Gel kuzuum sahil de aglariz beraber ama önce gözyaşlarını sil yoksa Allah muhafaza
Bu sefer ben onun yanına giderim bu gün ne dedim biliyonuz mu Allah'ım bebeğim gelsin ozaman canımı alsanda gikim çıkmaz dedim esimlede tartıştık onu dedim diye sen yoksan banane bebekten dedi girdik birbirimize

Bu sefer ben onun yanına giderim bu gün ne dedim biliyonuz mu Allah'ım bebeğim gelsin ozaman canımı alsanda gikim çıkmaz dedim esimlede tartıştık onu dedim diye sen yoksan banane bebekten dedi girdik birbirimize
Adam hakli ne biçim konusuyorsunsen bak sen nasıl anne baba özlemi cekigorsun çocuğun da mi ceksin güzel dua et lütfen

Daha bayram günü evini göz dikip iç mimar planı yapıyordu kizlar babasi da yoğun bakımda
İnanmıyorum ya yok artık nasıl bı zihniyette hiç mi Allah korkusu yok bu adamda baban ya o senin baban karşısında şaşırdım kuzum kusura bakma ama babasına böyle yapan adam karısına napmaz !! İnsan ele bile ziyarete gidiyor ya ben 1 haftadır çocukluğum da emeği var diye kahroldum kadının hastalığına ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…