- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.701
Eh iste asil tatil 2 gün sonra basliyor insallah suan kayinanamdayimAynen canim öyle oldu malesefsenin tatil nasil gidiyor
Bende asmr hastasiyimayyy bende sabahtan beri bi sinirlerim gergin mutsuzdumşu videoyu izlediğimden beri daha iyi hissediyorum kız bu asmr nasıl bi şey ya nasıl yiyor o buzu
Benim cadı da sağ tarafta hep :) benim de çok kasılmalarım oluyor da bakalım zamanında gelirler inşallah sağ salimAynen ya kayınvalidem diyor aman kızım doğurma ama kasılmalarım var biraz bi de benim cadı kızım hep sağ tarafta duruyor o zaman sancı veriyor diyorum bu cadı kız doğsun onu hep sağ tarafına yatıracak
Eh iste asil tatil 2 gün sonra basliyor insallah suan kayinanamdayimkari cileden cikariyor
Bende ilk senden duydum açtım youtubeden eşim yanımda yatıyordu bu ne kapat şunu gece gece dedi
Asmr ne kuzucukk ilk defa duydum
Hinmm o turkiyede o Almanya da diyince ayri sandm Allah korusubYok cnm ayri degiller. Annem babamdan önce memlekete gitti. Ondan kardesimle yalnizlar evde.
Cok sükür evlilikleri iyi gidiyor 30 seneyi devirdiler masallahHinmm o turkiyede o Almanya da diyince ayri sandm Allah korusub
Kız dinledm ben onu ertesi gün rahatllatti valla
Ayy allahım kadında ne diş varmış benimkiler sızladı izlerkenayyy bende sabahtan beri bi sinirlerim gergin mutsuzdumşu videoyu izlediğimden beri daha iyi hissediyorum kız bu asmr nasıl bi şey ya nasıl yiyor o buzu
Bizimkiler deCok sükür evlilikleri iyi gidiyor 30 seneyi devirdiler masallah
Sana anca etki etmişKız dinledm ben onu ertesi gün rahatllatti valla
Kiz sen kac yasindasin? Sormusmuydum sana hicBizimkiler de
Ayyyy canım hiç sorma var ya karnım bazen öyle bir yamuluyor ki gülmekten ölürsün senin ne kadar var DoğumaBenim cadı da sağ tarafta hep :) benim de çok kasılmalarım oluyor da bakalım zamanında gelirler inşallah sağ salim
Ahahhahahaha sonradan işliyor hepSana anca etki etmiş
Ay benim attığımı izleseniz kız katur kutur buz yiyo ama çok rahatlatıcı.Asmr ne kuzucukk ilk defa duydum
Aynen benimkiler deAyy allahım kadında ne diş varmış benimkiler sızladı izlerken
Sordun 29Kiz sen kac yasindasin? Sormusmuydum sana hichatirlamiyorum ya
Asmr. Buz yiyenlere mi deniyor??Ay benim attığımı izleseniz kız katur kutur buz yiyo ama çok rahatlatıcı.
al benden de o kadar o nasıl yemektir bir de donmuş meyve suyu donmuş sudan daha soğuk olur diye biliyorumAynen benimkiler debunlari yemek icin yorgana bürünmem gerekir üsüme tutar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?