- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.741
Ohh ne güzelBende pek bi etki yapmadı demekki çok rahatım şuan
Aynen bence deo en güzeli
Cokkk sevindim kuzum benimidare et 2 gün daha canim. Sana özelden yazdigim isi hallettim cok sükür.
Ya bence cok iyiiiiiBende ilk senden duydum açtım youtubeden eşim yanımda yatıyordu bu ne kapat şunu gece gece dedibi daha açmak nasip olmadi
İyi geceler caninmmmm❤❤Bende yatıyorum bu telefon beni benden aldı zaten. Sadece kk ya girince kasıyor sürekli tüm uygulamaları kapatıp yeniden sayfaya girmem gerekiyor. Iyi geceler kızlar ❤❤❤
İyi geceler caninmnm❤❤Kizlar ben yatiyorum size iyi sohbetler
Ayyyyyy desenize ikimizde eylül annesi olucaz sen niye etlül anneleri grubuna gelmiyorsun kız hem orda aklına takılan şeyler varsa orda da konuşulur rahatlarsınDoktor 25 eylül dedi sezeryan olacak canim
Ben uyanigimÜfffffff herkes uykuya geçmiş ben ve cadı kızım daha uykuya geçemedik
Ogluslarn uyumasını bekliyirm valla :)
Ayyyy yok bende karnımdaki cadının uyumasını bekliyom uykum var ama bu yaramaz durmuyor kiOgluslarn uyumasını bekliyirm valla :)
Benmkiler de gece hic durmazdiAyyyy yok bende karnımdaki cadının uyumasını bekliyom uykum var ama bu yaramaz durmuyor ki
Ayyyyyy bende bundan korkuyordum zatenBenmkiler de gece hic durmazdi
Doğduklarında da gece uyumadilar
İnş seninki uyur canm korktugun başına gelmesinAyyyyyy bende bundan korkuyordum zaten
herkesin farklı oluyor benimki de akşam 7 sabah 7 uyuyorAyyyyyy bende bundan korkuyordum zaten
İnşallah ilk kızım hiç yormadı beni ama bu şimdiden yoruyor beni hatta eşim diyor bu bana çekecek yaramaz olacak diyeİnş seninki uyur canm korktugun başına gelmesin
Benim ilk kozom da öyle çocuğum yeter ki yastık görmesinherkesin farklı oluyor benimki de akşam 7 sabah 7 uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?