- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.841
Boşver din kuzu nasılsın bakalım koca derdin dışında özlemedin mi beniIste bende kiziyorum sonra tartisiyoruz böyle..
cani istedimi öyle muhabbet ediyor ki annem babam bile sasiriyor.
Benim moralim bozuk olsa bile ailesine karsi güler yüzlü davraniyorum belli etmiyorum.. neyse bosverin kizlar sinirlenmiyim
Özlemezmiyim lokumumBoşver din kuzu nasılsın bakalım koca derdin dışında özlemedin mi beni
Hmm inanma kuzum benim dua et. Kötü Bi şey olmaz Allahın izniyleYerimmmm seni etmezmiyim fındığım ederim tabikidebı fal baktirdim canım sıkıldı azcik
Hmm ne diym canım bilemedim. Anlar inşallah seniIsteksizdi cnm
Kendi ailesine de pek gitmek istemiyor ama gittigi zaman sohbet ediyor yüzünde güller aciyor. Benim ailemde öyle degil agzindan zor laf aliyor millet...
Özledim tabii delii bak en büyük derdin beni özlemek olsun bende sizi çok benimsedim kuzucumÖzlemezmiyim lokumum
Alistim iyice sizesen özledin mi pekiii
Deli :))Oyleyse topuklu ayakkabini giy kuzu yanlamasına agzina sok neymiş öyle derdi sunağın ailenin yanında sunuyor çok kizdim
Dedi ki kocana ailesi başka kadın bakiyo dışarı çıktı eşim gelsin kavga çıkarcam kuzu sinir oldum azcikkHmm inanma kuzum benim dua et. Kötü Bi şey olmaz Allahın izniyle
Deli deli deliiiii kulaklari küpeliiiÖzledim tabii delii bak en büyük derdin beni özlemek olsun bende sizi çok benimsedim kuzucum
Insallah kuzucummHmm ne diym canım bilemedim. Anlar inşallah seni
Ama ben deliyken çok tatlı oluyorumDeli :))
Beni de alın aranızaÖzledim tabii delii bak en büyük derdin beni özlemek olsun bende sizi çok benimsedim kuzucum
:) kuzum olur mu öyle şey :) :) tartışma bunun için kocanla :) olayı fazla abartmış bakan :))Dedi ki kocana ailesi başka kadın bakiyo dışarı çıktı eşim gelsin kavga çıkarcam kuzu sinir oldum azcikk
Ya bı kerede akıllı diyeni görmedim Manisa'ya basıp gidicem artıkDeli deli deliiiii kulaklari küpeliii
aynen dogru diyorsun valla. Dünya kahrina üzülmeye degmez.. o simdi bana yapar yarin gelinleri damatlari gelmezse görür o günün
Insallah kuzucumm
Akıllıyken de çok tatlısın kiii :))Ama ben deliyken çok tatlı oluyorum
Ya seni unutanin beyazı çıksın
Ya doğruysa kuzu önlemimi erkenden aliyim kafamda tazminat parasını bile düşündüm bı gelsee:) kuzum olur mu öyle şey :) :) tartışma bunun için kocanla :) olayı fazla abartmış bakan :))
:)) Immmmmmmmmahhh:)))Ya seni unutanin beyazı çıksın
Yaaa sen nesin böle nurumAkıllıyken de çok tatlısın kiii :))
Kuzumm bi kadının lafı için bana bunları mı söylüyosun der huzursuz olursunuz. Ailesiyle aran kötü müYa doğruysa kuzu önlemimi erkenden aliyim kafamda tazminat parasını bile düşündüm bı gelsee
Himmmmah en kokulusundan:)) Immmmmmmmmahhh:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?