- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.921
Olur olur yaparsın senOys heyecan yaptım kızada olurdedim gaza gelip çocukluk arkadaşım gaz verdi azcik :) bakalim bana yarın nasıl olcak bilmiyorum :))
Valla kuzu anlamadım bu gençlerde ki erkek sevdasnıKuzu resmen yalan danisiyo bu ne ya gençlik nereye diyelim geldi bana yerim diye girmedim :))
Sorma kuzu biri çok güzel yazmış ilk başlardaValla kuzu anlamadım bu gençlerde ki erkek sevdasnıgit dışarda gez toz kalmak nedir yani
Bakalım kuzu anca emzik emiyor zaten bakicam artık söz sözdürOlur olur yaparsın sen
Aynen yaparsın senBakalım kuzu anca emzik emiyor zaten bakicam artık söz sözdür
dogru demiş amaSorma kuzu biri çok güzel yazmış ilk başlarda) mervelere gitme olayı ) diye
Eee kuzucum sen neler yaptın bakımAynen yaparsın sen
dogru demiş ama
Napşm tatlım oturıyorm dizi izliyorum çekirdek yiyormEee kuzucum sen neler yaptın bakım
Duş aldım mis mis oldum kuzu :)) oturuyon öle :))Napşm tatlım oturıyorm dizi izliyorum çekirdek yiyormsen nabıyorsn
Kokusu geldi buralaraDuş aldım mis mis oldum kuzu :)) oturuyon öle :))
Oy yerimmmm uyuttun mu kuzuları :)) bu gün bizden başka kimse yok kuzucumKokusu geldi buralara
Aynen uyuttmOy yerimmmm uyuttun mu kuzuları :)) bu gün bizden başka kimse yok kuzucum
Biz yetersiz birbirimize Gülom :)) accik öte kay baak topik bizimAynen uyuttm
Evet sen ve ben kaldık
AynenBiz yetersiz birbirimize Gülom :)) accik öte kay baak topik bizim
Oy yerimmmm uyuttun mu kuzuları :)) bu gün bizden başka kimse yok kuzucum
Aynen uyuttm
Evet sen ve ben kaldık
Biz yetersiz birbirimize Gülom :)) accik öte kay baak topik bizim
Ben varim ben olmaz mi? Selam kizlarAynenkaldık basbasa
Olur hosgeldn canmmmmBen varim ben olmaz mi? Selam kizlar
Hoşgördüm canisi , nasilsin canim iyimisin? Uykun geldi mi?Olur hosgeldn canmmmm
İyiyim canım sen nasılsınHoşgördüm canisi , nasilsin canim iyimisin? Uykun geldi mi?
İyiyim canim benim...Yolda canimİyiyim canım sen nasılsın
Yok uykım falan senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?