EternaaLLove kuzum benim içim çok kötü oldu. Yaktın.

Anne olanlar bi sevabın karşılığı mı anne oluyolar balım. Sen de hiçbir şeyin cezası olarak düşünme bunu. İmtihan serrammm. Olabilir bazen bizler de en ufak şeyler için bile böyle duygusal boşluğa gelebiliyoruz. Kolay değil yaşadıkların ama sen güçlüsün. İnançlısın çok şükür. Kuzum benim gelecek inşallah meleğin. Allahın izniyle. Seni çok seviyorum balım benim.

@RoSsSs canımm mekanı cennet olsun inşallah. Başınız sağ olsun kuzum

Aaaaa
isteme oldu mu

İnşallah kuzucum bekliyorum arada geliyorlar bana işte napim

Tanışma faslı idi sanırım
Evet onun gibiydi canımm :) zaten tanıyo herkes birbirini de:)
Aaaaa
isteme oldu mu
Evet canımm oldu bugün.

Kızlar çok şükür çok güzel geçti. İnanılmaz iyi hissettim. Çok şükür güzel atlattık ya :)

Kahvesini çok şekerli yaptım suyuna tuz attım sudan bi yudum alınca nasıl oluyor ama suratı gülmekten öldüm :)))) sonra kahvesini bitirip suyu kameraya gösteriyo bitiriyo suyu
Koymazsın kıyamazsın diyodum diyo deli :))

Oyy çok mutlu oldum
Gördün mü
Her gecenin bir sabahı var
Mevlam rast getirsin
Kolaylık versin
Hakkınızda en hayırlısını versin

Hayirli ugurlu olsun nurum :) hersey gönlünce olsun kuzum benim

Seni çok seviyorum Kuzumm. Sımsıkı sarılmak istiyorum sana. Ağlama üzülme balımm
Canım benimm siz zaten yanimdasiniz ki benm her zaman hissettiriyosunuz desteğinizi bende seni çoktan seviyorum nur kuşum ayrıca " gece istemenide atladim sanma inşallah çok utlu ol kuzum için de hiç birşeyi ukte bırakma çok ama cok mutlu olun inşallah "

Yanındayız tabiki kuşumm.

Çok teşekkür ederim balııımmm Allah razı olsun. Artık daha rahat davranıcam inşallah kuzu fazlasıyla sorun yaratıyorum kendime gereksiz :)
İnşallahh çok mutlu olalım kuzum benim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…