece çok rahatsızdım şimdi iyiyim çok şükür. Nasılsın napıyorsun
Canim son aylarya ağirlastin tabii.. dikkat et kuzum..
Sen mutluysan hersey ok canim :)
Baban söze gelicek ama demi?
En son babalar duyar hesabi..

Son düzenleme:
Hadi inşşş ayy çok mutlu oldum
Ken heycanım yaşadıklarım geldi aklımaaaa çok mutlu olun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…