- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.101
He gii 6 aylik cocuga recel verelim diyor ... vern vardir ama ben istemiyorum ama demi saygi duy ... bide cocugu alip gezceklermis ben evde oturcakmiskm... yohhhh yaaaaaaa dedimm
Teşekkür ederim sana da hayırlı olsun sanırım yakında düğün var bolluk bereket içinde geçsinHımm inşallah nasip olur hayırlısıyla kardeşim
Gelll tanışalım moralin yerine gelsin adın ne nerde yasiyosun :)Teşekkür ederim umarım sevinçli zamanlarımı da paylaşacağım günler gelir
Ayy yok kuzu anlatmam. Evet ya Salak gibi güldüm bazen annesi anlatırken gerçi anne de bazen şakaya vurdu da. Ama üzüldüğümü de söyledim dua da ettin. Pazartesi mevlid okutacakmış annesi lafı açılırsa yine üzüldüğümü dile getiririmKizz çok üzüldüm çocuğa ne desem bilemedim ki gelin ata binmiş ya nasip demiş sakın sevdicegine bahsetme
Yok artık kebap soyliyelim deseydinHe gii 6 aylik cocuga recel verelim diyor ... vern vardir ama ben istemiyorum ama demi saygi duy ... bide cocugu alip gezceklermis ben evde oturcakmiskm... yohhhh yaaaaaaa dedimm
Yok yok merak etme gülüp geciyorum ama sonuc olarak istedigimi yapiyorum.... annem annem ben senin annenim diyor kizimaKuzu sakın kuyruğu sıkıştırma onlaragüveniyorum sana
Inşallahhh inşallah burda daha çooook alıcaz birbirimizden o haberleri :)Teşekkür ederim umarım sevinçli zamanlarımı da paylaşacağım günler gelir
Adim bahar malatyadayim sizler nerelerdenGelll tanışalım moralin yerine gelsin adın ne nerde yasiyosun :)
Getir kuzum ama öle suçlu piskolojisine girmeAyy yok kuzu anlatmam. Evet ya Salak gibi güldüm bazen annesi anlatırken gerçi anne de bazen şakaya vurdu da. Ama üzüldüğümü de söyledim dua da ettin. Pazartesi mevlid okutacakmış annesi lafı açılırsa yine üzüldüğümü dile getiririm
Kuzu sakın kuyruğu sıkıştırma onlaragüveniyorum sana
Hadi be ordannn senle beraber mi girmiş doğumaYok yok merak etme gülüp geciyorum ama sonuc olarak istedigimi yapiyorum.... annem annem ben senin annenim diyor kizima
Anamm onlarda tuhaf mı ne. Beraber çıkalım demiyolar mı :)He gii 6 aylik cocuga recel verelim diyor ... vern vardir ama ben istemiyorum ama demi saygi duy ... bide cocugu alip gezceklermis ben evde oturcakmiskm... yohhhh yaaaaaaa dedimm
İzmir canım ben adım Serra :)Adim bahar malatyadayim sizler nerelerden
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) söz var inşallah düğün belli değil daha :)Teşekkür ederim sana da hayırlı olsun sanırım yakında düğün var bolluk bereket içinde geçsin
Yok o dogurdu keske emzire bilseydim demez miHadi be ordannn senle beraber mi girmiş doğuma
Yokkk siz eve gecin diyor bideAnamm onlarda tuhaf mı ne. Beraber çıkalım demiyolar mı :)
Kuzu ipleri eline verme baktın civitiyo meleği severken açıktı o de al kucağındanYok o dogurdu keske emzire bilseydim demez migülüncede yüz asiyor nöööriyimana nöööriyim diom
Memnun oldum derdime ortak olduğunuz için sağolun evli misin neler yapıyorsun evladın felan var miİzmir canım ben adım Serra :)
Evliyim canım 6 yolumuza girdik bebeğim yok tedaviye baslicam önümüzdeki ayMemnun oldum derdime ortak olduğunuz için sağolun evli misin neler yapıyorsun evladın felan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?