Dışarıda işim vardı biraz onları hallettim bide ablam geldi onunla lafa daldık giremedim hiç.

Ayağım çok şükür iyi durumda kızlar bu arada normal yürüyorum ama ayakkabı giyemem sandaletle hallediyorum :)

Düzelmedi kuzumm ama daha iyiyim olacağına varır zaten üzmicem kendimi artık :)

Aynen öyle oldu biraz. az gülmedin bana oh iyi oldu
Canım düğün zamanlarında böyle ufak tefek sorunlar olur önemli olan olayları büyütmeden anlayışlı olmak birbirinizi kırmadan halletmek çok da düşünme herşey olacağına varır

Canım düğün zamanlarında böyle ufak tefek sorunlar olur önemli olan olayları büyütmeden anlayışlı olmak birbirinizi kırmadan halletmek çok da düşünme herşey olacağına varır
Aynen canım gerçi çok ağladım sabah ama :))

Geçti sinşrim stresim aynen öyle her şey olacağına varır. Düşünmicem. Büyük olan abim de gelecek inşallah yarın. Beraber gider konuşuruz diyolar bakalım düzelsin isterim tabi düzelmezse de yapacak bi şey yok canım :)

Ona da şükür kuzummm
İnş babamla olan sorunu da boyle kolay halledersn

Kizlar adetime bir hafta var ve canim tatli seyler cekti bugün cikolatali kek gibi..
esime diyorum ki canim cikolatali kek cekti gidip alirmisin
Yok gidemem senin her caninin bisey cektiginde dedi :)
Dedim ooo ozaman ben hamile kalmiyim en iyisi. Bebisin cani biseyler cektimi ozamanda gitmezsin.
Karicigim ne alakasi var. Simdiden göndermelere alistirmana gerek yok beni diyor
Ben yemek yaparken gidip almis kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…