Bizim aramiz iyi cok sükür.
Dün isten geldi oturdu yemek yedi yorgunum dedi gitmedi. Sonra tutturdu amcama gidelim diye ee amcasina giderse evden cikmisken babama da ugrayalim dedim. Tartistik. Yani aslind aüstüne gitmedim ama o öyle algiladi.
Bugün de isten sonra arkadasiyla bir yere gidiceklermis bisey hlletmeye. Eve gelir yemek yer yine dinlenemicek. Dün gitseydik bugün istedigi kadar dinlenirdi

Neyse canım aranız iyi olsun da gerisi hallolur

Canım maşallah son aydasın olur o kadar :) dikkat et kendine yorulmadan üstün körü yap gitsin :))
Zaten üstten yapıyorum Doğumdan 1gun önce yardımcı abla gelecek heryeri dip köşe yapıcak ama içim rahat etmiyor....bi de ben temizlik yaparken son ses müzik açarım ohhhhh mis gibi nasıl yaptığımı bile anlamadan biter temizlik o yüzden bir an önce doğuramadan başkalaşma temizliğe tabiiii bebekten fırsat bulabilirsem o zaman

Ayyy bende seste temizlik yapamiyorum
Müzik tv falan acik olunca isim daha cok uzuyor sanki.
Bende hersey hemen bitmesi gerek oyalanmadan

Ayyy bende seste temizlik yapamiyorum
Müzik tv falan acik olunca isim daha cok uzuyor sanki.
Bende hersey hemen bitmesi gerek oyalanmadan
Ayyyyy yok kozzzz oynaya oynaya bitiyor valla karşı komşum vardı bizden müzik sesi geldi mi hemen anlardı temizliğe başladığımı

Kolay gelsin ne diyeyim :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…