- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.341
Iyi gidiyor iyiii eh iste :) sen napiosun nasilsinHahahahaha o da iyimiş
Eee nasıl gidiyor canım
Nereye guzum giiiKızlar ben bı kaç gün olmaya bilirim hepinizi öpüyorum .şimdiden bayramınızi kutluyorum kendinize iyi bakın seviliyosunuz
Ananeme anne gibi gördüğüm kadının yanina kv şeye dua edin ama olur muNereye guzum giii
Canimin ici dualarim sizinleAnaneme anne gibi gördüğüm kadının yanina kv şeye dua edin ama olur mu
Yok kuzucum felç hastasiydi zaten rahatsizlanmis hastaneye kaldirmislar
saol canım seninde bayramın mübarek olsun özlemeceksiniz çok seviliyorsunuzKızlar ben bı kaç gün olmaya bilirim hepinizi öpüyorum .şimdiden bayramınızi kutluyorum kendinize iyi bakın seviliyosunuz
Bizim de idare eder işte btnmIyi gidiyor iyiii eh iste :) sen napiosun nasilsin
Niye iyi degil? Noldu kizBizim de idare eder işte btnm
Bayramın strestiNiye iyi degil? Noldu kiz
telas etme kizBayramın strestisanki beni kesecekler: D
Tavsan mı :Stelas etme kizsen tavsansin tavsan kesilmez
Birtanem ... herkesin bir sinavi var bu hayatta lakin seninki cok agir ... allahim sabir versin annenin babanin yeri cennet olsun insallah dualarin kabul olsun ....Bu bayramları sevmeyen bı benmiyim ki her bayramın birinci günü büyük bı boşlukla uyanmak her bayram kuru toprağa gitmek saatlerce ağlamam kendimi tutamadan omzumu bomboş hissetmem içim acıyor bilmiyorum ama içim sızlıyor
Bende sevmşyorm canım ama senin neden sevmediğin i anlayabiliyorm Allah yardımcın olsunBu bayramları sevmeyen bı benmiyim ki her bayramın birinci günü büyük bı boşlukla uyanmak her bayram kuru toprağa gitmek saatlerce ağlamam kendimi tutamadan omzumu bomboş hissetmem içim acıyor bilmiyorum ama içim sızlıyor
Tavsan gibi tatlisin isteTavsan mı :S
Hep bı eksiklik amaBirtanem ... herkesin bir sinavi var bu hayatta lakin seninki cok agir ... allahim sabir versin annenin babanin yeri cennet olsun insallah dualarin kabul olsun ....
Değilim valla çok mu belli olduTavsan gibi tatlisin isteiltifat kiz iltifat alisik degilsin zaar
Hep bı eksiklik ama
Buradan öyle gözükür tavsanimmmmDeğilim valla çok mu belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?