- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.161
Oy kuzucum benim sen hep burdasın da diğerlerini goruyomusun kuzu :)Burdayım Kuzumm. Arkada bekliyom
Yok balım baş başbaşayızOy kuzucum benim sen hep burdasın da diğerlerini goruyomusun kuzu :)
Beni mikıskanarım
Aynen kuzucum oh ferahladi mi ortalık neYok balım baş başbaşayız
Kıyamam kiBeni mi
Oyy çok güzel bı haber buu :) dün tuzlu kahve yaptın mı bakimYaa kuzum ya yarın yüzükleri alıcaz
Ay canımm ya ne bileyim böyle içim çok ısınıyo annesine babasına :)Aynen kuzucum oh ferahladi mi ortalık nedün neler yaptın bakım heyecan durumu nasıldı :))
Tabi ki de kıyamı an bana :)) ama o yağmura darıldım valla dondurmayla olmaz o işKıyamam ki
Yok kuzum o yoktu ki :) hem o istemede artık :) :)Oyy çok güzel bı haber buu :) dün tuzlu kahve yaptın mı bakim
Aman iyi olsun kuzucum sen daha dur nişan geceni düğün geceni konusucaz daha o zaman asıl heyecanAy canımm ya ne bileyim böyle içim çok ısınıyo annesine babasına :)
Aslında o gece uyudum güzeldi ama dün hiç uyuyamadım dönüp durdum :)
Dün ilk saatler biraz böyle telaşlı heyecanlıydım tabi ama sonradan çok güzel ilerledi :))
Tabi ki de kıyamı an bana :)) ama o yağmura darıldım valla dondurmayla olmaz o iş
Aman da aman gelinimiz kv görülmesine çıkmış yani :))) off heyecanın desene iki misliydi :))Yok kuzum o yoktu ki :) hem o istemede artık :) :)
Dün o gelmedi büyükler vardı işte :))
Yaaa değil miiiiii ay Allahımm inşallah hayırlısıylaAman iyi olsun kuzucum sen daha dur nişan geceni düğün geceni konusucaz daha o zaman asıl heyecan)
Konusamicam bende valla
Onu bilmem
Bak bize foto atmayı unutmuyosun tamam mı olurum valla meraktan :))Yaaa değil miiiiii ay Allahımm inşallah hayırlısıyla
Aman da aman gelinimiz kv görülmesine çıkmış yani :))) off heyecanın desene iki misliydi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?