- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.201
N Nnuurrr gel sana da verim kekOeksuez sana da Zeytintanem sana da T Tatlianne20 sana da @_nurunnisa_ sana da @gulse14 sana da
Kek kek kek kek kek kek kek kekN Nnuurrr gel sana da verim kekOeksuez sana da Zeytintanem sana da T Tatlianne20 sana da @_nurunnisa_ sana da @gulse14 sana da
Kiz ne biliyim yaaaHisset bence de kuzu insan iki makyaj yapardı ya
Kendisi iyi pisikligide gitti cok sükür :) birtek isal iste :) dr dedi o kendiliginden gecer :) insallah öyle olurAnamm kadın gitti sıkıntısı devam ediyo. Yavrummm nasıl peki
Kuzum aman boşver ona mı takılıyon:)
Ooofff ooffff birdaha asla makyajsiz adimimi atmicammmmKız niye fena olsunnn. Tabi bakımlı görünmek ister insan ama
Saol canım iyiyim çok şükür valla yoruyor hazırlık bir yandan bayram temizliği derkenHosgeldin kuzum nasilsin iyimisin? Nasil hazirliklar zorluyor mu seni ..??
Nnuurr arkadasimiz da gelin oluyor..!!
N Nnuurrr gel sana da verim kekOeksuez sana da Zeytintanem sana da T Tatlianne20 sana da @_nurunnisa_ sana da @gulse14 sana da
Çok şükür canım uğraşıyoz valla yetiştirelim dieBizde özledik sen iyi olda sorun değil kuzum hazırlıklar nasıl gidiyor
Kolay gelsin balım
İyidir bacım sen napıyon bebiş napıyor
Bak nasıl da hşssetttm amaBeni anca kek mutlu ede bilir suan
Kizlar yeni geldim eve
Cok yoruldum
Bugün kardesim teyzem ben cok gezdikteyzemde yemek yedik kahvemizi ictik kalktik
Gel canım bugün bir kapı da bana yapmış ol az gezmişsnKek kek kek kek kek kek kek kek
Yakinimda olsan gelirim kuzummGel canım bugün bir kapı da bana yapmış ol az gezmişsnafyt olan canmmm
Kızzz bu saatte miRossss ütü yapcam ben daha
Ah yakın olsak hepimiz görüşürdğkYakinimda olsan gelirim kuzumm
Ah yakın olsak hepimiz görüşürdğk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?