Simdi hazirlandim oturuyorum cnm sen napiyorsun?
Anlatmiyim mi? Kesin soracaklar damat nerede diye..
İyiyim canım uzanıyorum bende.bence anlatma bayram olduğu için ailen kırılabilir sorun büyür sonra bi bahane bul işin zor ama yapacak bişey yok eğer çok ısrarla sorarlarsa huyu böyle kendi ailesine bile gitmiyor dersin yapacak bişey yok

Haklisin canim. Dün amcasina bile gitmedi. Adam simdi kapima geldi... utandim ama yapicak bisey yok yegenine sorsun.
Kusura bakmayin dünden beri bunalttim sizi bu sorunumla

Haklisin canim. Dün amcasina bile gitmedi. Adam simdi kapima geldi... utandim ama yapicak bisey yok yegenine sorsun.
Kusura bakmayin dünden beri bunalttim sizi bu sorunumla
Yok canım olur mu öyle şey burda birbirimizden fikir alıyoruz yoksa insan sinirliysen bazı şeyleri düşünemiyor eeee herzaman yüzyüze bakacaksınız o yüzünden aralarının düzelmesi zaman alırdı yani...birde bu eş konusunda bizim biraz daha fazla düşünüp hareket etmemiz lazım çünkü biz aradan zaman geçince unutuyoruz ama ailelerimiz unutmayıp kırılıyorlar

Arkadasim evlendiginde bana söylemisti ailene herseyi anlatma üzülüyorlar unutamiyorlar diye. Ondan beri aileme bisey anlatmadim 1,5 sene oluyor.. hele konu onlar olunca cekiniyorum da biraz. Kayinvalideme söyledim nekadar konustularsa bi degisiklik yok malesef esimde. Bende bilmiyorum artik sabir diyorum ama nereye kadar

Bazı insanların huyu öyledir değişmiyorlarsa yapacak biley yok ama yine de ara sora konuş anlat en azından bayramlarda özel günlerde hiç olmazsa gitsin yani ama işi inada bindirme yoksa daha kötü olur ama ailende zamanla hak verir yapacak biley yok sizin aranız iyiyse onlarda anlayişla karsılarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…