- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.041
Hemen geliyorummGel kuzum gel kacirim senide
Ahmet bı kere hızı almış izin vermiyolari dinler mi hiçTuhaf tuhaf insanlar. Sanki ahmet oraya gidince istemicek onunla yatmak tövbe yarabbim
Gel kuzu gel balık yedirim sana :)) kafan dagilsin accik benim hala dağıtmaya tozutmaya ihtiyacım var :)Hemen geliyorumm
Ahmet bı kere hızı almış izin vermiyolari dinler mi hiçinsanlarin can sıkıntısından hayal güçlerini öğreniyoruz kuzu
Baliga bayilirim yawGel kuzu gel balık yedirim sana :)) kafan dagilsin accik benim hala dağıtmaya tozutmaya ihtiyacım var :)
Beni her bayram daraltiyo canım da millete bı değişik vurdu k.bayrami bunlar kurbanların ahijet hiziyla gitmistir ahmet
Haklisin kuzum tatil kimseye iyi gelmedi heralde..
Ohh iyi yapmışsın kuzucum alışveriş candır koca batırmak farzdırBaliga bayilirim yawbenimde var. Evelsi gün tartistik ya esimle. Avm ye gittim alisveris yaptim bi güzel üzerime kiyafetler aldim
Böyle tartismaya can kurban dermisim
Beni her bayram daraltiyo canım da millete bı değişik vurdu k.bayrami bunlar kurbanların ahi
Makyaj işim bitti kuzu bı üstüm kaldi sana zamanım var merak etmeabow kiz ben kurbanlarin ahini hic düsünmemistim olabilir bak
Hadi hazirlan sen güzelim. Güzelce vakit gecir bize de bi foto atarsin artik
Allah razi olsun lokumummMakyaj işim bitti kuzu bı üstüm kaldi sana zamanım var merak etmekurban ahi önemli :))
Evet ya kurban bizim kuzuları yuttu :)) senden de razı olsun can içimAllah razi olsun lokumummbugpn de kimse yok buralard
Şarjım çok az bebeemm. Naptın çıktın mı %1 şarj :)))
Afiyet olsun bakalimmKozlar iyi akşamlar ben uyudum uyandım derken saat 4 olmustu bişeyler atıştırdım şimdi de uzanıyorum
Sağol cnm en ne yapıyorsunAfiyet olsun bakalimm
Bende oturuyorum öyle. Basim agriyor yineSağol cnm en ne yapıyorsun
Yok kuzum 7 de sozlestik oZledim ama siziŞarjım çok az bebeemm. Naptın çıktın mı %1 şarj :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?