- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.681
Bir defa daha sakince konussaniz mi acaba canmEsimin is cantasini hazirlasam mi kizlar ne diyorsunuz
Yatti bile. Sabahci calisiyor ya.Bir defa daha sakince konussaniz mi acaba canm
Ay kiyanam yaaa inş hemen geçerKuzu ya sabahtan beri iyiydim de şimdi çok sızlıyo. İlacın etkisi geçti belkide. Yemek yedim ilaç aldım tekrar. Topuğuma basmaktan topuğum ağrıyo :)
Himm sen mi hazirliyirsun hep eğer öyleyse hazırla madem :/Yatti bile. Sabahci calisiyor ya.
Cok nadir kendi hazirlar..Himm sen mi hazirliyirsun hep eğer öyleyse hazırla madem :/
Tuzlu gargara iyi geliyor kuzumDis etim iltihaplanmis ya. Dogal cözüm var mi bildiginiz
Yarn için plan yapmadiysa, haziarlamadiginda tersbtepki verecekse hazırla en iyi eşini sen bilirsinCok nadir kendi hazirlar..
Simdi kalkarim lokumum. Cantayi hazirlarim oradan da dislerimi fircalar gargara yaparimTuzlu gargara iyi geliyor kuzum
Yok ters tepki vermez. Sabah kendi hazirlar da ne bileyim yaa. Neyse allah rizasi icin yapiyim bariYarn için plan yapmadiysa, haziarlamadiginda tersbtepki verecekse hazırla en iyi eşini sen bilirsin
Aynen haaRoss la benim bayramim berbat geciyor
Nurun ayagi hala ayni
Ah iste napatlarsa yapsınlar kiyamiyorsun herkesin içine Allah korkusu versin RabbimYok ters tepki vermez. Sabah kendi hazirlar da ne bileyim yaa. Neyse allah rizasi icin yapiyim bari
Aynen haa
Ama şuan kendi etimi kmseye kaptirmadigm için mutluyum
Aynen cnm. Icim el vermiyor. Aslinda ona da hak veriyorum ama bayram oldugu icin üstüne gittim biraz yoksa hemen kabullenirim yarin gitmeyiAh iste napatlarsa yapsınlar kiyamiyorsun herkesin içine Allah korkusu versin Rabbim
Amin canm inş birazını dagitiriz birazini alırız Allah kabul etsibiyikide kaptirmadin cnm. Yarin kavurursun artik. Allah kabul etsin afiyetle yiyin
Biraz seni de anlaması lazim kuzum annenle baban ayrı miAynen cnm. Icim el vermiyor. Aslinda ona da hak veriyorum ama bayram oldugu icin üstüne gittim biraz yoksa hemen kabullenirim yarin gitmeyi
Yok cnm ayri degiller. Annem babamdan önce memlekete gitti. Ondan kardesimle yalnizlar evde.Biraz seni de anlaması lazim kuzum annenle baban ayrı mi
Senin esin heralde biraz sorun cikardi demi? Rossunda halasiyla babasi tartisdi ju kadarini okuya bildim .... hayirdir insallah ya :/Ross la benim bayramim berbat geciyor
Nurun ayagi hala ayni
Aynen canim öyle oldu malesefSenin esin heralde biraz sorun cikardi demi? Rossunda halasiyla babasi tartisdi ju kadarini okuya bildim .... hayirdir insallah ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?