- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.901
Kuzumm yaaa Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah canım.. O zaman sende bize yazarsın vakit bulamıyorum bebeğim söyle böyle diyeMaşallah canım ne güzel
Hayalim olan şeyler
Amin inşallah canımKuzumm yaaa Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah canım.. O zaman sende bize yazarsın vakit bulamıyorum bebeğim söyle böyle diye
Kuzum napim bugün bizimki tatildi yürüdük biraz bebek icin ufaktan alışveriş falan sen napiyon balımEternaaLLove nerdesin kuzzmmmm simdi sen mi bizi yalniz birakiyorsun ask olsun
T Tatlianne20 napiyorsun tatlimmN Nnuurrr günlerdir konusamadik seninle kuzum ayagin nasil oldu??
@RoSsSs oglusun nasil oldu bebegim
Neler yapiyorsun
Sagol kuzum benimKızlar 30 Ağustos Zafer Bayramınızı Kutlarım.
Nur Nişanlandın Hayırlı olsun
Bebiş bekleyenler Allah bebiş nasip etsin
Göbüşünde bebiş olanlara Allah yardım etsin
Saol kuzum amin inşallah Allah hepimizin evinin nesesini kacirmasinOhh eline sağlık canım. Allah afiyetle yemeği nasip etsin :)
Kuzu bu ara bizim topigin ruh haliO neydi gızzz
Biz diriler ile ilgileniyoruz
Hoşgeldin tatlım nasılsınnn
İyidir kuzu sende olmasan kimle konuscana ben yaHoşgeldin tatlım nasılsınnn
Aynen kız valla bende öyle takılıyım kimse aktif değil herkes bişeylerle uğraşıyor heraldeİyidir kuzu sende olmasan kimle konuscana ben ya
Kuzu benim nettim kafayı yedi bu gün yavasliktanAynen kız valla bende öyle takılıyım kimse aktif değil herkes bişeylerle uğraşıyor heralde
Gelmiyor kiOfffffffff çok sokuldum yaaaa uykum da YÖK zamanda geçmiyorşimdi ben çıkarım herkes toplanır
AmiinnnnAmin inşallah canım
Dua etmeye gidiyorum
Bugün perşembe gecesi
Rabbim dualarımızı kabul etsin
Hoşgeldin canım :) valla bı akşam girim dedim kimseler yok :)Geldim geldim :) ben bugün çok sık girdim aslında ama kimse aktif değildi ben de geri çıktım hep
Herkes bi yerlerde normaldir kuzum :)Hoşgeldin canım :) valla bı akşam girim dedim kimseler yok :)
Kış gelince gorcem ben onlarıHerkes bi yerlerde normaldir kuzum :)
O zmaan da ben gelmicem görsünler deKış gelince gorcem ben onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?