Minik ross annesini babaskni kaybetmis resepsiyonda sizi bekliyor lütfen kizinizi alin

Kurban bayramınız mübarek sevdiklerinizle nice bayramları yaşamak dileğiyle
Seninde bayramin mübarek olsun canim benim..
Olaylar kurbanda karışıyor kuzum

Evet inş ikinci kez bakalım
Kız adamı evde bıraktığımda tatile giderken dönüşü düşünemiyorm

Aldık aldık siz aldnz mı bayramlıgınızı
İyi bakalim..aynen kuzu adami evde birakmaevet canim giyinip süslenildi disari cikildi bile..
Sana da canim hayirli bayramlar
Canım denizden geldik çok yorgundum mesaja karşılık veremedim bi de çok fazla ağrım vardı nerdeyse hastaneye gidecektim aman dedim bayram var doğurmayayim
Sende bayram bayram iş çikarma kuzu
Aynen kızım diyor anne bayramda doğurursam adı Bayramıye olur diye

Bende kayinvalidemin evinde oturuyorum. Kendisi tatilde. Mutfagi yapilacak nöbeti ben tutuyorum
Senin bayram temizliği yeni baslamis desene
He aynin bana kaldi temizlik görümcelerin hepsi tatilde oldugu icin...

Kizz benim yukurtlamam dünmüs yanlis hesaplamisim gecenlerde
Icimden hamile degilmisim gibi geliyor bana...
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum..
Yok cnm gitmediler daha.. 2 saattir ugrasiyorlar. Mutfak dolaplarin yarisini indirdiler.. ee haliyle icindekiler de indi.. oofff bayram günü kv mutfagi temizligimi yapilir yaa

Canlarımmm hayırlı bayramlar bayramınız mübarek olsun. Allah gönlümüzden geçen güzellikleri yaşamamızı nasip etsin. Öptüm hepinizi de :)
Amin..Sana da hayiri bayramlar kuzum
işler işler
bitmez işler
yapmak istemesem de
olmaz ki işler

ev işleriiii ev işlerii
sevmiyorum sizi ev işleriiii
bir rahat birakin beni
gicik ev işleriii
Bitmeyen ev işleri.. ömür biter iş bitmezz..

Aynen ya kayınvalidem diyor aman kızım doğurma ama kasılmalarım var biraz bi de benim cadı kızım hep sağ tarafta duruyor o zaman sancı veriyor diyorum bu cadı kız doğsun onu hep sağ tarafına yatıracak

Ooff offf ben bu adami ne yapiyi söyleyin?

Her bayram ayni dert. Artik bayram gelsin istemiyorum

Annemlere gidelim diyorum (babamla kardesim ve teyzem burada, annem türkiyede) ne acelesi var diyor.. biktim artik söylemeye yaaa off
Basinin etini yesem gidelim diye tartisiyor. Bisey demesem yine gitmicek biliyorum. Illa yarin gidelim diyor bugün bos oturuyoruz iste

Hic yapmadim bir bilgim
De yok cnm
Yapmak mi istiyorsun?
Ya kk da biraz baktım yapanlar olmuş acaba becerebilirsem yapabilir miyim dedim zaten şu anda değil Doğumdan sonra iyi bir bakına girmem lazım annem saçımı bile kestirmeme izin vermiyor o yüzden çok yıprandı

Valla canım ben senin yerinde olsam bende onun ailesine gitmem sende hiç ona söyleme hazırlan çık git birazcık anlar belki

Kestirmek sorun olmaz ki hamilelikte kuzum. Yipranmisnsacla gezme bari uclarini aldir. Bende okudum burada keratin bakimini bana da kolay gibi geldi. Yaparsin bence
Ya kk da biraz baktım yapanlar olmuş acaba becerebilirsem yapabilir miyim dedim zaten şu anda değil Doğumdan sonra iyi bir bakına girmem lazım annem saçımı bile kestirmeme izin vermiyor o yüzden çok yıprandı

Kestirmek sorun olmaz ki hamilelikte kuzum. Yipranmisnsacla gezme bari uclarini aldir. Bende okudum burada keratin bakimini bana da kolay gibi geldi. Yaparsin bence
Cnm annem diyor ki çocuğun ömrü kısa olurmuş batıl inanç işte bende zaten bekledim bu zamana kadar kırkım çıktıktan sonra kesim boya filan hepsini bir yaptırım bana da kolay geliyor ama becerir miyim bilmiyorum

Haa bak bunu hic duymadim
Ozaman dogumdan sonra komple bakima git

Kuzum onun ailesi zaten hepsi tatilde. Bi babam kardesim ve teyzem var yani gidip 1-2 saat gönüllerini yapsak zor mu. Sinir oluyorum bu huyuna.
İşre erkek milleti ne zaman canı isterse o zaman kalkıyorlar ama her bayram böyleyse yapacak bişey yok ya tartışma çıkacak yasa 2 .günü bekliceksin

Üzülme canım ya niye böyle yapıyor ki sen sabahtan beri kayınvalidenin mutfağını bekliyordun sana böyle davranması çok saçma
Iste bende bunu anlamiyorum. Ben nekadar ailesine sevgi saygi deger göstersem o benim ailemden okadar uzaklasiyor dokunsalar aglarim simdi. Gittigimiz zaman da zaten cok oturmuyoruz misafir gibi 2 saat oturup kalkiyoruz bu da benim zoruma gidiyor

Iste bende bunu anlamiyorum. Ben nekadar ailesine sevgi saygi deger göstersem o benim ailemden okadar uzaklasiyor dokunsalar aglarim simdi. Gittigimiz zaman da zaten cok oturmuyoruz misafir gibi 2 saat oturup kalkiyoruz bu da benim zoruma gidiyor
O zaman sende ona biraz onun davrandığı gibi davran belki empati yapar anlar

O zaman sende ona biraz onun davrandığı gibi davran belki empati yapar anlar
Koz bunu da yaptim. Yukari annesine mi cikiyor yada halasina mi gidiyor. Ben gelmicem diyorum bir iki kez daha soruyor bakiyor ki benden yüz yok ya kendi gidiyor (ki gittikten 1-1,5 saat sonra eve gelir fazla kalmaz) yada hic gitmiyor. Ama demiyor ki "ben gitmiyorum diye gelmiyor"

Cnm huyu öyle demek ki yapacak bişey yok ailen de anlayışla karşılasın o zaman napııcan

Simdide gelmis amcamlara gidelim diyor. Dedim tamam gidelim ama ondan sonra babama ugrayalim.
Yok ben yorgunum hic beni düsünmüyorsun yarin gideriz babana. Hep böyle yapiyorsun zaten her seferinde aynisi...
dedim sen mi ben mi hep aynisini yapiyoruz??? Önce düsün sonra konus!

Biktim artik gercekten biktim ya off bayram olsun istemiyorum. Cikip gidesim geliyor bide bana diyor kendin git babana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…