Ay gldeceksun tabu yaaa o ne oyle

Sende gitme kuzum onu yalniz gönder oyle şey mi olur onubkibe gidilecek eee seninki aile değil mi

Cnm gitme amcasına hiç bir yere de gitme kendi aileme de biraz rahatsızım de üzülmesinler

Sende gitme kuzum onu yalniz gönder oyle şey mi olur onubkibe gidilecek eee seninki aile değil mi
Gitmicem, simdi kizdi ya o da gitmez kesin bir yere. Babamla bayramlasmadim gidicez diye. Aramak istiyorum ama aglayacam diye arayamiyorum of
Cnm gitme amcasına hiç bir yere de gitme kendi aileme de biraz rahatsızım de üzülmesinler
Öyle mi desem bilmiyorum ki.. bi sakinlesiyim de ararim babami

Kurban da olaylar bitmiyor kuzum ya herkes birbirine girdi
Offf kuzum yaa gecmis olsun mu denir bilmiyorum ki. Insallah küslük falan olmaz. Yarina gecer insallah

Kusuldu bile artik çok geç artık....

Ben senin yerinde olsam ararım babamı biraz rahatsızım derim anlayışla karşılayacaktır Emin’im ama eşimle de hiç bir yere gitmem anlasın yani

Aynen ya bende hiç hoşlanmıyorum ama insanları anlamak zor birde ortalığı yumuşatmak arada kalmak daha zor inşallah en kısa zamanda sorunlar çözülür
Amin insallah uzamaz küslük.

Ben senin yerinde olsam ararım babamı biraz rahatsızım derim anlayışla karşılayacaktır Emin’im ama eşimle de hiç bir yere gitmem anlasın yani
Öyle yapicam sanirim. Simdi disari cikiyorum haba almam lazim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…