- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.861
Gelir mavisim gelirBide ben habersizce hamile kalsam nolur acaba ışık yaktım yolu karıştırmadan gelsin diye ama yokkk bizim sıpa gelmiyi
30 Ağustos ZAFER BAYRAMIMIZ kutlu olsuncanlarim
Bekliyor valla kuzummGelir mavisim gelir
Her gece dua ediyirm sanaBekliyor valla kuzumm:)
İvittt bende seni seviyirmmmSeviyorum seni biliyün delmü
Şuanda okuluna müfettiş gelmiş bı öğretmenden daha fenayım kuzuİvittt bende seni seviyirmmm
Neden noldu kizŞuanda okuluna müfettiş gelmiş bı öğretmenden daha fenayım kuzuçaktırma
Ananem geldi :)Neden noldu kiz
Teftişe mi aboooweeeeAnanem geldi :)
İnşallah kuzucum kıvranıyor ama bı derdi var benimkinin akşam gelirim kiziyo ergenler gibi tel elinde diyeeTeftişe mi aboooweeee
Sınavdan gecersn inş
Yok kuzum olur mu öyle şey ananemle lak lak yapiyodum evi teftiş ediyo
Gelir kuzum gelirBide ben habersizce hamile kalsam nolur acaba ışık yaktım yolu karıştırmadan gelsin diye ama yokkk bizim sıpa gelmiyi
30 Ağustos ZAFER BAYRAMIMIZ kutlu olsuncanlarim
Valla sorma kuzucum mutfak dolapları buzdolabim TV arkalarına kadar baktıkalite kontrol diyorsun
Gelir kuzum gelirherseyi oluruna birak bak hic tahmin etmedigin anda gelicek
Herzaman mi yapar kuzum annenin bunuValla sorma kuzucum mutfak dolapları buzdolabim TV arkalarına kadar baktıbişi diyemedi tek sorun geldiğinde uyuyodum uyumasam iyiydi
Ah ah bı gelse keşke rabbim büyük
Valla sorma kuzucum mutfak dolapları buzdolabim TV arkalarına kadar baktıbişi diyemedi tek sorun geldiğinde uyuyodum uyumasam iyiydi
Ah ah bı gelse keşke rabbim büyük
Bı insanın ananesini Instagram neden kullanır :S
Ben öğle yemeğindeyim yine masa bulaşık dolu ve ben buradayımBen varm canmmm gulommmbende masayı topladm
Eşimin annanesini whatsabi var benden çok durum paylaşıyorBı insanın ananesini Instagram neden kullanır :S
Hahahahahha artik devir sosyal medya devri olduEşimin annanesini whatsabi var benden çok durum paylaşıyor
Ayyy öyle gerçekten yaa :)Hahahahahha artik devir sosyal medya devri oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?