- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.181
:) :) :) tamam tamam atıcam inşallah :) ama kuzu abimin düğün telaşı falan bitmemiş olur gecikirsem kızmayınBak bize foto atmayı unutmuyosun tamam mı olurum valla meraktan :))
Kuzucum bu öncesinden görme heyecanına benzemez kimse daha bi başka oluyo ovdurum biz aynı aptmandaydik yinede istemede titriyordum :))Hah işte aynen :))) yok kuzum öncesinde bende çok gittim evlerine anneside bize geldi üç defa falan :)) ama tabi teyze falan da var babası da var :))
Yok kuzu ne kizmasi telasindan normal:) :) :) tamam tamam atıcam inşallah :) ama kuzu abimin düğün telaşı falan bitmemiş olur gecikirsem kızmayın
Kuzucum bu öncesinden görme heyecanına benzemez kimse daha bi başka oluyo ovdurum biz aynı aptmandaydik yinede istemede titriyordum :))
Atıcam inşallah atıcam :)Yok kuzu ne kizmasi telasindan normalat da gecikmesi kalsın :))
Yerim senin tatlı heyecanını rabbim bozmasın nurum hep böyle mutlu ol inşallah :)Atıcam inşallah atıcam :)
Ya gıcık yaaa terketseydn dükkanıGeldim datluuummmm:)
Bi mağazaya girdik anneme elbise bakmak için kız neye elimizi atsak ondan anneme de aldım dedi
Sinir etti beni bir taneye de tamam her şeyi mi aldın annene :))
Şimdi oturdum kuzummm sen nabıyorsn
Napim burdayımŞimdi oturdum kuzummm sen nabıyorsn
Kek yaptım yermisşnNapim burdayım
YemicemKek yaptım yermisşn
Neden kızYemicem
Hiç yok olan gulonun niye kekini yiyim kiNeden kız
Kız yemek telaşı çamaşır telaşı bittim bugünHiç yok olan gulonun niye kekini yiyim ki
İyi bakalım mazeretin büyümüşKız yemek telaşı çamaşır telaşı bittim bugünbalkonı yıkadm oturuyorum
Canımm benim. Allah razı olsun inşallah. İnşallah sizlerde hepiniz de çok mutlu olun.Yerim senin tatlı heyecanını rabbim bozmasın nurum hep böyle mutlu ol inşallah :)
Dmi kız gıcıkYa gıcık yaaa terketseydn dükkanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?