- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.581
Ay gldeceksun tabu yaaa o ne oyleSimdide gelmis amcamlara gidelim diyor. Dedim tamam gidelim ama ondan sonra babama ugrayalim.
Yok ben yorgunum hic beni düsünmüyorsun yarin gideriz babana. Hep böyle yapiyorsun zaten her seferinde aynisi...
dedim sen mi ben mi hep aynisini yapiyoruz??? Önce düsün sonra konus!
Biktim artik gercekten biktim ya off bayram olsun istemiyorum. Cikip gidesim geliyor bide bana diyor kendin git babana
Hayiridir noldu kuzumAy kızlar valla delircem yaaa
Ya ben kendim giderim herzaman kendim gidiyorum. Bayramda yapmasin bari ya sinir oluyorum burada valla bak.Ay gldeceksun tabu yaaa o ne oyle
Sende gitme kuzum onu yalniz gönder oyle şey mi olur onubkibe gidilecek eee seninki aile değil miYa ben kendim giderim herzaman kendim gidiyorum. Bayramda yapmasin bari ya sinir oluyorum burada valla bak.
Gecen sene kurbands dayima yalniz gittim anneme söylemedigini birakmadi bana senin kocan yokmu niye yalniz gidiyorsun diye. Eee haklis kadin
Cnm gitme amcasına hiç bir yere de gitme kendi aileme de biraz rahatsızım de üzülmesinlerSimdide gelmis amcamlara gidelim diyor. Dedim tamam gidelim ama ondan sonra babama ugrayalim.
Yok ben yorgunum hic beni düsünmüyorsun yarin gideriz babana. Hep böyle yapiyorsun zaten her seferinde aynisi...
dedim sen mi ben mi hep aynisini yapiyoruz??? Önce düsün sonra konus!
Biktim artik gercekten biktim ya off bayram olsun istemiyorum. Cikip gidesim geliyor bide bana diyor kendin git babana
Kurban da olaylar bitmiyor kuzum ya herkes birbirine girdiHayiridir noldu kuzum
Sana ne oldu kuzuAy kızlar valla delircem yaaa
Babam azıcık ters konuştu herkes yanlış anladı olanlar oldySana ne oldu kuzu
Kötü olmuş canım bayram bayram ama ortalık sakinleştiyse sıkıntı yokBabam azıcık ters konuştu herkes yanlış anladı olanlar oldy
Gitmicem, simdi kizdi ya o da gitmez kesin bir yere. Babamla bayramlasmadim gidicez diye. Aramak istiyorum ama aglayacam diye arayamiyorum ofSende gitme kuzum onu yalniz gönder oyle şey mi olur onubkibe gidilecek eee seninki aile değil mi
Öyle mi desem bilmiyorum ki.. bi sakinlesiyim de ararim babamiCnm gitme amcasına hiç bir yere de gitme kendi aileme de biraz rahatsızım de üzülmesinler
Offf kuzum yaa gecmis olsun mu denir bilmiyorum ki. Insallah küslük falan olmaz. Yarina gecer insallahKurban da olaylar bitmiyor kuzum ya herkes birbirine girdi
Kusuldu bile artik çok geç artık....Gitmicem, simdi kizdi ya o da gitmez kesin bir yere. Babamla bayramlasmadim gidicez diye. Aramak istiyorum ama aglayacam diye arayamiyorum of
Öyle mi desem bilmiyorum ki.. bi sakinlesiyim de ararim babami
Offf kuzum yaa gecmis olsun mu denir bilmiyorum ki. Insallah küslük falan olmaz. Yarina gecer insallah
Herşey b.ka sardı canmKötü olmuş canım bayram bayram ama ortalık sakinleştiyse sıkıntı yok
Deme kuzum ya üzüldüm bak simdi. Aile ici küslüklerden nefret ediyorumKusuldu bile artik çok geç artık....
Aynen ya bende hiç hoşlanmıyorum ama insanları anlamak zor birde ortalığı yumuşatmak arada kalmak daha zor inşallah en kısa zamanda sorunlar çözülürDeme kuzum ya üzüldüm bak simdi. Aile ici küslüklerden nefret ediyorum
Ben senin yerinde olsam ararım babamı biraz rahatsızım derim anlayışla karşılayacaktır Emin’im ama eşimle de hiç bir yere gitmem anlasın yaniGitmicem, simdi kizdi ya o da gitmez kesin bir yere. Babamla bayramlasmadim gidicez diye. Aramak istiyorum ama aglayacam diye arayamiyorum of
Öyle mi desem bilmiyorum ki.. bi sakinlesiyim de ararim babami
Offf kuzum yaa gecmis olsun mu denir bilmiyorum ki. Insallah küslük falan olmaz. Yarina gecer insallah
Amin insallah uzamaz küslük.Aynen ya bende hiç hoşlanmıyorum ama insanları anlamak zor birde ortalığı yumuşatmak arada kalmak daha zor inşallah en kısa zamanda sorunlar çözülür
Öyle yapicam sanirim. Simdi disari cikiyorum haba almam lazim birazBen senin yerinde olsam ararım babamı biraz rahatsızım derim anlayışla karşılayacaktır Emin’im ama eşimle de hiç bir yere gitmem anlasın yani
Halamin cirkefligi valla kuzu cok uzun hikâye yaa ama yildim artik vallaDeme kuzum ya üzüldüm bak simdi. Aile ici küslüklerden nefret ediyorum
Aman artik bütün bağlar koptu büyük ihtimalAynen ya bende hiç hoşlanmıyorum ama insanları anlamak zor birde ortalığı yumuşatmak arada kalmak daha zor inşallah en kısa zamanda sorunlar çözülür
Tmm canım üzme kendiniAmin insallah uzamaz küslük.
Öyle yapicam sanirim. Simdi disari cikiyorum haba almam lazim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?