- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.081
Canimsiinnn kuzum iyiyim biraz dahaHer zamam serram :)Sen iyi ol yeter
Ayyyyy ne güzel bi duygu ü Şü Mek. En klimada bile terliyorumBebitolar bana müsade biraz uzanicam cok üsüyorum.
Görüsemezsek sonra
Herkese hayirli güzel ve rahat geceler diliyorum
❤Ayyy çok saolbiliyorum kız saka yapıyorum zaten :)
Tanışma faslı idi sanırımDamat olur da hani o isteme değildi aslında bilmiyorum niye öyle olmuştu kuzu
Kuzuu yok 30 dk mesafe.
Şimdi annesi aradı yarın oturmaya gelicez diye annemde dedi işte şöyle şöyle olsa daha uygun olur. Nasıl isterseniz demiş o da. yanı kızlar bu akşam isteme var ben nerelere gidem her şey bi anda oluyo
İnşallah kuzucum bekliyorum arada geliyorlar bana işte napimEternaaLLove kuzum benim içim çok kötü oldu. Yaktın.
Anne olanlar bi sevabın karşılığı mı anne oluyolar balım. Sen de hiçbir şeyin cezası olarak düşünme bunu. İmtihan serrammm. Olabilir bazen bizler de en ufak şeyler için bile böyle duygusal boşluğa gelebiliyoruz. Kolay değil yaşadıkların ama sen güçlüsün. İnançlısın çok şükür. Kuzum benim gelecek inşallah meleğin. Allahın izniyle. Seni çok seviyorum balım benim.
@RoSsSs canımm mekanı cennet olsun inşallah. Başınız sağ olsun kuzum
Evet onun gibiydi canımm :) zaten tanıyo herkes birbirini de:)Tanışma faslı idi sanırım
Evet canımm oldu bugün.Aaaaa
isteme oldu mu
İnşallah kuzucum bekliyorum arada geliyorlar bana işte napim
Evet onun gibiydi canımm :) zaten tanıyo herkes birbirini de:)
Evet canımm oldu bugün.
Kızlar çok şükür çok güzel geçti. İnanılmaz iyi hissettim. Çok şükür güzel atlattık ya :)
Kahvesini çok şekerli yaptım suyuna tuz attım sudan bi yudum alınca nasıl oluyor ama suratı gülmekten öldüm :)))) sonra kahvesini bitirip suyu kameraya gösteriyo bitiriyo suyu
Koymazsın kıyamazsın diyodum diyo deli :))
Serra noldu canımİnşallah kuzucum bekliyorum arada geliyorlar bana işte napim
Hayirli ugurlu olsun nurum :) hersey gönlünce olsun kuzum benimEvet onun gibiydi canımm :) zaten tanıyo herkes birbirini de:)
Evet canımm oldu bugün.
Kızlar çok şükür çok güzel geçti. İnanılmaz iyi hissettim. Çok şükür güzel atlattık ya :)
Kahvesini çok şekerli yaptım suyuna tuz attım sudan bi yudum alınca nasıl oluyor ama suratı gülmekten öldüm :)))) sonra kahvesini bitirip suyu kameraya gösteriyo bitiriyo suyu
Koymazsın kıyamazsın diyodum diyo deli :))
Canım benimm siz zaten yanimdasiniz ki benm her zaman hissettiriyosunuz desteğinizi bende seni çoktan seviyorum nur kuşum ayrıca " gece istemenide atladim sanma inşallah çok utlu ol kuzum için de hiç birşeyi ukte bırakma çok ama cok mutlu olun inşallah "Seni çok seviyorum Kuzumm. Sımsıkı sarılmak istiyorum sana. Ağlama üzülme balımm
Hiç minigim bı bebisin yoklugunun kriziydi geldi geçti diyelimSerra noldu canım
Canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederimOyy çok mutlu oldum
Gördün mü
Her gecenin bir sabahı var
Mevlam rast getirsin
Kolaylık versin
Hakkınızda en hayırlısını versin
Kuzumm benim Allah razı olsun. Çok sağ ol bitanemm :)Hayirli ugurlu olsun nurum :) hersey gönlünce olsun kuzum benim
Yanındayız tabiki kuşumm.Canım benimm siz zaten yanimdasiniz ki benm her zaman hissettiriyosunuz desteğinizi bende seni çoktan seviyorum nur kuşum ayrıca " gece istemenide atladim sanma inşallah çok utlu ol kuzum için de hiç birşeyi ukte bırakma çok ama cok mutlu olun inşallah "
Günaydın balımm inşallah :)Günaydın kuzularim gününüz haftaniz güzel geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?