Hoşgeldin :)
Neyin var
Merhaba herşey üst üste geldi 3 yıllık evliyim esim de sıkıntı var mis bende var diye boş yere 3 yıl bekledim bir sürü ilaç aldim kanser hastası babam vardı yeni kaybettim onu icim çok yanıyor böyle içimde bir kor var yakiyor sanki sağol sorduğun için

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah sabır versin sizlere de.

Peki eşinin tedavisi falan var mı. Olur inşallah bebeğiniz

Kıyamam polifonik asikkk yazikki kizz

Allah rahmet etsin basın saolsun

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah sabır versin sizlere de.

Peki eşinin tedavisi falan var mı. Olur inşallah bebeğiniz
Allah razı olsun . Bilmiyorum babama odaklandık bir test daha yapılacak onu bekliyoruz oda nerden baksan 2 ay daha beklememiz gerekiyormuş üniversite hastanesinde oldugu icin ne yapmam gerek pek bilmiyorum bi macun aldım netten kullanıyor inşallah işe yarar

Kuzum okulun var demiş bitmeden söylemem uygun olmaz demiş şimdi üzersin kızı ayrılırsınız akrabayız kötü olur demiş annesi. Ama işte keşke söyleselermiş hayatımda biri var derdim yani çocuk beklemezdi. Bide sanırım iki senedir bekliyo yazık kız :)
Oyyy yazık ama ya ee kuzu onlarda soyleseymis ama

Hımm inşallah nasip olur hayırlısıyla kardeşim

Kizz çok üzüldüm çocuğa ne desem bilemedim ki gelin ata binmiş ya nasip demiş sakın sevdicegine bahsetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…