- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.061
Hepsine küstüm şekerim söylersin geldiklerinde
Niye ki migren mi var ağrı kesici içBende oturuyorum öyle. Basim agriyor yineuykum da var
Yok baş ağrısı felan hazırlan kocişinin anahtarını al etrafı keşfetBende oturuyorum öyle. Basim agriyor yineuykum da var
Tamam söylerim komutanimHepsine küstüm şekerim söylersin geldiklerinde
Migrenim yok da hava bir gün sicak bir gün serin odlugu icin heralde..Niye ki migren mi var ağrı kesici iç
Hakketti onlar kuzucumTamam söylerim komutanim
Migrenim yok da hava bir gün sicak bir gün serin odlugu icin heralde..
Olabilir canım dikkat et ben hemen çamaşırı serip geliyorumTamam söylerim komutanim
Migrenim yok da hava bir gün sicak bir gün serin odlugu icin heralde..
Yoo bugün biryere cikamam benYok baş ağrısı felan hazırlan kocişinin anahtarını al etrafı keşfet
Wooow resmi misafirler öptüm kuzucum çıkim ben kendine dikkat et seviliyosunuzYoo bugün biryere cikamam bendinlenicemm yarin kayinvalidemler geliyor tatilden
Hsgeldin sarjini taktin mi findigimm
Hakketti onlar kuzucum
Hosgeldin cnmkızlaar selam nabersiniz
Kozlar iyi akşamlar ben uyudum uyandım derken saat 4 olmustu bişeyler atıştırdım şimdi de uzanıyorum
He kız seni takip edip buldum :))) ne diyim kuzum Allah ıslah etsin :)) deli mi ne :)))
Sık mı ağrıyo canım geçmiş olsun. Hastaneye niye gitmiyosun sık sık ağrıyosaBende oturuyorum öyle. Basim agriyor yineuykum da var
Bende çokk özledimmmmYok kuzum 7 de sozlestik oZledim ama sizi
Bana da mıııHepsine küstüm şekerim söylersin geldiklerinde
Aleykümselam Hoşgeldin iyiii nolsun :)kızlaar selam nabersiniz
Taktım ama ayak ucumda 8 oldu aldım tekrar takıcam :)))Hsgeldin sarjini taktin mi findigimm
öyledir gittiler tatillere gelmediler
Hosgeldin cnm
:))) Kaç yaşında biliyo musundün aksam cok güldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?