- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.561
Minik ross annesini babaskni kaybetmis resepsiyonda sizi bekliyor lütfen kizinizi alin
Seninde bayramin mübarek olsun canim benim..Kurban bayramınız mübarek sevdiklerinizle nice bayramları yaşamak dileğiyle
İyi bakalim..aynen kuzu adami evde birakmaOlaylar kurbanda karışıyor kuzum
Evet inş ikinci kez bakalım
Kız adamı evde bıraktığımda tatile giderken dönüşü düşünemiyorm
Aldık aldık siz aldnz mı bayramlıgınızı
Sana da canim hayirli bayramlarEki Görüntüle 2181559 Hayirli bayramlar kuzular
Sende bayram bayram iş çikarma kuzuCanım denizden geldik çok yorgundum mesaja karşılık veremedim bi de çok fazla ağrım vardı nerdeyse hastaneye gidecektim aman dedim bayram var doğurmayayim
Aynen kızım diyor anne bayramda doğurursam adı Bayramıye olur diye
Senin bayram temizliği yeni baslamis deseneBende kayinvalidemin evinde oturuyorum. Kendisi tatilde. Mutfagi yapilacak nöbeti ben tutuyorum
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum..He aynin bana kaldi temizlikgörümcelerin hepsi tatilde oldugu icin...
Kizz benim yukurtlamam dünmüsyanlis hesaplamisim gecenlerde
Icimden hamile degilmisim gibi geliyor bana...
Yok cnm gitmediler daha.. 2 saattir ugrasiyorlar. Mutfak dolaplarin yarisini indirdiler.. ee haliyle icindekiler de indi.. oofff bayram günü kv mutfagi temizligimi yapilir yaa
Amin..Sana da hayiri bayramlar kuzumCanlarımmm hayırlı bayramlar bayramınız mübarek olsun. Allah gönlümüzden geçen güzellikleri yaşamamızı nasip etsin. Öptüm hepinizi de :)
işler işler
bitmez işler
yapmak istemesem de
olmaz ki işler
ev işleriiii ev işlerii
sevmiyorum sizi ev işleriiii
bir rahat birakin beni
gicik ev işleriii
Aynen ya kayınvalidem diyor aman kızım doğurma ama kasılmalarım var biraz bi de benim cadı kızım hep sağ tarafta duruyor o zaman sancı veriyor diyorum bu cadı kız doğsun onu hep sağ tarafına yatıracak
Seninde bayramin mübarek olsun canim benim..
İyi bakalim..aynen kuzu adami evde birakmaevet canim giyinip süslenildi disari cikildi bile..
Sana da canim hayirli bayramlar
Sende bayram bayram iş çikarma kuzu
Senin bayram temizliği yeni baslamis desene
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum..
Amin..Sana da hayiri bayramlar kuzum
Bitmeyen ev işleri.. ömür biter iş bitmezz..
Hic yapmadim bir bilgimKızlar evde keratin bakım yapan var mı Brezilya fönü oluyor yaaa
Ya kk da biraz baktım yapanlar olmuş acaba becerebilirsem yapabilir miyim dedim zaten şu anda değil Doğumdan sonra iyi bir bakına girmem lazım annem saçımı bile kestirmeme izin vermiyor o yüzden çok yıprandıHic yapmadim bir bilgim
De yok cnm
Yapmak mi istiyorsun?
Valla canım ben senin yerinde olsam bende onun ailesine gitmem sende hiç ona söyleme hazırlan çık git birazcık anlar belkiOoff offf ben bu adami ne yapiyi söyleyin?
