- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.321
Yani evet... hic kafa dengim degil asla yasiyanazdim burdaHahahahabizim ark kaynanası da afyonlu bes gelini var hepsine lakap takımıs
Biraz acayip oluyor oranın insanı :)
Valla kuzum iyiki uzaktasın gerçekten bazılarıyla yaşanmıyorYani evet... hic kafa dengim degil asla yasiyanazdim burda
Uzakta olmasa evlenmezdim ki ...Valla kuzum iyiki uzaktasın gerçekten bazılarıyla yaşanmıyor
Hahahahaha o da iyimişUzakta olmasa evlenmezdim ki ...
Aynn cnmmDüşünmemekte çalış yoksa günler zor geçer
Yorgunluktan öldüm uzanıyorum
Bak seeeennBenimki de öyle dün iki dakika ıyucam beş defa uyandırdı
Gerci son zamanda ben rahat durmuyorum
Bak seeeenn
Hosgeldn canmmmm nerelerdesin senKuzular ben geldim
Hastanedeydim kuzumHosgeldn canmmmm nerelerdesin sen
Noldu bştanem tüp bebek için miHastanedeydim kuzum
Yok kuzucum anne kadar yakın gördüğüm bı teyze yoğun bakıma kaldırılmış onun yanındaydım zaten hastaydı çok kötü hissettim kendimi ayrılmadim yanındanNoldu bştanem tüp bebek için mi
Oyy çok geçmiş olsun canm yaaa Allah şifa veren inş..Yok kuzucum anne kadar yakın gördüğüm bı teyze yoğun bakıma kaldırılmış onun yanındaydım zaten hastaydı çok kötü hissettim kendimi ayrılmadim yanından
İnşallah kuzu kadını okadar benimsemissim ki içim acıdıOyy çok geçmiş olsun canm yaaa Allah şifa veren inş..
Ederiz canım inş bisey olmazİnşallah kuzu kadını okadar benimsemissim ki içim acıdınolur sizde dua edin
Yok kuzucum felç hastasiydi zaten rahatsizlanmis hastaneye kaldirmislarEderiz canım inş bisey olmaz
Kalp krizi mi geçirmiş de yoğun bakıma almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?