- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.001
Aynen kuzumm düsünme cok :))Bizde ilk kızıma çok isim aramıştık son gün eşim dedi Kumsal olsun çok hoşumuza gitti boşuna 9ay düşünmüşüz dedik o yüzden çok takmıyorum isim mevzusunu
Hayirdir tatlim ne oldu
Hosgeldiniz minnoslarBurdayiz canm
Boğuluyorum kuzum bu geceNoldu canmmm birşey mi oldu
Hosbuldummm canmmmmAynen kuzumm düsünme cok :))
Hayirdir tatlim ne oldu
Hosgeldiniz minnoslar
Neyin kimin hayalini görüyorsun lüzum noldu anlatsana bi duzgunBoğuluyorum kuzum bu gecehayalini görüyorum artık delirdim heralde saçma sapan ağlama sesleri felan oturdum ağladım ağladım geçmedi kalktım çöp konteyner larinin kenarlarını gezdim
Bebeğin gulo saçma sapan bebekler geliyo gözümün önüneNeyin kimin hayalini görüyorsun lüzum noldu anlatsana bi duzgun
Canım herşey oluruna varır elinden bişey gelmiyorsa Rabbim e bırakOf kuzu of bı sıkıntı var ama hiç gücüm yetmiyor çözmeye elimden gelen hiç bişi olmuyor cildiricam artık
Geldim noldu kuzummm
Kuzummmm yapma boyle bak senin de bebeğin olacak düşünme boyle şeylerBebeğin gulo saçma sapan bebekler geliyo gözümün önüne
Oturuyorum kusumm cikolata yiyorum sen ne yapiyorsunHosbuldummm canmmmmnasilsn nabiyorsn kuzum
Kuzum hic bebek falan aldirdin mi?Bebeğin gulo saçma sapan bebekler geliyo gözümün önüne
İçim acıyor mamur yaGeldim noldu kuzummm
Kuzum niye böyle yapiyorsun kendine? Evde yalnizmisin?İçim acıyor mamur yasaçma sapan bebek videoları izledim yeni doğan kliplerini sonra delirdim neden diye
Gelsin artık ama ya sokağa bebek bırakanlar dan daha mı kötüyüm ki gelmiyorKuzummmm yapma boyle bak senin de bebeğin olacak düşünme boyle şeyler
Canım bu benek konularında psikoloji çok önemli ne olur kendini bırakma.eşimin teyzesinin 8sene çocuğu olmadı ikisin de de sorun yoktu gitmedikleri doktor kalmadı teyze en son dedi ki yeter artık tim Türkiye gördü heryerimi olmuyorsa vardır Rabbim in bir bildiği ve inanırmışım öyle dediği ay hamile kaldı şimdi arka arkaya 3 çocuk yaptı o yüzden Rabbim e güven ve psikolojini yorma ne olurBebeğin gulo saçma sapan bebekler geliyo gözümün önüne
Isyan etme! Seninde bebegin olucak serram morelini düzgün tutmalisin ... bak bizde kina yakicaz hepimiz :) o gün gelicek elbetİçim acıyor mamur yasaçma sapan bebek videoları izledim yeni doğan kliplerini sonra delirdim neden diye
Evet canım sikintisina acmistimKuzum niye böyle yapiyorsun kendine? Evde yalnizmisin?
Oy kiyamam ben sana. Isyan etme sakin belkide senin imtihanin bu. Sükür et haline güzelim dus et bol bol ve sabret ki rabbim sana bir an önce bebis versinGelsin artık ama ya sokağa bebek bırakanlar dan daha mı kötüyüm ki gelmiyor( ne zaman gelecek yoruldum
Bundan sonra yasakliyorum sana böyle videolariEvet canım sikintisina acmistim
İçimi artık tükenmiş gibi hissediyorumCanım bu benek konularında psikoloji çok önemli ne olur kendini bırakma.eşimin teyzesinin 8sene çocuğu olmadı ikisin de de sorun yoktu gitmedikleri doktor kalmadı teyze en son dedi ki yeter artık tim Türkiye gördü heryerimi olmuyorsa vardır Rabbim in bir bildiği ve inanırmışım öyle dediği ay hamile kaldı şimdi arka arkaya 3 çocuk yaptı o yüzden Rabbim e güven ve psikolojini yorma ne olur
Manuel güzel gonullum bu gün yaşlı bı komşu bebeğin yokmuş daha dedi dayanamadım yaa ondan sonra youtube sardım içim acıyor elimden gelen biseyde yokkIsyan etme! Seninde bebegin olucak serram morelini düzgün tutmalisin ... bak bizde kina yakicaz hepimiz :) o gün gelicek elbetbende iple cekiyorum canim yegenim zamanini bekliyor iste nazli olucak senin gibi tripli olucak benim boncuk gözlü yegenim ... sabir sabir sabir ...
Napim kuzu bıktım artık elimin avcumun kuru olmasından benim evime nezaman cennet kokusunu giricek hep bu adamlami yaslanicamBundan sonra yasakliyorum sana böyle videolari
Kendini perisan ediyorsun bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?