Bebeğin gulo saçma sapan bebekler geliyo gözümün önüne
Canım bu benek konularında psikoloji çok önemli ne olur kendini bırakma.eşimin teyzesinin 8sene çocuğu olmadı ikisin de de sorun yoktu gitmedikleri doktor kalmadı teyze en son dedi ki yeter artık tim Türkiye gördü heryerimi olmuyorsa vardır Rabbim in bir bildiği ve inanırmışım öyle dediği ay hamile kaldı şimdi arka arkaya 3 çocuk yaptı o yüzden Rabbim e güven ve psikolojini yorma ne olur

İçim acıyor mamur ya saçma sapan bebek videoları izledim yeni doğan kliplerini sonra delirdim neden diye
Isyan etme! Seninde bebegin olucak serram morelini düzgün tutmalisin ... bak bizde kina yakicaz hepimiz :) o gün gelicek elbet bende iple cekiyorum canim yegenim zamanini bekliyor iste nazli olucak senin gibi tripli olucak benim boncuk gözlü yegenim ... sabir sabir sabir ...

İçimi artık tükenmiş gibi hissediyorum napim elimde degil

Manuel güzel gonullum bu gün yaşlı bı komşu bebeğin yokmuş daha dedi dayanamadım yaa ondan sonra youtube sardım içim acıyor elimden gelen biseyde yokk off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…