- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.281
Dmi doğru kız. Beklemem diyosun mesela yapmaz diyosun ama işte :)Olayın içindeyken bende anlamam safmdır :)
Noldu ki kız size ben ne kaçırdımAynen canim suan yapisik yasiyoruz pisik kicimdan ayrilmiyorarada seviyorum onu abasi afeein diyorum
İns.canimmmÇok teşekkür ederim canım çok sağ ol :)
Hayırlısıyla güzel haber alırsın inşallah sende :)
Hahahahaha hic sorma kaynanami cekistiriyoruz :adNoldu ki kız size ben ne kaçırdım
İns. Cnmm ama şuan belli olmaz degiilmiI
Inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip eder
Düşünmemekte çalış yoksa günler zor geçerİns. Cnmm ama şuan belli olmaz degiilmi
Ha o konu biliyom onuHahahahaha hic sorma kaynanami cekistiriyoruz :ad
Nur hazirliliklar nasil gidiyor canim benim seninde tatli telasin var bu ara demi :)Ha o konu biliyom onu
Yorucu bi gün olmuş ama olsun böyle yorgunluklar güzel oluyor.bende denizde çok yoruluyorum ama değiyor yani yarın eve dönücez heralde 1hafta yataktan kalkamam zaten 17 gün sonra Doğum Carbon bol yârim bariKizlar kizlaaaarrrr
Dün esimle koca bir gün sokaktaydik
Öglen ciktik, 50km uzakliktaki sehire gittik waffle yedik, carsi pazar gezdik, yemegimizi yedik, alisverisimizi yaptim (mutfak), eve geldik onlari biraktik sinemaya gittik gece geldik eve inanirmisiniz.
Sinemada otururken de babam aradi yarin kahvaltiyi disarda yapalim diye. Bu sabah da kahvaltimizi yaptik babam esim kardesim benyeni ggeldik eve daha...
Öyle canımm :) işte çok kalabalık olucaz sanırım. Ev büyük ama tıkış tıkış olacak. Bizim durumlarda karışık anne babadan dolayı işte küçük bi yer ya da kafe falan mı kiralasak diyorum :) işte öyle plan program kuzum ya :) senin nasıl gidiyo. Bebiş Nasıll :)Nur hazirliliklar nasil gidiyor canim benim seninde tatli telasin var bu ara demi :)
Bebis cok sükür iyi teyzesi :)Öyle canımm :) işte çok kalabalık olucaz sanırım. Ev büyük ama tıkış tıkış olacak. Bizim durumlarda karışık anne babadan dolayı işte küçük bi yer ya da kafe falan mı kiralasak diyorum :) işte öyle plan program kuzum ya :) senin nasıl gidiyo. Bebiş Nasıll :)
Ahhahahahaha yapışık gezmekte sıkar ha insanıAynen canim suan yapisik yasiyoruz pisik kicimdan ayrilmiyorarada seviyorum onu abasi afeein diyorum
Allah iyilik versin inşallah :)Bebis cok sükür iyi teyzesi :)
Yaaaa cokkk sevindim :) mesela isteme evde olsun sonra cümbür cemaat gidersiniz cafeye öylede olur kiz :) hersey gönlünce olsun kuzum benim:)
Napıyo bu millet
:)) güle güle giysinler inşallah :) öyle valla kız çocuk tekstil bizimkilerden pahalı bidebauramlık aldık çocuklara her yer el yakıyor
Ayyyy sorma gercektem öyle erkek çocuk gömleği sadece 50 tl:)) güle güle giysinler inşallah :) öyle valla kız çocuk tekstil bizimkilerden pahalı bide
Ayyyy sorma gercektem öyle erkek çocuk gömleği sadece 50 tlkaç kaç dedm anneme
Evet sadece sudan ucuz
Sadece 50 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?