Her bayram ayni dert. Artik bayram gelsin istemiyorum
Annemlere gidelim diyorum (babamla kardesim ve teyzem burada, annem türkiyede) ne acelesi var diyor.. biktim artik söylemeye yaaa off
Basinin etini yesem gidelim diye tartisiyor. Bisey demesem yine gitmicek biliyorum. Illa yarin gidelim diyor bugün bos oturuyoruz iste
Ya kk da biraz baktım yapanlar olmuş acaba becerebilirsem yapabilir miyim dedim zaten şu anda değil Doğumdan sonra iyi bir bakına girmem lazım annem saçımı bile kestirmeme izin vermiyor o yüzden çok yıprandı
Kuzum onun ailesi zaten hepsi tatilde. Bi babam kardesim ve teyzem var yani gidip 1-2 saat gönüllerini yapsak zor mu. Sinir oluyorum bu huyuna.Valla canım ben senin yerinde olsam bende onun ailesine gitmem sende hiç ona söyleme hazırlan çık git birazcık anlar belki
Cnm annem diyor ki çocuğun ömrü kısa olurmuş batıl inanç işte bende zaten bekledim bu zamana kadar kırkım çıktıktan sonra kesim boya filan hepsini bir yaptırım bana da kolay geliyor ama becerir miyim bilmiyorumKestirmek sorun olmaz ki hamilelikte kuzum. Yipranmisnsacla gezme bari uclarini aldir. Bende okudum burada keratin bakimini bana da kolay gibi geldi. Yaparsin bence
Haa bak bunu hic duymadimCnm annem diyor ki çocuğun ömrü kısa olurmuş batıl inanç işte bende zaten bekledim bu zamana kadar kırkım çıktıktan sonra kesim boya filan hepsini bir yaptırım bana da kolay geliyor ama becerir miyim bilmiyorum
İşre erkek milleti ne zaman canı isterse o zaman kalkıyorlar ama her bayram böyleyse yapacak bişey yok ya tartışma çıkacak yasa 2 .günü bekliceksinKuzum onun ailesi zaten hepsi tatilde. Bi babam kardesim ve teyzem var yani gidip 1-2 saat gönüllerini yapsak zor mu. Sinir oluyorum bu huyuna.
Aynen canımHaa bak bunu hic duymadim
Ozaman dogumdan sonra komple bakima git
Babam da bekliyordur simdi bizi. Ben arayip nasil derim yarin gelicez diyeİşre erkek milleti ne zaman canı isterse o zaman kalkıyorlar ama her bayram böyleyse yapacak bişey yok ya tartışma çıkacak yasa 2 .günü bekliceksin
Üzülme canım ya niye böyle yapıyor ki sen sabahtan beri kayınvalidenin mutfağını bekliyordun sana böyle davranması çok saçmaBabam da bekliyordur simdi bizi. Ben arayip nasil derim yarin gelicez diyeaglamakliyim
Iste bende bunu anlamiyorum. Ben nekadar ailesine sevgi saygi deger göstersem o benim ailemden okadar uzaklasiyorÜzülme canım ya niye böyle yapıyor ki sen sabahtan beri kayınvalidenin mutfağını bekliyordun sana böyle davranması çok saçma
O zaman sende ona biraz onun davrandığı gibi davran belki empati yapar anlarIste bende bunu anlamiyorum. Ben nekadar ailesine sevgi saygi deger göstersem o benim ailemden okadar uzaklasiyordokunsalar aglarim simdi. Gittigimiz zaman da zaten cok oturmuyoruz misafir gibi 2 saat oturup kalkiyoruz bu da benim zoruma gidiyor
Koz bunu da yaptim. Yukari annesine mi cikiyor yada halasina mi gidiyor. Ben gelmicem diyorum bir iki kez daha soruyor bakiyor ki benden yüz yok ya kendi gidiyor (ki gittikten 1-1,5 saat sonra eve gelir fazla kalmaz) yada hic gitmiyor. Ama demiyor ki "ben gitmiyorum diye gelmiyor"O zaman sende ona biraz onun davrandığı gibi davran belki empati yapar anlar
Cnm huyu öyle demek ki yapacak bişey yok ailen de anlayışla karşılasın o zaman napııcanKoz bunu da yaptim. Yukari annesine mi cikiyor yada halasina mi gidiyor. Ben gelmicem diyorum bir iki kez daha soruyor bakiyor ki benden yüz yok ya kendi gidiyor (ki gittikten 1-1,5 saat sonra eve gelir fazla kalmaz) yada hic gitmiyor. Ama demiyor ki "ben gitmiyorum diye gelmiyor"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?