- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.861
İyi aramız kuzu mesafeli kp çok iyiyiz kv mesafeliyiz birazKuzumm bi kadının lafı için bana bunları mı söylüyosun der huzursuz olursunuz. Ailesiyle aran kötü mü
Hiç açma bence konusunu.. Kadın bildiğin saçmalamış böyle biliyo gibi görünmek için fazla cesur davranmış. Tavır yapma kocana kendini de üzme :) Allahım hayırlısıyla bozmasın başınızıİyi aramız kuzu mesafeli kp çok iyiyiz kv mesafeliyiz biraz
Amin kuzum da kendimi yerim azcik da olsa yaHiç açma bence konusunu.. Kadın bildiğin saçmalamış böyle biliyo gibi görünmek için fazla cesur davranmış. Tavır yapma kocana kendini de üzme :) Allahım hayırlısıyla bozmasın başınızı
Gel kuzum gelll sensiz olurmu hic bebegimm
Akilli olup dünya kahrini cekecegine deli ol dünya senin kahrini ceksin findigimmYa bı kerede akıllı diyeni görmedim Manisa'ya basıp gidicem artıkkız öyle deme senide görmeye gelmezler
Sanırım bende etkilenirdim kuzuu. Ama kocamdan eminsem sevgisinden eminsem ona güveniyosam hiç lafını bile açmaz unutmaya çalışırdım :) hatta ona daha ilgili davranırdım :)))Amin kuzum da kendimi yerim azcik da olsa ya
Olmaz dmi bensiz :)))Gel kuzum gelll sensiz olurmu hic bebegimmteyy teyy teyyyy halaya gelin kizlar
Akilli olup dünya kahrini cekecegine deli ol dünya senin kahrini ceksin findigimm
Beni görmeye gelsinler gizli gizli
Aynen kuzuGel kuzum gelll sensiz olurmu hic bebegimmteyy teyy teyyyy halaya gelin kizlar
Akilli olup dünya kahrini cekecegine deli ol dünya senin kahrini ceksin findigimm
Beni görmeye gelsinler gizli gizli
Bı patlayaydim iyiydi kuzum etmezmiyim hepimiz için ediyorumEternaaLLove tabi önce Allah'a güven kuzum benim :) dua et rahatlar inşallah için :)
Kocama güveniyorum kuzum evliliğimede ama ne bileyim büyükler eşeğini önceden döv demişler yaSanırım bende etkilenirdim kuzuu. Ama kocamdan eminsem sevgisinden eminsem ona güveniyosam hiç lafını bile açmaz unutmaya çalışırdım :) hatta ona daha ilgili davranırdım :)))
Kuzu ne maskesi yapiyosunKizlar yüzüme maske sürüp geliyorum hemen
2 gündür makyaj yapiyorum biraz rahatlasin cildim
Kuzu ne maskesi yapiyosun
Nerene yaktin kiz kinayiselam ne yapiyorsunuZ:)
ben kina yaktim kurumasini bekliyorum
Hoşgeldin ne kınası kizselam ne yapiyorsunuZ:)
ben kina yaktim kurumasini bekliyorum
Kuzum ben suan kil maskesk kullaniyorum.
Nerene yaktin kiz kinayicok severim kinayi yaa kokusuna bayiliriyorum
Ohh mis gibi yap kuzu yap bakalım valla kendimiz :) kocalarda erken kirissin insallahKuzum ben suan kil maskesk kullaniyorum.
Nerene yaktin kiz kinayicok severim kinayi yaa kokusuna bayiliriyorum
Way baya iddialı saça kına yakmak yahu :)yeşil kina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?