- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.941
O zaman birazdan uyuyacaksn demek buİyiyim canim benim...Yolda canim
Peki senin uyku neden gelmiyor??O zaman birazdan uyuyacaksn demek bu
O zaman birazdan uyuyacaksn demek bu
Gececilik zor yahu!! Oku kendine Allah’in izniyle birsey olmazz.. Ben öyle yaparimmmeşim evde yokken uyuyamıyorm canım yaa
Aynen sabaha kdr okuyorum valla öyle uyıyp kalıyorumGececilik zor yahu!! Oku kendine Allah’in izniyle birsey olmazz.. Ben öyle yaparimmm
Allah iyiliğini versin senin..Aynen sabaha kdr okuyorum valla öyle uyıyp kalıyorumışıklar televizyon acık
Diyor bu fatura neden kabarık bilmem ki dedim
Var ne diller döktmAllah iyiliğini versin senin..Adamin bu durumdan haberi yok mu?
Var ne diller döktmbana mısın demiyor odesn o zaman napim
Aman kimin için calisiyor ödesin ..!! Baska isi ne.!!
Canim demek ki isine aşik birisi bu durumda ne yapsan faydasiz gözukuyoraynen ödesn artık umursamıyorum ama böle de olmuyor ikna da edemiyorm napalım böle idare edicez artık
Ahhahaahaha ay kız çok güldürdün beni vallaCanim demek ki isine aşik birisi bu durumda ne yapsan faydasiz gözukuyor
Güvenli de balkonun yanında çatı var orası korkutuyor beniByNkoaLa rossum oturduğun apartman güvenli değil mi?
Hay Allah! Kötüymüs bu durum .. Ama sende böyle uykusuz uykusuz olmaz yanii.. iki cocuk var bide..Güvenli de balkonun yanında çatı var orası korkutuyor beni
Aynen canımHay Allah! Kötüymüs bu durum .. Ama sende böyle uykusuz uykusuz olmaz yanii.. iki cocuk var bide..
O nasil iş o zaman ?? Değistirsin o halde..Ahhahaahaha ay kız çok güldürdün beni valla
Aksine hiç sevmiyor her gün gitmektense iki gün gidiyor iki gün tatil yapıyor
Memur canım iki gün çalışıyor iki gün tatil vardiya öyle izliyormuş istese 8 5 çalışır ama böle rahatmış paşamO nasil iş o zaman ?? Değistirsin o halde..
Kendi rahatligini düsunuyor desene , ross da ne yaparsa yapsinMemur canım iki gün çalışıyor iki gün tatil vardiya öyle izliyormuş istese 8 5 çalışır ama böle rahatmış paşam
Kendi rahatligini düsunuyor desene , ross da ne yaparsa yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?