- 5 Mayıs 2018
- 28
- 49
- 8
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.881
Cesaret işi kuzu da ondanniyekine
Hoşgeldinay ben de geldiim heyoo kızlar bebekten anca vakit buldum bide tekim ben ah ah
bakalim nasi cikacak :)Cesaret işi kuzu da ondanben kızıla cesaret edemem
İlk defa mi surdun :)bakalim nasi cikacak :)
evet kesilmis sacimda deneme yaptim tonu epey hosuma gittiİlk defa mi surdun :)
Oy kucuknussun kuzucum tecrubem yok ama ne güzel hiç indirme kucağından yaşey şimdi kızlar bi şey sormam lazım bebek kucağımdan hiç inmek istemiyor bunun için bi tavsiyeniz var mı burda yeniyim buraya yazsam olur mu ben tecrübesizim de kasımda 19 yaşına gircem abla tavsiyeleriniz varsa alabilirim teşekkürler
Hadi bakalım bitince fotosunu atarsın merak ettim :) bu arada tanışalım mı ismin neevet kesilmis sacimda deneme yaptim tonu epey hosuma gitti
sende bekliyosun sanırım istiyosun, allah en yakın zamanda tüm isteklerini gerçekleştirir umarım dualarım seninleOy kucuknussun kuzucum tecrubem yok ama ne güzel hiç indirme kucağından ya
Evet cook istiyorum inşallah canım :)sende bekliyosun sanırım istiyosun, allah en yakın zamanda tüm isteklerini gerçekleştirir umarım dualarım seninle
Ayy ne güzzellllsaçima yaktim artani da elime surdum
Yapiyorum kuzumm yapiyorum. Kendime bakiyorum. Citir kalicamOhh mis gibi yap kuzu yap bakalım valla kendimiz :) kocalarda erken kirissin insallah
Oy kucuknussun kuzucum tecrubem yok ama ne güzel hiç indirme kucağından ya
indirmiyimOy kucuknussun kuzucum tecrubem yok ama ne güzel hiç indirme kucağından ya
Cnm hayirlisi olsun rabbim anali babali büyütsün insallah.şey şimdi kızlar bi şey sormam lazım bebek kucağımdan hiç inmek istemiyor bunun için bi tavsiyeniz var mı burda yeniyim buraya yazsam olur mu ben tecrübesizim de kasımda 19 yaşına gircem abla tavsiyeleriniz varsa alabilirim teşekkürler
Ay yerim onu ben yaa keşke yakınında olsaydım da sana emmekten emmege verseydim :))indirmiyimama tüm gün sadece onunla ilgilenmem gerekir bu sefer de 3 saat filan emmek istiyor
başkasının kucağına gidince ağlıyor yanından 10 dakika uzaklaşayım ağlıyor daha 8 aylık ama 3 saat filan çekilmeden emmek istiyorCnm hayirlisi olsun rabbim anali babali büyütsün insallah.
Bence yatagina yatir ve sen yanina yat. Belki Kokunu istiyor bebis tshirt yada baska bisey koy yanina.
ay keşke teyzesi olurdun beraber bakardık ben baş edemiyorum çünkü ahahAy yerim onu ben yaa keşke yakınında olsaydım da sana emmekten emmege verseydim :))
Ohh mis kal valla kuzu biz genç kalalım onlar yaşlansin gerçi icimizi yaslandiriyolar da nese :)Ayy ne güzzellllben malesef kina yakamiyorum sacima baska yerimden cikyior
Yapiyorum kuzumm yapiyorum. Kendime bakiyorum. Citir kalicam
Kaç aylık :) bu kadar bezdirmis seni :)ay keşke teyzesi olurdun beraber bakardık ben baş edemiyorum çünkü ahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?