- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.641
Yok öncekinden kalanları gene bizim hakkimiz yaniAa bide utanmadan gelip etleri mi aldilarallah kolaylik versin cnm.
Evet kuzum ya seninkini de okudum. Allah sabır versin. Hepsi evlenince o evreye mi geliyo kiCok iyi olur kiz. Esimle tartistik
Yok kuzum hepsi öyle olmuyorEvet kuzum ya seninkini de okudum. Allah sabır versin. Hepsi evlenince o evreye mi geliyo ki
Kuzu ya sabahtan beri iyiydim de şimdi çok sızlıyo. İlacın etkisi geçti belkide. Yemek yedim ilaç aldım tekrar. Topuğuma basmaktan topuğum ağrıyo :)Ayy senin ayak nasıl oldu hayatin
Kiz sözüne kadar gecer mi acisi. Insallah gecer güzelimmKuzu ya sabahtan beri iyiydim de şimdi çok sızlıyo. İlacın etkisi geçti belkide. Yemek yedim ilaç aldım tekrar. Topuğuma basmaktan topuğum ağrıyo :)
Valla şimdi olay taze oluncatirstim
Seninki güzel gelisme kimseyi konusmuyorsun ki :) kendini anlatiyorsunKuzu bide beni düşün tüm gelişmeleri yazıyom
Kuzu yani onlar kesmiyo siz kesiyosunuz onu paylaşıyosunuz doğru mu anladım. Babanda böyle istemediği için uyardı onlar da tartıştıKızlar bebm eşim normal memur maaşı alıyor birctu harcti kiraydi derken zaten lüks bir yaşantı içinde degiliz
Kurban kesemicez aslında neyse babam alivermis saolsun hamamın oğlu beş milyar a yakin maaş alıyor ama daha hic kurban kestiğini gormedik
Gecen sene 6 tane kuzu vardı bize inanirmusunuz azıcık et çıktı hepsini aldılar kendileri
Babam dedi ben bu sene karistrmicam benm etine dokunma dedi başladı halam bağırmaya alin etniz sizin olsun bilmem ne halaoglu babama bağırmaya başladı
Ne diye hakkımızı yedirelim bnm iki tane çocuğun var yok halimle kesebiliyorsam onda kessin haksiz miyim ya.
Allah huzur versin yuvana Kuzumm üzülmeYok kuzum hepsi öyle olmuyorbenimki öyle iste. Burnuma kadar geldi artik
Üzülmemeye calisiyorum canimmAllah huzur versin yuvana Kuzumm üzülme
Geçmiş olsun canımm bilmiyorum benDis etim iltihaplanmis ya. Dogal cözüm var mi bildiginiz
Inşallahhh canım. Geçer diyo anneciiimle kayınvalideciğim :)))Kiz sözüne kadar gecer mi acisi. Insallah gecer güzelimm
Aman tanıdık olmasın yine de :)))Seninki güzel gelisme kimseyi konusmuyorsun ki :) kendini anlatiyorsun
Ross la benim bayramim berbat geciyorKizlar ne var ne yok özet gecin gi :)?
Karanfil koyim ozamanGeç
Geçmiş olsun canımm bilmiyorum ben
Karanfil koyarlar ama iltihap için mi bilmem
Inanirim kuzum. Belkide nazar degmistir. Oku kendini hep olur muInşallahhh canım. Geçer diyo anneciiimle kayınvalideciğim :)))
Kuzu ya çok canım sıkıldı düğün üstü söz üstü bide kötü duracak diye. Aman napiym daha beterinden korusun Allahım
Kuzum okudum çokKaranfil koyim ozaman
Inanirim kuzum. Belkide nazar degmistir. Oku kendini hep olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?