- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.601
Yakın akrabalar mı kavga ettı kiAman artik bütün bağlar koptu büyük ihtimal
Bayrami burnunuzdan getirdi deseneHalamin cirkefligi valla kuzu cok uzun hikâye yaa ama yildim artik valla
Kesinlikle salak şey babanneme oluyor olanBayrami burnunuzdan getirdi desene
Halam ile babamYakın akrabalar mı kavga ettı ki
Ayy kiyamam. Yaslilara daha cok üzülüyorum yaa ne düsüncesiz insanlar varKesinlikle salak şey babanneme oluyor olan
Neyse canım çok da üzme kendini koskoca insanlar bir orta yol bulurlar elbetHalam ile babam
Allah yardımcın olsun canım tatsızlık geçti mi aralarındaOoff offf ben bu adami ne yapiyi söyleyin?
Her bayram ayni dert. Artik bayram gelsin istemiyorum
Annemlere gidelim diyorum (babamla kardesim ve teyzem burada, annem türkiyede) ne acelesi var diyor.. biktim artik söylemeye yaaa off
Basinin etini yesem gidelim diye tartisiyor. Bisey demesem yine gitmicek biliyorum. Illa yarin gidelim diyor bugün bos oturuyoruz iste
Gecmedi iste bende ona sasiriyorum. Ama o görür bundan sonra bende gitmicem. Haftada 1 kez annesine cikarim yukari akrabalarina da hic gitmem. Gec bile kaldim bunu yapmaktaAllah yardımcın olsun canım tatsızlık geçti mi aralarında
Ahh yaa en iyisini yapmissin anlayissiz olabiliyor bazen esler valla bayramı zehir edenler dusunsun kuzummAyy kiyamam. Yaslilara daha cok üzülüyorum yaa ne düsüncesiz insanlar var
Babami aradim kendimi iyi hissetmedigimi söyledim. Üzüldü. Biseyin normal olmadigini anladi tabiki.
Simdi avm ye geldim kafa dagitayim biraz
Valla ilkbdefa babam hakliNeyse canım çok da üzme kendini koskoca insanlar bir orta yol bulurlar elbet
Gittim 1 pantolon 1 bluz küpe aldimAhh yaa en iyisini yapmissin anlayissiz olabiliyor bazen esler valla bayramı zehir edenler dusunsun kuzumm
Aslında çok dolduruşa geliyor babannem gelmese bizi cokbseviyor ama dolduruyorlar
Kuzum sana nolduuAy kızlar valla delircem yaaa
Aman canım boşver üzülmeAyy kiyamam. Yaslilara daha cok üzülüyorum yaa ne düsüncesiz insanlar var
Babami aradim kendimi iyi hissetmedigimi söyledim. Üzüldü. Biseyin normal olmadigini anladi tabiki.
Simdi avm ye geldim kafa dagitayim biraz
Yarn aksam iste babanneme gelip bayramlaşır kaynamaya gidicez köyüne ordab da annemlere gelip cikiicaz insGittim 1 pantolon 1 bluz küpe aldimhaketti banane
Yaslilar öyle kuzum yapicak bisey yok malesef. Insallah en kisa sürede hallolur. Yarin kacta cikican tatile
Halamla babam kapisti canmKuzum sana nolduu
Valla bayram burnumzdan geldi
Geldim geldimmm cok ihtiyacim var
He kuzum ya okudum. Bayrama hiç yakışmıyo bunlar. Bi yaştan sonra insanlara laf anlatmak çok zor. Üzme kendini. Düzelir inşallah düzelmezse de kendileri bilir kuzu :)Halamla babam kapisti canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?