- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.001
Yok canım bugün çok fazla yoktu 100mesaj filan vardıHosgeldinnn findigmmmm
Cok sayfa varmiydi?
Yok canım bugün çok fazla yoktu 100mesaj filan vardı
Ayyyyy hiç bi fikrim yok valla benim koz sabah 5.30 da annem ve ablamlarla beraber denize gitti günübirlik ... eşim hala yatıyor bende kk ya takılıyım öylecok degilmi
Ne yemek yapsam bugün?
Oh hayat kizina güzel deseneAyyyyy hiç bi fikrim yok valla benim koz sabah 5.30 da annem ve ablamlarla beraber denize gitti günübirlik ... eşim hala yatıyor bende kk ya takılıyım öyle
Aynen canım...çık yürü benim yerime de yürü canım benim hiç yerimden kalkmasım gelmiyor vallaOh hayat kizina güzel desene
Off bende düsünüyorum da aklima bisey gelmiyor
Ben bi yürüyüs yapiyim da hava aliyim biraz
Bende vazgectim cikmaktanAynen canım...çık yürü benim yerime de yürü canım benim hiç yerimden kalkmasım gelmiyor valla
Yat dinlen yarin konsuruz rahat rahat insallah
Sana da iyi bayramlar canimm
Oh kolay gelsin isin bittiyse bi kahve yap kendine :)Canım yorgunluğu üstünden atmadan temizlik yaptım şimdi sen nasılsın İyi bayramlar
Kuzucum hoşgeldin benim ilk iki günü güzeldi bu günde kendime ayirdim akşam üstü bı kız kıza taplanicaz ve ondan sonra bayramı bitiriyorumHerkese hayırlı bayramlar
Bayram nasıl gidiyor kızlar
benim yoğun ve yorucu
Ama güzel geçiyor geçiyor
Kuzucum hoşgeldin benim ilk iki günü güzeldi bu günde kendime ayirdim akşam üstü bı kız kıza taplanicaz ve ondan sonra bayramı bitiriyorum
Oh kolay gelsin isin bittiyse bi kahve yap kendine :)
Bende oturuyorum süslendim öylece kk'da takiliyorum
Aslinda benimde temizlik yapmam lazim ama canim
Hic istemiyor. Cam kapi acik olunca toz giriyor cok
Aman boş kalma kuzum senin için bu koşturmaca çok güzel biliyorsunHoş buldum canım benim güzel sevindim senin adına ben de çok yorulmuşum bugün Biraz dinleneceğim Yarın Ağır misafirlerim var
Ne yemek yaptin kuzum yaEvi süpürdüm lavaboları yıkadım yemek yaptım
Aynen öyle canım sıcak toz bıktım ben de yapmaktan artık
Aman boş kalma kuzum senin için bu koşturmaca çok güzel biliyorsun
Ne yemek yaptin kuzum ya
Ooo teyze fasülye iyimis sagol tisikkir idirim cnmZeytinyağlı taze fasulye yaptım kavurma var
Yok kız geleli bir saat olduBende evi süpürdüm toz aldim süslendim oturuyorumdaha cokmu yolunuz kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?