- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.601
Alisirsin canımAranız da yabancı gibi kaldım
Yoook bebiş gelene kadar burdayım ama sonrası için söz verememSende gitme artik
Niye yabancı kalasın canım öyle hissetmeAranız da yabancı gibi kaldım
Niye yabancı kalasın canım öyle hissetme[/QUOTE
Ayyy teşekkür ederim
Evet 4 tane iğne yedi ilaçlarını aldık şimdi biraz daha iyi çok şükür minnakimin ağrısı varmışLoya-Kiana kedin rahatsızdı sanırım yanlış kişiden bahsetmiyorsam nasıl oldu iyi mi
Günaydın kızlar♡♥
ByNkoaLa @_nurunnisa_ Eses07 N Nnuurrr gulse14 @Temmuz07 @Oeksuez EternaaLLove @Zeytintanem
Ayy canim yaa o da bebekten farksiz işte derdini anlatamıyor ki. Iyi olur inşallah geçmiş olsun minnaka :)Evet 4 tane iğne yedi ilaçlarını aldık şimdi biraz daha iyi çok şükür minnakimin ağrısı varmış
Sorma ya ağzı var dili yok kıvrılıp yatıyordu meğer ağrısı varmış çok sagolAyy canim yaa o da bebekten farksiz işte derdini anlatamıyor ki. Iyi olur inşallah geçmiş olsun minnaka :)
Ammiiiiinnnn canım benim amin kuzular misafirim var affedin gece gelirimSen de böyle sıkıl artık yeter de inşallah emi :)
Hmm çok değişik kuzuu bizimkinden :)Süzme yoğurt kırmızı biber domates nohut başladım soğan tarhana otu kurutulmuş dereotu kuzum bunlar :)
Ben neyinimYeriiiim seniiiii ben pamugum
Yok canımm. Yavrun nasıl oldu :)Aranız da yabancı gibi kaldım
Hayırlı akşamlar canımmHayırlı akşamlar
Daha iyi çok şükür minnakim 2 gün karin ağrısı çektiYok canımm. Yavrun nasıl oldu :)
Ayy. Neyse ki iyiymiş canım. :)Daha iyi çok şükür minnakim 2 gün karin ağrısı çekti
Kasım da 2 sene olucak ..Ayy. Neyse ki iyiymiş canım. :)
Evliydin dmi
Ne kadar zamandır evlisin :)
Maşallah. 22 seneyi de 32 seneyi de devirirsiniz inşallah hayırlısıyla :)Kasım da 2 sene olucak ..
Amin herkese Allah mutluluk versinMaşallah. 22 seneyi de 32 seneyi de devirirsiniz inşallah hayırlısıyla :)
AminAmin herkese Allah mutluluk versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?