- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.061
Sen cansinnn cannn!Bitanesin kuzuuum Allah hepinizden razı olsun güç oluyorsunuz ya bana
Birboglu var gelini de akraba hastayken evine götür oğlum diye yalvarmış yakarmis goturmemis oğlu Hayırsız evlatBen orayi kacirdim galiba ... ne yapti ki?
Bu sefer ben onun yanına giderim bu gün ne dedim biliyonuz mu Allah'ım bebeğim gelsin ozaman canımı alsanda gikim çıkmaz dedim esimlede tartıştık onu dedim diye sen yoksan banane bebekten dedi girdik birbirimizeGel kuzuum sahil de aglariz beraber ama önce gözyaşlarını sil yoksa Allah muhafaza
Canmmmm gene gel ben isitirim hepiniziBebitolar bana müsade biraz uzanicam cok üsüyorum.
Görüsemezsek sonra
Herkese hayirli güzel ve rahat geceler diliyorum
Bide diğer komsularda vardı napim kuzu dayanamadımYok ne pisman olucan. Müstehak ona ... haddini asmasaydi
Gercekten ne dicemk bilemiyorum allahim vicdan versin merhamet versin kalplerineBirboglu var gelini de akraba hastayken evine götür oğlum diye yalvarmış yakarmis goturmemis oğlu Hayırsız evlat
Adam hakli ne biçim konusuyorsunsen bak sen nasıl anne baba özlemi cekigorsun çocuğun da mi ceksin güzel dua et lütfenBu sefer ben onun yanına giderim bu gün ne dedim biliyonuz mu Allah'ım bebeğim gelsin ozaman canımı alsanda gikim çıkmaz dedim esimlede tartıştık onu dedim diye sen yoksan banane bebekten dedi girdik birbirimize
Iyi ettin oh ettin ... takma kafana güzel kapli serrammmm :) katya sana bi cay yapsinBide diğer komsularda vardı napim kuzu dayanamadım
Ah ah amin hastanedeyken oğlunun adini sayikladi durdu da oğlu tatildeydiGercekten ne dicemk bilemiyorum allahim vicdan versin merhamet versin kalplerine
Rezil herifAh ah amin hastanedeyken oğlunun adini sayikladi durdu da oğlu tatildeydi
Gamsız çok snr oldum
Biliyorum kuzu bosluguma geldi napimAdam hakli ne biçim konusuyorsunsen bak sen nasıl anne baba özlemi cekigorsun çocuğun da mi ceksin güzel dua et lütfen
Pislik adam ya bu millet annenin babanın cidden ne olduğunu bilmiyo !!!Ah ah amin hastanedeyken oğlunun adini sayikladi durdu da oğlu tatildeydi
Gamsız çok snr oldum
Kuzummm sağolun desteğiniz içinIyi ettin oh ettin ... takma kafana güzel kapli serrammmm :) katya sana bi cay yapsin
Rezil herif
Daha bayram günü evini göz dikip iç mimar planı yapıyordu kizlar babasi da yoğun bakımdaPislik adam ya bu millet annenin babanın cidden ne olduğunu bilmiyo !!!
Gelmesin bitanem valla sen uzulnce içim aciyorBiliyorum kuzu bosluguma geldi napim
İnanmıyorum ya yok artık nasıl bı zihniyette hiç mi Allah korkusu yok bu adamda baban ya o senin baban karşısında şaşırdım kuzum kusura bakma ama babasına böyle yapan adam karısına napmaz !! İnsan ele bile ziyarete gidiyor ya ben 1 haftadır çocukluğum da emeği var diye kahroldum kadının hastalığına yaDaha bayram günü evini göz dikip iç mimar planı yapıyordu kizlar babasi da yoğun bakımda
Canimmmm toparladım biraz daha iyiyim ama eşim daha gelmedi tlfda açmıyor baya küstü heralde banaGelmesin bitanem valla sen uzulnce içim aciyor
Her zamam serram :)Kuzummm sağolun desteğiniz için
Allahim hayirli evlatlar nasip etsinDaha bayram günü evini göz dikip iç mimar planı yapıyordu kizlar babasi da yoğun bakımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?