- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.421
Çok yoruldum ya ama mecbur elimin altında olması lazımdıAfern sana hamile hamile yorun kendinizi :)
Düzelmedi kuzumm ama daha iyiyim olacağına varır zaten üzmicem kendimi artık :)Kuzum yaaa çok uzuldm inş düzelmiştir olanlar bende senin gbi geriden gelmeye basladm
Canım düğün zamanlarında böyle ufak tefek sorunlar olur önemli olan olayları büyütmeden anlayışlı olmak birbirinizi kırmadan halletmek çok da düşünme herşey olacağına varırDüzelmedi kuzumm ama daha iyiyim olacağına varır zaten üzmicem kendimi artık :)
Aynen öyle oldu biraz. az gülmedin bana oh iyi oldu
Aynen canım gerçi çok ağladım sabah ama :))Canım düğün zamanlarında böyle ufak tefek sorunlar olur önemli olan olayları büyütmeden anlayışlı olmak birbirinizi kırmadan halletmek çok da düşünme herşey olacağına varır
Şuan biseyi yok ama gece ataeslencek gbi duruyor yinemasallah kiz sana
Oglun nasil oldu?
Haklisin da iki caninla zorlanmissindirÇok yoruldum ya ama mecbur elimin altında olması lazımdı
Ayy salgın var herhalde benim kız da bugün kustu ateşi çıktı anlamadım vallaŞuan biseyi yok ama gece ataeslencek gbi duruyor yine
Hahaha aynen burada çok hakim olamiyirmDüzelmedi kuzumm ama daha iyiyim olacağına varır zaten üzmicem kendimi artık :)
Aynen öyle oldu biraz. az gülmedin bana oh iyi oldu
Ah valla anlaşan sabah bisyi yoktu gece bakicaz artık inş çıkmaz ateşiAyy salgın var herhalde benim kız da bugün kustu ateşi çıktı anlamadım valla
Aynen şuan çok belim ağrıyor vallaHaklisin da iki caninla zorlanmissindir
İnşallah cnm ilaç ver yatmadanAh valla anlaşan sabah bisyi yoktu gece bakicaz artık inş çıkmaz ateşi
Ona da şükür kuzummmDışarıda işim vardı biraz onları hallettim bide ablam geldi onunla lafa daldık giremedim hiç.
Ayağım çok şükür iyi durumda kızlar bu arada normal yürüyorum ama ayakkabı giyemem sandaletle hallediyorum :)
Dolven veriyirm genelde bakalım canmmİnşallah cnm ilaç ver yatmadan
İyi geceler kuzummmKızlar ben yatar herkese iyi geceler
Insallah ateslenmez kuzum.Şuan biseyi yok ama gece ataeslencek gbi duruyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?