- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.021
Afyet olsun canm bugün erken yaptıkİyidir kuzum bildiğin gibi gel kahvaltı yapalım
Kuzu kimse kalmamış yaAfyet olsun canm bugün erken yaptık
Nasılsın canmmmm
Kuzummm ayagin dikmen lazim uzun süre dikilme kan asagiya inmesinCanımm misafir vardı mecbıren ayaktayım topal topal :))) nasıl şişti kız ayağımmm. Çok şükür iyiyim ama şimdi gittiler oturdum :) sen Napıyosun nasılsın iyi tatiller :))
Mecbur kalktım kuzum ya. Şimdi uzattım :)Kuzummm ayagin dikmen lazim uzun süre dikilme kan asagiya inmesin
Ben iyim cnm. Oturuyorum öyle.. simdi annemle konustum...Mecbur kalktım kuzum ya. Şimdi uzattım :)
Sen napiyosun nasilsn balım :)
Hosgeldinn napiyorsun cnmBen geldiiiimm :))
Hoşbuldum kuzum akşam kızlarla bulusucam ona hazırlanıyorumHosgeldinn napiyorsun cnm
OoouuuHoşbuldum kuzum akşam kızlarla bulusucam ona hazırlanıyorum
Hemen sorim apla İzmir'de çeşme altına gidicez balikciya gıdım miOoouuunereye gideceksiniz bakiyim
Kk'hatunlarina sordun mi gidebilirmisin diye
Hemen sorim apla İzmir'de çeşme altına gidicez balikciya gıdım mi
Hmm ne konusuymus bakım :))) keşke sizide toplayıp götursemgit yavrum git keyfine bak
Kuzum dün gece bi konu vardi bdv de onun ici dedim sordun mu diye
Simdi yaticam diye bi konu.Hmm ne konusuymus bakım :))) keşke sizide toplayıp götursem
Ah keske cnm hep beraber gidebilseydikHmm ne konusuymus bakım :))) keşke sizide toplayıp götursem
Simdi yaticam diye bi konu.
Kiz sevgilisinden mi nisanlisindan mi ne ayrilmis unutamiyor diye gece yarisi ahmeti cagirmis evinesimdi onunla yaticam diyor yatiyim mi diyor... unutmak icin mis
Sonra kadinlar iste dedi yapma pisman olursun falan konu sahibi de "cok tsk ederim güzel yorumlariniz icin. Simdi yolda geliyor ama onunla yatmicam" yorumunu yapti gitti..
orda bazi bayanlar dalga gecti arkadaslar benim uykum geldi yatabilirmiyim diyeondan dedim
Gel kuzum gel kacirim senideAh keske cnm hep beraber gidebilseydikne güzel olurdu.. herseyden uzak benim icin tanimadigim yer
Tuhaf tuhaf insanlar. Sanki ahmet oraya gidince istemicek onunla yatmak tövbe yarabbimizinli bacım izinli kadın tobe tibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?