- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.781
Dikkat et ayaginla canim temizlik yaparken.Inşallahhh canım ya
Bende oturuyom öyle boş boş canım sıkılıyo. Annem ancak etlerle uğraştı yoruldu. Temizlik var yapmam gereken
Simdi hazirlandim oturuyorum cnm sen napiyorsun?Kozlar nabersinizZeytintanem canım boşver eşin gelmese de sen git ailenin yanına ama yine de bişey anlatma siz unutursunuz ama aile kırılabilir
İyiyim canım uzanıyorum bende.bence anlatma bayram olduğu için ailen kırılabilir sorun büyür sonra bi bahane bul işin zor ama yapacak bişey yok eğer çok ısrarla sorarlarsa huyu böyle kendi ailesine bile gitmiyor dersin yapacak bişey yokSimdi hazirlandim oturuyorum cnm sen napiyorsun?
Anlatmiyim mi? Kesin soracaklar damat nerede diye..
Yapamam ki canım daha hiç iş falan. Tuvalete bile az gidiym diye az su içiyorum :) :) :)Dikkat et ayaginla canim temizlik yaparken.
Bende bugün bitek evi süpürdüm baska da bisey yapmadim.
Haklisin canim. Dün amcasina bile gitmedi. Adam simdi kapima geldi... utandim ama yapicak bisey yok yegenine sorsun.İyiyim canım uzanıyorum bende.bence anlatma bayram olduğu için ailen kırılabilir sorun büyür sonra bi bahane bul işin zor ama yapacak bişey yok eğer çok ısrarla sorarlarsa huyu böyle kendi ailesine bile gitmiyor dersin yapacak bişey yok
Kiz bu havada susuz kalmaYapamam ki canım daha hiç iş falan. Tuvalete bile az gidiym diye az su içiyorum :) :) :)
Hiç deme kuzu. Ama napim az içiyorum :) bu arada sargıyı kaldırdımKiz bu havada susuz kalma
Oy kiyamam sana. Cok acidi dimiHiç deme kuzu. Ama napim az içiyorum :) bu arada sargıyı kaldırdımannem sargı varken kurumaz dedi. Kaldırdım ama ağlaya ağlaya
Kuzum çok acıdı vallaOy kiyamam sana. Cok acidi dimigecer insallah kurusun hemen de iyilessin dügüne söze kadar
Yok canım olur mu öyle şey burda birbirimizden fikir alıyoruz yoksa insan sinirliysen bazı şeyleri düşünemiyor eeee herzaman yüzyüze bakacaksınız o yüzünden aralarının düzelmesi zaman alırdı yani...birde bu eş konusunda bizim biraz daha fazla düşünüp hareket etmemiz lazım çünkü biz aradan zaman geçince unutuyoruz ama ailelerimiz unutmayıp kırılıyorlarHaklisin canim. Dün amcasina bile gitmedi. Adam simdi kapima geldi... utandim ama yapicak bisey yok yegenine sorsun.
Kusura bakmayin dünden beri bunalttim sizi bu sorunumla
Olmaz lokumum iltihap :)Kuzum çok acıdı vallainşallah inşallah hemen iyileşsin diye kuzum işte kaldırayım dedim. İnşallah bi şey olmaz iltihap falan..
Sen napıyosunn
:) olmaz dmii :) tatlı dilli arkadaşımmm.Olmaz lokumum iltihap :)
Ben oturuyorum sonrs kalkip yemek yapicam. Napiyim baska..
Arkadasim evlendiginde bana söylemisti ailene herseyi anlatma üzülüyorlar unutamiyorlar diye. Ondan beri aileme bisey anlatmadim 1,5 sene oluyor.. hele konu onlar olunca cekiniyorum da biraz. Kayinvalideme söyledim nekadar konustularsa bi degisiklik yok malesef esimde. Bende bilmiyorum artik sabir diyorum ama nereye kadarYok canım olur mu öyle şey burda birbirimizden fikir alıyoruz yoksa insan sinirliysen bazı şeyleri düşünemiyor eeee herzaman yüzyüze bakacaksınız o yüzünden aralarının düzelmesi zaman alırdı yani...birde bu eş konusunda bizim biraz daha fazla düşünüp hareket etmemiz lazım çünkü biz aradan zaman geçince unutuyoruz ama ailelerimiz unutmayıp kırılıyorlar
Bende ayağımla bunalttım o zamanHaklisin canim. Dün amcasina bile gitmedi. Adam simdi kapima geldi... utandim ama yapicak bisey yok yegenine sorsun.
Kusura bakmayin dünden beri bunalttim sizi bu sorunumla
Yok tatlim bunaltmadin.Bende ayağımla bunalttım o zaman
Anlatıcaz işte kuzumm
Bende sevmem Kuzumm kimse sevmez ki. Ama paylaşıyoruz işte her şeyimizi burda öyle düşünme :)Yok tatlim bunaltmadin.
Ben böyleyim iste kimseye yük olmak istemiyorum
Tamam kuum düsünmem bidaha :))Bende sevmem Kuzumm kimse sevmez ki. Ama paylaşıyoruz işte her şeyimizi burda öyle düşünme :)
Bazı insanların huyu öyledir değişmiyorlarsa yapacak biley yok ama yine de ara sora konuş anlat en azından bayramlarda özel günlerde hiç olmazsa gitsin yani ama işi inada bindirme yoksa daha kötü olur ama ailende zamanla hak verir yapacak biley yok sizin aranız iyiyse onlarda anlayişla karsılarlarArkadasim evlendiginde bana söylemisti ailene herseyi anlatma üzülüyorlar unutamiyorlar diye. Ondan beri aileme bisey anlatmadim 1,5 sene oluyor.. hele konu onlar olunca cekiniyorum da biraz. Kayinvalideme söyledim nekadar konustularsa bi degisiklik yok malesef esimde. Bende bilmiyorum artik sabir diyorum ama nereye kadar
Iyıyım canım uzanıyorum klima altında kayınvalidem deyim daha eve geçmedim akşama doğru geçicem evde iş var beni bekler üffffff çok üşengeç oldum yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?