- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.121
Oldu paşam diyeydin kızıma reçel vermeye kalkiyon Şaş kaza acikinca ne yedircen Allah bilir diyeydinYokkk siz eve gecin diyor bide
Olsun hayırli olsun bu arada anlattıklarını okudum da genelde bu söz nisan olaylarında gelinin kısmeti çoğalır daha çok duyarsın biz gelip isteyecektik diyenleriÇok teşekkür ederim Allah razı olsun :) söz var inşallah düğün belli değil daha :)
Hımmm sizde sorun ne daha önce tedavi gordun mu canım. Hayırlı olsun inşallah tedavin.Evliyim canım 6 yolumuza girdik bebeğim yok tedaviye baslicam önümüzdeki ay
Gördüm canım 4 kez tüp bebek denedik 2 de aşılama bizde bı problem yok diyo doktorlarHımmm sizde sorun ne daha önce tedavi gordun mu canım. Hayırlı olsun inşallah tedavin.
Asla izin vermem. Yüz assimlar dursunlar birsaha helmem olurOldu paşam diyeydin kızıma reçel vermeye kalkiyon Şaş kaza acikinca ne yedircen Allah bilir diyeydin
Hahaha kuzuna gün doğuyorAsla izin vermem. Yüz assimlar dursunlar birsaha helmem olurben ehlenmeme bakiyorum
5 gün kaldi kizHahaha kuzuna gün doğuyorasıl tatile ne zaman geciceksiniz
Sen duydun mu bu gün yarım anne oldum ben :))Asla izin vermem. Yüz assimlar dursunlar birsaha helmem olurben ehlenmeme bakiyorum
Kuzu şafak 5 ozaman sık dişini hiç canından sıkma topu topu 5 gün dayancan5 gün kaldi kizona sevinerekten zaten bu kadar iyi dayaniyorum motivasyooon ay gülmekten kendimi yerlere atmak istiyorum hareketlerini bi görsen
Sebepsiz infertilite sanırım olsun nasibin belki bu aydır inşallah olur canım ben daha ne asilama ne tup bebek yaptirmadim bu ay tüp bebek mi yapılacak sanaGördüm canım 4 kez tüp bebek denedik 2 de aşılama bizde bı problem yok diyo doktorlar
Evet canım bayramdan sonra tedaviye baslicaz sizde sıkıntı neSebepsiz infertilite sanırım olsun nasibin belki bu aydır inşallah olur canım ben daha ne asilama ne tup bebek yaptirmadim bu ay tüp bebek mi yapılacak sana
Nasil yani?Sen duydun mu bu gün yarım anne oldum ben :))
Dayancaz artik yapcak birsey yok ... esim gidelim gidelim erkenden diyor ama kiyamiomda deli kaynanayaKuzu şafak 5 ozaman sık dişini hiç canından sıkma topu topu 5 gün dayancan
Arkadaşımın bebeğine baktım :)) ve ilk defa bı bebeğe baktım :))Nasil yani?
Deli öyle bişi diyorsa enişte sende rahat değilsen ben senin yerinde olsam ilk lafı duyar duymaz valizleri kapatirimDayancaz artik yapcak birsey yok ... esim gidelim gidelim erkenden diyor ama kiyamiomda deli kaynanaya
Kuzu hattı almışsınDayancaz artik yapcak birsey yok ... esim gidelim gidelim erkenden diyor ama kiyamiomda deli kaynanaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?