- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.001
Yok o gelmediVallahi meraktan öldük kizcok sevindimmm cok güzel haberler bunlar :) allahim ayirmasin :) 1 eylüle az kalmis bende kendi sözümde mutfakta atisdirmisdim kiz ne alisverisi? Annen baban ne dedilee? Damadi begendiler mi? Boylu posluymus falan dedi mi annen
Günaydın kuzum gece çok rahatsızdım şimdi iyiyim çok şükür. Nasılsın napıyorsun
Sen mutluysan hersey ok canim :)Yok o gelmedi
Zaten tanıyolar kuzuu. Boyu 1.83 :)) güzel yani boyu :))
Yani işte sözde giyeceğim şey bide yüzükler alınacak :)) çok sağ ol canım benimmmm :)
Dün öyle anne baba teyze enişte falan geldi canım nasıl yapalım ne zaman olsun adı konulsun diye öncesinde konuşmaya geldiler işte inşallah 1 eylülde yüzük takılacak :) az kaldı aynen :)
Babamın henüz haberi yok
Sayfalari okumayab ben sayfalari tek tek okudum kacirmiyim yazdiklarini diye
Hayirlisi olsun kuzun. Iki telas birden olacak ama sonrasinda bol dinlenmeye zamaniniz olacak. Allah hayirlisi islerin kolayligini verir merak etme sen.
Annen damadini begendi mi? Kayinvaliden senin icin ne demis sevgilin dedi mi biseycok severim böxle konulsri konusmayi hafi anlat bizee
Hayırlı sabahlar şekerim :)Hayirli sabahlar günes kivilcimlarim
Canımsınnn. Çok teşekkür ederim :) inşallah hepimiz için Allahım gönlümüzdekini hayırlı olarak verir :)
Cok güzel kuzummm
Kuzumm tanıyo herkes birbirini. Annesinin yanına evine çok gittim yani yemeğe çaya vs. Yeni görmedi
Babası falan çok hanım efendi demişti daha önce sağ olsun :) inşallah Allah kolaylık verir kuzum ya. Annesinin de böyle mıç mıç ilişkileri yok çok dile getirmez düşüncelerini ama seni çok seviyo der erkek arkadaşım annesinden dolayı.
Bide öperim elini mesela annemden utanıyorum biraz işte ne bileyim
Annesi de utandığımı anlıyo sırtımı sıvazlar elimi sıkar işte hani anlarsınız ya o sıcaklığı samimiyeti öyle bi şey :) güzel tebessüm eder öyle ne bileyim :)) annesi babası kendi hallerinde insanlar çok tatlı insanlar. Yeni tanımadım yani kaç sene oldu kuzum gider gelirim arar sorarız öyle düşünüyorum :)
Günaydin canim benim..Günaydııııııın :))))
Canlarımmm benim etiketlerinizi güzel dileklerinizi okudum sayfaları atlayıp çoklu alıntıyı beceremedim.
Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel kalpli kardeşlerim benimm.
Dün geldiler biraz oturduk işte saat 2 ye geliyodu sofrayı hazırladık yemek yendi. Ben dönüp durdum mutfağa mekik dokudum kimse gel kızım sofraya otur demedi kül kedisi gibi mutfakta yedim hemen bir tabak
Çok halsizdim yemeden ayakta duramazdın
Neyse yemek yendi işte çay yanına tabakları falan hazırladım işte öyle çay getir götür falan
Sonra hemen onlar son bardağını içerken meyve tabaklarını hazırladım. O sıra işte nasıl yapalım falan diye konuşuldu erkek arkadaşımın kardeşleri şehir dışında çalışıyo bizimkilerde bi abimle ablam Kıbrıs'tan gelicek Işte herkesin bir arada olabileceği bi gün olsun dediler. Abimin kınası 31 ağustosta düğünü 2 eylülde. Buraya dikkat benim sözüm de 1 eylülde
Araya sıkışıyoruz onların özel gününü bölüyoruz ona mı yanayım herkes ayrı dertte olacak kendi kendime cebelleşicem ona mı yanayım
Ama herkes bir aradayken olmadı için böyle olması gerekiyodu .Öyle kararlaştırdı annemle müstakbel kayınvalidem
Kızlarrr yarın da alışveriş için onların olduğu ile gidicez
Canim son aylarya ağirlastin tabii.. dikkat et kuzum..Günaydın kuzum gece çok rahatsızdım şimdi iyiyim çok şükür. Nasılsın napıyorsun
En son babalar duyar hesabi..Sen mutluysan hersey ok canim :)
Baban söze gelicek ama demi?
Hadi inşşş ayy çok mutlu oldumGünaydııııııın :))))
Canlarımmm benim etiketlerinizi güzel dileklerinizi okudum sayfaları atlayıp çoklu alıntıyı beceremedim.
Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel kalpli kardeşlerim benimm.
Dün geldiler biraz oturduk işte saat 2 ye geliyodu sofrayı hazırladık yemek yendi. Ben dönüp durdum mutfağa mekik dokudum kimse gel kızım sofraya otur demedi kül kedisi gibi mutfakta yedim hemen bir tabak
Çok halsizdim yemeden ayakta duramazdın
Neyse yemek yendi işte çay yanına tabakları falan hazırladım işte öyle çay getir götür falan
Sonra hemen onlar son bardağını içerken meyve tabaklarını hazırladım. O sıra işte nasıl yapalım falan diye konuşuldu erkek arkadaşımın kardeşleri şehir dışında çalışıyo bizimkilerde bi abimle ablam Kıbrıs'tan gelicek Işte herkesin bir arada olabileceği bi gün olsun dediler. Abimin kınası 31 ağustosta düğünü 2 eylülde. Buraya dikkat benim sözüm de 1 eylülde
Araya sıkışıyoruz onların özel gününü bölüyoruz ona mı yanayım herkes ayrı dertte olacak kendi kendime cebelleşicem ona mı yanayım
Ama herkes bir aradayken olmadı için böyle olması gerekiyodu .Öyle kararlaştırdı annemle müstakbel kayınvalidem
Kızlarrr yarın da alışveriş için onların olduğu ile gidicez
Neyin var canm gecmş olsunGünaydın kuzum gece çok rahatsızdım şimdi iyiyim çok şükür. Nasılsın napıyorsun
Aha bu bana geldi :S günaydnnnnn canımmmmm“Gece sabahlamak niyetiyle en derin muhabbete girişip uyuyakalan, oha uyumuş kalmışım, sabah olmuş ya yaww diyen dostlara günaydinlaarrr..”
Onlardan önce ben ıyudhm vallaUyudumu cocuklar kizz
iyiki de etiketledin yoksa küserdim sana
Gece gece bu nerden aklina geldi gece gece
Iyiyim canim benim yarin tatile gitcez keyfim pek yerinde bugünOeksuez tatlim sen nasilsin iyi misin??
OhhhhIyiyim canim benim yarin tatile gitcez keyfim pek yerinde bugün
Hakediyorsn dağıt kop ama fazla dağılmaYa varya dagitcam kendimi coscam kopcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?