- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.961
İnşAllah canim.. inşAllah..Aynen o uyuyor dinelnşyor snra ben dinlenşyorm artık: D inş en kısa zaman da değişir diye dua ediyorm
Valla kuzum baktık ama ben esmin bu sisteme geçeceğine düşünmedm son dakika gölü attı bana
Nerden bilecektin neyse , demir parmaklik var mi bari?Valla kuzum baktık ama ben esmin bu sisteme geçeceğine düşünmedm son dakika gölü attı bana
Bisey olmaz diyor sürekli eşim
YokNerden bilecektin neyse , demir parmaklik var mi bari?
İyi geceler canım :*Kuzumm grsrz
Kuzuuummm haydi bismillah. Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah çok sevindim. Kendine de dikkat et ne yapman gerekiyosa öyle yap.. İşi gücü bırak kendine bak :) Allahım güldürsün inşallah yüzünü :)Tedaviye baslicam kuzu bayramdan sonra
Dur atcamNabtnız canım aldnz mı hani fptolar
Valla ben gelince de kayboldu kuzu sevmiyorsun heralde bizi
Kuzular çok seviyom siziiii .
eçOy ne güzel yaaa ilk deneyim (;
Ay evet bizi sevmiyor artık
Kız sen Napıyosun yoruluyosun. Son günlerin değil mi. Dikkat et yorma kendini üzüldüm.Kızlar günaydın nasılsınız dün çok yorulmuşum ayaktayken farketmedim ama yatınca çok kötü sancım oldu eşim 1saat masaj yaptı ondan sonra uyumuşum sizler ne yapıyorsunuz bakimmmmm
Çok güzel hayırlısıyla takin inşallah nurummmElbisemi de üzerimdeyken çekmedim kızlar aceleden askıda hoş durmuyo üzerimdeki haliyle atayım inşallah sözde :) hatta yüzümüzü kapatır ikimizi özelden atarım hepinize :)
Ya tatile geldik denizdi gezmeydi derken hareket halindeyken anlamamıştım ama vücut dinlenince çıktı acısı sen niye hamladınKız sen Napıyosun yoruluyosun. Son günlerin değil mi. Dikkat et yorma kendini üzüldüm.
Bende hamlamış gibiyim :) uzanıyorum hala :))
Beni unutmuşum ama gördüm çok güzel inşallah bir ömür çıkarmazsın parmağındanEtiket yapiym görün hepiniz inşallah kimseyi unutmazsam :)ByNkoaLa EternaaLLove Oeksuez imi de unutmammm
:)
Zeytintanem melankolimm @Glsmkck D __Dahlia__
Eki Görüntüle 2180748
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?