Yorucu bi gün olmuş ama olsun böyle yorgunluklar güzel oluyor.bende denizde çok yoruluyorum ama değiyor yani yarın eve dönücez heralde 1hafta yataktan kalkamam zaten 17 gün sonra Doğum Carbon bol yârim bari

Nur hazirliliklar nasil gidiyor canim benim seninde tatli telasin var bu ara demi :)
Öyle canımm :) işte çok kalabalık olucaz sanırım. Ev büyük ama tıkış tıkış olacak. Bizim durumlarda karışık anne babadan dolayı işte küçük bi yer ya da kafe falan mı kiralasak diyorum :) işte öyle plan program kuzum ya :) senin nasıl gidiyo. Bebiş Nasıll :)

Bebis cok sükür iyi teyzesi :)
Yaaaa cokkk sevindim :) mesela isteme evde olsun sonra cümbür cemaat gidersiniz cafeye öylede olur kiz :) hersey gönlünce olsun kuzum benim:)

Bebis cok sükür iyi teyzesi :)
Yaaaa cokkk sevindim :) mesela isteme evde olsun sonra cümbür cemaat gidersiniz cafeye öylede olur kiz :) hersey gönlünce olsun kuzum benim:)
Allah iyilik versin inşallah :)
Aynen Kuzumm öyle diyorum bende :) annesiyle babasıyla bi konuşsun da büyük ihtimalle öyle yapıcaz inşallah :)

Allah razı olsun canımm benimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…