- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.261
Gecmis olsun cnm. Insallah düzelirsinValla akşamdan beri yine agrım var canım duş aldım belki iyi gelir diye hiç faydası olmadı. Kuyruk sokumum da ayrı ağrıyor. Doktorum normal bu ağrılar bebeğin kafası sezeryan yerine baskı yapıyor dedi
Ooohhh ne güzel canım afiyet olsun :))Kizlar yeni geldim eve
Cok yoruldum
Bugün kardesim teyzem ben cok gezdikteyzemde yemek yedik kahvemizi ictik kalktik
Hey maşallah napiyosun kız siz benim eşimin arkadaşları eşleri gelince salon dağılıyor onlarda PS oynuyorlar felan ertesi gün temizledim mi bittiyo dağılan eve hep şaşırıyom heee neydiyonuz bacımNe hüzel poncigim tadini cikar temiz ve toplu evinben bazen pes ediyorum 1,5 hafta bisey yapmiyorum. Yapinca da yarim gün sürüyor
Net yavaş telefon kasıyor o yüzden geçmişi okumadım konu ne bana diyin bodoslama dalayım bendeAyyy sen geldin ya gerisi önemli değil
Hanımefendi kişiligimden çıkartıyor bni eşimTübe tübe gece gece kizu
Seninde morel verme caban maximumBakımsız da olsa dimdik düşüşün bacım
Sağol canımmmmGecmis olsun cnm. Insallah düzelirsin
Hey maşallah napiyosun kız siz benim eşimin arkadaşları eşleri gelince salon dağılıyor onlarda PS oynuyorlar felan ertesi gün temizledim mi bittiyo dağılan eve hep şaşırıyom heee neydiyonuz bacım
Esimin ex askiKim kiz
Kıyamam kuzu bol bol dinlen aslıkuş gelecek heraldeValla akşamdan beri yine agrım var canım duş aldım belki iyi gelir diye hiç faydası olmadı. Kuyruk sokumum da ayrı ağrıyor. Doktorum normal bu ağrılar bebeğin kafası sezeryan yerine baskı yapıyor dedi
Oyssss hayatmmm hosgelmissnGaça gaça gelerim
Bosver yat bacim :) sagliginiz yerinde olsundaSağol canım önemli bişeyim yok ama yatırıyor zilli beni :)
Napiyosun bacı extradan :))benim hiç toplu durmuyor
Ortada bir konu yok henüz canmmNet yavaş telefon kasıyor o yüzden geçmişi okumadım konu ne bana diyin bodoslama dalayım bende
Daha iyisin inşallah. Yorma kendini dikkat et. Allah'a emanetsin.Agrım vardı kuzum sağol. Nasılsın nurummm
Dost acı söyler kuzucum ders olsun bida pespaye çıkma yaşın kaç basın kaç ne bakimsizligi hiç sürat asma banaSeninde morel verme caban maximum
Kokmus kokmus gitmedim ki sadece makyajsizdimDost acı söyler kuzucum ders olsun bida pespaye çıkma yaşın kaç basın kaç ne bakimsizligi hiç sürat asma bana
Mesela her yer oyuncakNapiyosun bacı extradan :))
Eşim de öyle diyor ama daha hiç hazırlık yok bende. Ev isleri bitmiyor ki ona sıra gelmiyor biKıyamam kuzu bol bol dinlen aslıkuş gelecek heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?