- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.801
Tamam kuum düsünmem bidaha :))
Iyiki varsiniz hepiniz
Bizim aramiz iyi cok sükür.Bazı insanların huyu öyledir değişmiyorlarsa yapacak biley yok ama yine de ara sora konuş anlat en azından bayramlarda özel günlerde hiç olmazsa gitsin yani ama işi inada bindirme yoksa daha kötü olur ama ailende zamanla hak verir yapacak biley yok sizin aranız iyiyse onlarda anlayişla karsılarlar
Neyse canım aranız iyi olsun da gerisi hallolurBizim aramiz iyi cok sükür.
Dün isten geldi oturdu yemek yedi yorgunum dedi gitmedi. Sonra tutturdu amcama gidelim diye ee amcasina giderse evden cikmisken babama da ugrayalim dedim. Tartistik. Yani aslind aüstüne gitmedim ama o öyle algiladi.
Bugün de isten sonra arkadasiyla bir yere gidiceklermis bisey hlletmeye. Eve gelir yemek yer yine dinlenemicek. Dün gitseydik bugün istedigi kadar dinlenirdi
Canım maşallah son aydasın olur o kadar :) dikkat et kendine yorulmadan üstün körü yap gitsin :))Iyıyım canım uzanıyorum klima altında kayınvalidem deyim daha eve geçmedim akşama doğru geçicem evde iş var beni bekler üffffff çok üşengeç oldum yaaaaaa
Katiliyorum :)Canım maşallah son aydasın olur o kadar :) dikkat et kendine yorulmadan üstün körü yap gitsin :))
Zaten üstten yapıyorum Doğumdan 1gun önce yardımcı abla gelecek heryeri dip köşe yapıcak ama içim rahat etmiyor....bi de ben temizlik yaparken son ses müzik açarım ohhhhh mis gibi nasıl yaptığımı bile anlamadan biter temizlik o yüzden bir an önce doğuramadan başkalaşma temizliğe tabiiii bebekten fırsat bulabilirsem o zamanCanım maşallah son aydasın olur o kadar :) dikkat et kendine yorulmadan üstün körü yap gitsin :))
Ayyy bende seste temizlik yapamiyorumZaten üstten yapıyorum Doğumdan 1gun önce yardımcı abla gelecek heryeri dip köşe yapıcak ama içim rahat etmiyor....bi de ben temizlik yaparken son ses müzik açarım ohhhhh mis gibi nasıl yaptığımı bile anlamadan biter temizlik o yüzden bir an önce doğuramadan başkalaşma temizliğe tabiiii bebekten fırsat bulabilirsem o zaman
Ayyyyy yok kozzzz oynaya oynaya bitiyor valla karşı komşum vardı bizden müzik sesi geldi mi hemen anlardı temizliğe başladığımıAyyy bende seste temizlik yapamiyorum
Müzik tv falan acik olunca isim daha cok uzuyor sanki.
Bende hersey hemen bitmesi gerek oyalanmadan
Kolay gelsin ne diyeyim :) :)Zaten üstten yapıyorum Doğumdan 1gun önce yardımcı abla gelecek heryeri dip köşe yapıcak ama içim rahat etmiyor....bi de ben temizlik yaparken son ses müzik açarım ohhhhh mis gibi nasıl yaptığımı bile anlamadan biter temizlik o yüzden bir an önce doğuramadan başkalaşma temizliğe tabiiii bebekten fırsat bulabilirsem o zaman
Ne güzellAyyyyy yok kozzzz oynaya oynaya bitiyor valla karşı komşum vardı bizden müzik sesi geldi mi hemen anlardı temizliğe başladığımı
Katiliyorum :)
Aynen kız bende. Bide ses olunca sinirleniyorum nedenseAyyy bende seste temizlik yapamiyorum
Müzik tv falan acik olunca isim daha cok uzuyor sanki.
Bende hersey hemen bitmesi gerek oyalanmadan
Sağol canımKolay gelsin ne diyeyim :) :)
Kuzum buralardayim arada geliyorum sizi stalkliyorum
Aynen kız bende. Bide ses olunca sinirleniyorum nedense
Ayyyy yat yat yat zaman da geçmiyorKuzum buralardayim arada geliyorum sizi stalkliyorumnapiosun nasilsin
Ayyyy yat yat yat zaman da geçmiyor
Hava Slovak canım ya klima çalışıyor o yüzden odadan da çıkmıyoruminanirim yaaa
Kalk dolan biraz olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?