- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.361
Valla doğru gördün kuzummmmBuradan öyle gözükür tavsanimmmm
Saol kuzucum Allah razı olsun hepinizden uzaksiniz bana ama bazen okadar yakinimda gibisiniz ki bunca eksikligimi unutuyorum burdaBende sevmşyorm canım ama senin neden sevmediğin i anlayabiliyorm Allah yardımcın olsun
Kuzum asla dolmaz yerleri ama sabır edeceksin artıkHep bı eksiklik ama
Valla içim burkuldu n desem senin acınj asla dndirmez kiSaol kuzucum Allah razı olsun hepinizden uzaksiniz bana ama bazen okadar yakinimda gibisiniz ki bunca eksikligimi unutuyorum burdayüreğim sizliyo küçüktüm ama hep aynı acıyı yaşadım bu yaşıma kadar herkesin düğününde babası çıkarır benim dedem çıkarmıştı millet çeyiz heyecanını annesiyle yaşar ben hiç tatmadim o heyecanı neden bu kadar eksiklik ki
Ben kime napmis olabilirim ki bu kadar ceza bazen bebeğim olmuş olsa bana ananesini dedesini sorucak diyorum oda onların eksikligiyle buyucekKuzum asla dolmaz yerleri ama sabır edeceksin artık
Ben kime napmis olabilirim ki bu kadar ceza bazen bebeğim olmuş olsa bana ananesini dedesini sorucak diyorum oda onların eksikligiyle buyucek
Tutamıyorum ki kendimi 5 yaşında beni bıraktıkları gibiler hafızamda hepValla içim burkuldu n desem senin acınj asla dndirmez kişuan gözlernin dolu dolu olduğu çok belli lütfen toparlan mavisimmmmm
Kmseye hata ve ceza olarak değil canımBen kime napmis olabilirim ki bu kadar ceza bazen bebeğim olmuş olsa bana ananesini dedesini sorucak diyorum oda onların eksikligiyle buyucek
Gel omızumda ağla kuzum bisey demeden hüngür hüngür ağla acınj almaz ama aglaTutamıyorum ki kendimi 5 yaşında beni bıraktıkları gibiler hafızamda hepher bayram arifesinde böyle buluşuyorum sanki onlarla
Ben kurban olurum sana serra ... bu eksikligi sana asla yasatmak istemezlerdi... ama takdiri ilahi ... ne kadar zor olsada cok sükür sükür sükür de icinden kuzum ferahlatir ...Saol kuzucum Allah razı olsun hepinizden uzaksiniz bana ama bazen okadar yakinimda gibisiniz ki bunca eksikligimi unutuyorum burdayüreğim sizliyo küçüktüm ama hep aynı acıyı yaşadım bu yaşıma kadar herkesin düğününde babası çıkarır benim dedem çıkarmıştı millet çeyiz heyecanını annesiyle yaşar ben hiç tatmadim o heyecanı neden bu kadar eksiklik ki
Saçmalama öyle şey mi olur hepimizin var sorunu. Ama seninki çok daha acıÖzür dilerim kızlar kim bilir sizinde ne sorunlarınız var kendi acimla bogdum sizi
Estagfurullah ...Özür dilerim kızlar kim bilir sizinde ne sorunlarınız var kendi acimla bogdum sizi
Arada oluyo boğuluyorum yokluklarinda bazen kızıyorum neden bıraktılar diye insan evladını bı başına birakirim hiçGel omızumda ağla kuzum bisey demeden hüngür hüngür ağla acınj almaz ama agla
Hep diyorum ki her defasında daha kötü oluyor ama içim dahada aciyo bitmiyor korelmiyor ananemde giderse ozaman hiç kimsesiz kalırımBen kurban olurum sana serra ... bu eksikligi sana asla yasatmak istemezlerdi... ama takdiri ilahi ... ne kadar zor olsada cok sükür sükür sükür de icinden kuzum ferahlatir ...
Ben sana bir anne olarak diyorum benim en büyük korkum kizimi büyütmeden onu yanliz birakmak ....Arada oluyo boğuluyorum yokluklarinda bazen kızıyorum neden bıraktılar diye insan evladını bı başına birakirim hiç
İsteyerek olmadı ki kuzum.. Kimi genç kimi çocuk kimi yaşlı herkes ölüyor arkalarnda gözi yaslı insanlar bırakıyorlarArada oluyo boğuluyorum yokluklarinda bazen kızıyorum neden bıraktılar diye insan evladını bı başına birakirim hiç
Isyan etme serramHep diyorum ki her defasında daha kötü oluyor ama içim dahada aciyo bitmiyor korelmiyor ananemde giderse ozaman hiç kimsesiz kalırım
Bırakma annesiz babasız büyümek okadar kötü ki okuldan dedem aldığı zaman milletin babası gelirdi küçükken işleri var diyorlardı ben her okul çıkışı gelsinler artık diye yol boyu agladigimi bilirim bazen ağlayarak uyudugumu kimse dolduramiyo o bosluguBen sana bir anne olarak diyorum benim en büyük korkum kizimi büyütmeden onu yanliz birakmak ....
Tutamıyorum ki öyle akiyolar durmuyolarİsteyerek olmadı ki kuzum.. Kimi genç kimi çocuk kimi yaşlı herkes ölüyor arkalarnda gözi yaslı insanlar bırakıyorlar
Sen çok güçlü birisin sil artık gözyaslarnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?