- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.081
Merhaba herşey üst üste geldi 3 yıllık evliyim esim de sıkıntı var mis bende var diye boş yere 3 yıl bekledim bir sürü ilaç aldim kanser hastası babam vardı yeni kaybettim onu icim çok yanıyor böyle içimde bir kor var yakiyor sanki sağol sorduğun içinHoşgeldin :)
Neyin var
HoşgeldinMerhaba kızlar çok daralmış durumdayım azıcık kafam dağılsın diye girdim buraya
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah sabır versin sizlere de.Merhaba herşey üst üste geldi 3 yıllık evliyim esim de sıkıntı var mis bende var diye boş yere 3 yıl bekledim bir sürü ilaç aldim kanser hastası babam vardı yeni kaybettim onu icim çok yanıyor böyle içimde bir kor var yakiyor sanki sağol sorduğun için
Kıyamam polifonik asikkk yazikki kizzAy ne anlatıcam ya size. Üzüldüm çocuğa :) annemin akrabasının oğlu var benden 3 yaş küçük. Bana aşıkmış bildiğiniz annesine babasına gidin isteyin diyomuş bu da müzik öğretmenliğini yeni kazanmış 2. Sınıfa geçmiş. annesi okulun bitsin söz bir gün beklemem giderim demiş :) ay çocuk her gün bize oturmaya gelmek istiyomuş oraya gidelim falan
Işte dün biz alışverişe giderken de annesiyle karşılaştık annesine söyledi annem işte sözleniyo falan diye kadının böyle gözü doldu bi kalakaldı bende çok severim onları onlarda bizi çok severler. İşte kötü düşünmedim sabah erken saatti uykuludur heralde dedim meğer oğluna üzülmüş. Az önce işte davetiye vermek için gittik annesi halaları falan orda çocuğun :) kız bunlar anlatıyo ağzım açık kaldım hiç haberim yok çocuk bildiğiniz okulun bitmesini bekliyomuş işte nişanlanmak için :) ay güldüm hani ama bunlar anlattı anlattı içim burkuldu üzüldüm çocuğa ya :) nasıl kötü oldu dün söyledim kızı vermişler demiş işte annesi çocuğa çocuk sinirlenmiş git dedim sana demiş vermişler işte demiş :)) ay yazık ya :)) düzenledim kızlar şimdi :))
Şimdi de bi halam şehir dışında yaşıyo uzak biraz o gelmiş onun yanına gitmiştim geldim :)
Hoş buldum güzel konularla gelmedim farkındayım ama etrafa her zaman açamıyor insan içiniHoşgeldin
Evet kız üzüldüm. Annesinin gözleri dolup durdu. Yanlış anlama senin için seviniyorum bi yandan ama bi yandan üzülüyorum işte diyo.Kıyamam polifonik asikkk yazikki kizz
Allah rahmet etsin basın saolsunMerhaba herşey üst üste geldi 3 yıllık evliyim esim de sıkıntı var mis bende var diye boş yere 3 yıl bekledim bir sürü ilaç aldim kanser hastası babam vardı yeni kaybettim onu icim çok yanıyor böyle içimde bir kor var yakiyor sanki sağol sorduğun için
Oyyy yazık ama ya ee kuzu onlarda soyleseymis amaEvet kız üzüldüm. Annesinin gözleri dolup durdu. Yanlış anlama senin için seviniyorum bi yandan ama bi yandan üzülüyorum işte diyo.
Allah razı olsun . Bilmiyorum babama odaklandık bir test daha yapılacak onu bekliyoruz oda nerden baksan 2 ay daha beklememiz gerekiyormuş üniversite hastanesinde oldugu icin ne yapmam gerek pek bilmiyorum bi macun aldım netten kullanıyor inşallah işe yararAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah sabır versin sizlere de.
Peki eşinin tedavisi falan var mı. Olur inşallah bebeğiniz
Herkesin ayrı ayrı dertleri var sıkma canını dertlesiyoruz burda işteHoş buldum güzel konularla gelmedim farkındayım ama etrafa her zaman açamıyor insan içini
Ah kuzum benim bende tatile gidiyorum sandim kaynana kahri cekiyorun
Oyyy yazık ama ya ee kuzu onlarda soyleseymis ama
Hımm inşallah nasip olur hayırlısıyla kardeşimAllah razı olsun . Bilmiyorum babama odaklandık bir test daha yapılacak onu bekliyoruz oda nerden baksan 2 ay daha beklememiz gerekiyormuş üniversite hastanesinde oldugu icin ne yapmam gerek pek bilmiyorum bi macun aldım netten kullanıyor inşallah işe yarar
Hahhahaha ohhh iyi olmuş sana senmisin beni bırakanAh kuzum benim bende tatile gidiyorum sandim kaynana kahri cekiyorunilginc ilginc insanlar
Vallahi yaaaa uyuyan cocugu sevmek icin uyandirmak istiyorlarHahhahaha ohhh iyi olmuş sana senmisin beni bırakan
Kizz çok üzüldüm çocuğa ne desem bilemedim ki gelin ata binmiş ya nasip demiş sakın sevdicegine bahsetmeKuzum okulun var demiş bitmeden söylemem uygun olmaz demiş şimdi üzersin kızı ayrılırsınız akrabayız kötü olur demiş annesi. Ama işte keşke söyleselermiş hayatımda biri var derdim yani çocuk beklemezdi. Bide sanırım iki senedir bekliyo yazık kız :)
Teşekkür ederim umarım sevinçli zamanlarımı da paylaşacağım günler gelirHerkesin ayrı ayrı dertleri var sıkma canını dertlesiyoruz burda iştebazen birbirimizin sevincine ortak oluyoruz bazense kederine oyuzden sende hoşgeldin aramıza
Hahhahaha ohhh iyi olmuş sana senmisin beni bırakan
DeliiVallahi yaaaa uyuyan cocugu sevmek icin uyandirmak istiyorlarizin verirmiyim hic
Kuzu sakın kuyruğu sıkıştırma onlaraVallahi yaaaa uyuyan cocugu sevmek icin uyandirmak istiyorlarizin verirmiyim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?