- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.761
Benmde ilki cok sakindi uyymazdi ama uyudu mu oglene kdr uyurdu , ikinci daha karnimin içinden çıkmaya çalışıyorduİnşallah ilk kızım hiç yormadı beni ama bu şimdiden yoruyor beni hatta eşim diyor bu bana çekecek yaramaz olacak diye
İyi geceler sana da canimKozlar gözümden uyku akıyor tel elimden düşecek nerdeyse uyuyayım bari ben herkese iyi geceler
Aynen haa
Ama şuan kendi etimi kmseye kaptirmadigm için mutluyum
Kız beni niye rahatlatmıyo bu video. Aksine geriyo şöyle yapsana şöyle yapsan daha iyi olur diye geriliyom
Kuzum benide rahatlatmiyorKız beni niye rahatlatmıyo bu video. Aksine geriyo şöyle yapsana şöyle yapsan daha iyi olur diye geriliyom
Hayırlı sabahlar şekerimmm:)Hayirli sabahlar günesin kizlari
Kuzum benide rahatlatmiyor
Hayirli sabahlar kuzum bugün ailene gidcekmisiniz?Hayirli sabahlar günesin kizlari
Dün tartismadan önce gidicez diye konustuk. Beyefendi isten gelsin bakicam. Eger gitmek istemezse tek basima gidicem ve olan biteni anlaticam. Yetti artik canima yaHayirli sabahlar kuzum bugün ailene gidcekmisiniz?
Aynen öyle yap kuzum ... acaba biri dolduruyor esini?Dün tartismadan önce gidicez diye konustuk. Beyefendi isten gelsin bakicam. Eger gitmek istemezse tek basima gidicem ve olan biteni anlaticam. Yetti artik canima ya
Kayinvalidemle kac kez konustum bunu. Hatta kayinbabam konusmus esimle neden böyle yapiyorsun kizimiz hep yalniz gidiyor ailesine diye. Esim o gün geldi benimle dogru dürüst konustu bisey canini sıkıyorsa bana söyle diye. Eee söylüyorum köpürüyor.. degisen bisey de yok.Aynen öyle yap kuzum ... acaba biri dolduruyor esini?
Cok haksizlik ya ...Kayinvalidemle kac kez konustum bunu. Hatta kayinbabam konusmus esimle neden böyle yapiyorsun kizimiz hep yalniz gidiyor ailesine diye. Esim o gün geldi benimle dogru dürüst konustu bisey canini sıkıyorsa bana söyle diye. Eee söylüyorum köpürüyor.. degisen bisey de yok.
Ama ben bundan sonra kayinvalideme (yukari kata) bile cikmayi düsünmüyorum.
Kuzum benim görümcem hemsire o demisti bikeresinde.Kızlar ya pamsuman için gittim kremi sürüp tekrar sardı adam. Annemde diyo sargıyı çıkar daha çabuk kurur diyo napiym ya
Hmm bugün 3. Gün kuzu yarın mı açayım o zamanKuzum benim görümcem hemsire o demisti bikeresinde.
3 gün ayagin sarili ve yüksekte tutackmisin
3 günden sonra sargiyi acabilirsin ama mikrop kapmamasi icin dikkat edilecekmis
Bugün daha bekle yarin sabah acarsin bence.Hmm bugün 3. Gün kuzu yarın mı açayım o zaman
Hmm tamam Kuzumm sağ ol. Açarken de ayrı bi acıBugün daha bekle yarin sabah acarsin bence.
Inanirim kuzum. Insallah hemen gecer böcügümmHmm tamam Kuzumm sağ ol. Açarken de ayrı bi acı
Sen napiyosun nasilsn
Inşallahhh canım yaInanirim kuzum. Insallah hemen gecer böcügümm
Ben oturuyorum cnm napiyim. Esim iste. Bende sonra hazirlanirim yemegimi yaparim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?