- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.041
İlk omuzuna gelin azcikSenin bu konuda hassasiyetin var o yüzden her zaman duamdasn artik sil gözyaşlarını kapat videoları bihterine gel bakım
Amin balimmTopragi bol olsun kuzum.
İyi demişsin canımGelsin o sıpa arık yabende kadına sinirlendim biz yok sende varsa versene dedim terbiyesiz dedi bana dayanamadım ama
Basın sağolsun kuzum bide ben paket oldum sanaEvet kuzum 90 yaşındaydı
Ooohhhhh icimin yaglari erifi .... kendisi cok mu terbiyeliymis ... canini yakanin canini yakicaksin! Ay salak kari sinir oldum yaaaGelsin o sıpa arık yabende kadına sinirlendim biz yok sende varsa versene dedim terbiyesiz dedi bana dayanamadım ama
Gel gel omuzuma gel ağla rahatla mavisim ama Olumsuzu düşünüp isyan etme lütfenİlk omuzuna gelin azcik
İnşallah mamurumBenim kuzenim 5 sene bebek hasreti cekti. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldi bebek dogdu 1 hafta sonra melek oldusonra 5 ay sonra dogal yol ile hamile kaldi ... cok sükür saglikli. Allahim herseyin hayirlisini versin EternaaLLove
Seviyorum sizi canım benimmGel gel omuzuma gel ağla rahatla mavisim ama Olumsuzu düşünüp isyan etme lütfen
Yok kuzum kalbi durup geliyordu bekleniyirdu artık yani sen ondan daha kiynetlisin benim icinBasın sağolsun kuzum bide ben paket oldum sana
Gelicek annesi :) oh be beklemek degdi diceksinİnşallah mamurumgelsinde kahretmeden gelsin artık annesini
Saol yagmurummm
Sen nasilsin? Iyimisin peki?Saol yagmurummm
Pişman oldum aslında yaşlı yaşlı kadına nefesim diyeOoohhhhh icimin yaglari erifi .... kendisi cok mu terbiyeliymis ... canini yakanin canini yakicaksin! Ay salak kari sinir oldum yaaa
Gel kuzuum sahil de aglariz beraber ama önce gözyaşlarını sil yoksa Allah muhafazaSeviyorum sizi canım benimmşeytan diyor baş gel yanına
Bitanesin kuzuuum Allah hepinizden razı olsun güç oluyorsunuz ya banaYok kuzum kalbi durup geliyordu bekleniyirdu artık yani sen ondan daha kiynetlisin benim icin
Yok ne pisman olucan. Müstehak ona ... haddini asmasaydiPişman oldum aslında yaşlı yaşlı kadına nefesim diyeama napim tutamadım kendimi
Benimle alakası pek yoktu kuzu babamn amcası bizi sevmezdi pek etkilemedi beni sadece oğlunun yaptığı terbiyeszlij canımı sktiSen nasilsin? Iyimisin peki?
Ben orayi kacirdim galiba ... ne yapti ki?Benimle alakası pek yoktu kuzu babamn amcası bizi sevmezdi pek etkilemedi beni sadece oğlunun yaptığı terbiyeszlij canımı skti
Seviyirm seni mavisimmmmm :)Bitanesin kuzuuum Allah hepinizden razı olsun güç oluyorsunuz ya bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?